Naptár

2015. április
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2015: Dánia

dania_15Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Az Anti Social Media egy pop-rock együttes, hangzásvilágukra erősen hat a 60-as évek zenéje. Küldetésüknek tartják, hogy felélesszék azokat a vidám energiákat, amiket egykoron például a The Beatles is sugárzott, ezzel ötvözve a régi és a modern zenét.

Több mint kétmillió ember látta a pillanatot, amikor a srácok megnyerték a dán nemzeti válogatót. Győzelmüknek köszönhetően velük találkozhatunk Bécsben a dán zászló színei alatt.

A nézők egyik kedvenceként tartották számon a válogatót megelőzően az együttest, annak ellenére, hogy sok híresebb előadó és zeneszerző volt a mezőnyben. A banda annyira friss, hogy a dán válogató előtt három hónappal alakultak meg. Magukról különlegesnek tartják, hogy mindenki játszik valamilyen hangszeren, különböző a stílusuk a többiekétől és mindig vidáman adnak elő.

Daluk meglepő módon a szerelemről szól. Van egy lány, aki megmagyarázhatatlan módon eloszlatja a fiú minden félelmét, bearanyozza a napját. A fiú csak rá tud gondolni és vele szeretné tölteni minden idejét.

17 hozzászólás Napi Eurovízió 2015: Dánia

  • gaboca701

    Nem értem, hogy miért utálják annyian ezt a dalt.
    Nem egy nagy durranás, de jópofa, vidám, kellemes hallgatni.
    Nálam döntős lenne /azért nem élmezőny 🙂 /, de ahogy a listákat látom, ennek kicsi a valószínűsége.

  • force

    Hát, nem egy Suitcase, de azért annyira nem rossz, bár az énekes srác nagyon tenyérbemászó. Kicsit a 2008-as dalukra emlékezet.
    Nálam: 11/16
    Tippem: 8/16–> 15-27.hely között a döntőben

    • StanB

      +1 😀 Pont gondolkodtam, hogy mit kellene írni és dettó ugyanez jutott eszembe, hogy nem egy Suitcase 😀 De nem rossz dal egyébként 🙂

  • Tanti

    Dánia:Tipikus dán dal,de nagyon tetszik,remélem nekik a legjobbakat.A listámon most 13. helyen vannak.Dánia dalait mindig is szerettem.2000 és 2015 között csak a 2007-es nem tetszett.

  • schanc

    Ez olyan szinten semmilyen és fantáziátlan, hogy jaj.

  • Erzsi

    Szerintem ez egy kedves dal, én szeretem. Úgy látom, elég rosszul áll továbbjutásilag, de nem tudom elhinni, hogy beszorulna az elődöntőbe.

    Mintha mi a Spoont küldtük volna.

  • force

    OFF: http://oikotimes.com/2015/04/15/five-backing-singers-and-dancers-for-mans-in-vienna/
    a lehető legrosszabb irányba mennek el, de nem baj, tovább nő az esélye annak, h nem fognak nyerni

  • Vidám dalcoska, nem túl meggyőző döntőzés szempontjából, de tényleg hozza a cikkben leírt színvonalat.

  • Mona Lisa 29

    Nem egy vilagmegvalto dal, de legalabb nem ballada. Eloszor azt gondoltam, hogy nem lesz nagy sikere, de miutan kialakult a 40-es mezony ugy gondolom ez a dal kitunhet a lassu dalok mellett es becsuszhat a dontobe. Vidam, aranyos kis dal, szimpatikus fiatal eloadokkal. 6 pont

  • Isti

    A 12. a listámon. Én szeretem, nagyon hangulatos dal…mindig jobb kedevem lesz tőle. Döntőben a helye! 🙂

  • János

    Huh, ez a dal nagyon a számba akarja rágni, hogy minden happy. Jó tanács részemről, hogy a nyújtott hangokat kicsit visszább lehetne venni. Egyébként nem tudom elképzelni,hogy döntőzne.

  • Pitbull

    Nálam 23. helyen áll, szívesen látnám a döntőben. A tízes skálán 3 pontra volt jó, de lehet, hogy túl szigorú voltam vele, ezennel megszavazok neki egy icike-picike kis 4 pontocskát, a helyezésén ez sem változtat. A bal oldalon lévő vokalista csaj olyan elképesztő mértékben hasonlít az egyik kolléganőmre, hogy simán lehetnének egypetéjű ikrek is. 🙂

  • Gergő

    30+ -os kategória, nők nyelvén : uncsi, nem ragad meg semmi a dalból, felejtős számomra…

  • Magam

    Szerintem egy vidám dal. Nem értem miért nem tetszik sok mindenkinek. Amúgy én meglepődtem azon, hogy a listákon lent végzett. Igaz, elég sablonos és tucat.
    22/40

  • Iza

    Nem szoktam hallgatni, viszont ennél vannak sokkal-sokkal rosszabb dalok is, így nálam simán döntős, de szerintem a versenyen nem lesz az. Az énekes szörnyen tenyérbemászó, de szörnyen.
    19/40, 9/16

  • Levi21

    Maga a dal tucat és copy, ráadásul legalább 3 ennél sokkal jobb dal volt a nemzetijükben. Nálam az 1. elődöntőben még így is a 13., bár nem szeretem. Nálam az első elődöntő inkább a gyengébb, csak a 10 továbbjutóm jó dalok, míg a másodikban ez a szám 12.

  • balazs1992

    Nekem ez a dal olyan közepes nem a legjobb de nem rossz.
    Nálam: 11/40 4/16
    Tippem: 6/16 11/27