Naptár

2009. február
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Hollandia: egy holland top DJ ráncba szedi a „Shine”-t

thenetherlandsTudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Az idei hollandiai versenyzők, vagyis a Se Toppers együttes versenydaluknak egy vadonatúj verziójával fogja meglepni a rajongókat március 13-án. A nemzetközileg elismert DJ nevét nem hozták nyilvánosságra, de azt igen, hogy 2 verziót fog készíteni. Vagyis már el is készítette, mert az együttes 3 tagját megborzongatta az élmény, amikor végighallgatták a „Shine New Wave Eurovision 2009 Mix” című verziót versenydalukból.

Rádiós verzió készül az újragondolt dalból, amit az Eurovíziós Dalversenyen, május 14-én is hallhatunk, illetve lesz egy „extended mix” is, ami a táncos szórakozóhelyeken működhet jól. A menedzsment hivatalos véleménye:
– A „Shine” egy történetet mesél el olyan emberekről, akik meg tudják oldani majdnem az összes problémájukat a pozitív gondolkodás segítségével. Ha meg van neked a szerelem forrása, megkönnyebbülést és támogatást fog nyújtani a nyugtalanság és kétségbeesés idején. Ha mi mindannyian a földön megbirkózunk a problémákkal nyílt tekintettel és pozitív hozzáállással, el tudunk érni és meg tudunk oldani majdnem minden problémát.
A vidám és fülbemászó dallam , a dal üzenete a világnak, valamint a modern party groove-ok remélhetőleg sikert hoznak a De Toppers-nek Moszkvában. A két remix és a promó videó március 13-án lesz kiadva, amit a rajongók leellenőrizhetnek az együttes aznap megújuló honlapján: www.topperseurovision.com

1 comment to Hollandia: egy holland top DJ ráncba szedi a „Shine”-t