Naptár

2009. február
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Magyarország: Ádok Zoli a nagy lehetőség kapujában

hungaryTudósító: Klész Imre
Forrás: rtlbulvar.hu

Február 23-án kora délután tudta meg a nagyközönség egy sajtótájékoztató keretében, hogy ki képviseli Magyarországot az 54. Eurovíziós Dalversenyen. Ádok Zoli már reggel, telefonon tudta meg a hírt, és a szüleivel osztotta meg először örömét.

– Azóta is eufóriában vagyok, még nem is tudtam felfogni igazán – mondta az RTL Bulvárnak.
– Ez életem legkomolyabb, legfelelősségteljesebb felkérése, hiszen álmomban sem gondoltam volna, hogy én képviselhetem Magyarországot a moszkvai rendezvényen! Sajnálom, hogy az utóbbi időben sok bonyodalom volt az Eurovíziós Dalfesztivál körül, amikor ketten is visszamondták, de valahogy sorsszerűnek tekintem, hogy engem választottak, én hiszek a sorsszerűségben.

Zoli azt mondja, a boldogság mellett egy kis idegesség is van benne.

– Ez egy hatalmas dolog számomra, ami természetesen rengeteg munkával jár. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy egy nagy showt varázsoljak a színpadra, a két vokalista és három táncos közreműködésével. Tisztában vagyok vele, hogy bár ez a dalok versenye, az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt kaptak a show-elemek, fontos a látvány is.

Zoli tehát igen sűrű napok elé néz. Amellett, hogy tökéletesen szeretne felkészülni a Dalfesztiválra, május végén színházi premierje is lesz. Új klipje már elkészült, és hamarosan a mozikban az álom.net című film, amelyben szintén szerepel.

Hozzászólások lezárva.