16 Szlovénia: Maraaya – Here For You

slovenia_15Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este Szlovénia dalt választott a 2015-ös Eurovízióra. A hat versenyző közül két dalt választottak a szuperdöntőbe, ezek közül Maraaya “Here For You” című dalát hozták ki győztesnek a nézők. Gratulálunk!

26 Comments

Semmilyen érzelmet nem vált ki belőlem ez a dal, tipikusan olyan, amit két nap után el is felejtek, hogy van. Szerintem ebből nem lesz döntő idén.

Ez volt egyértelműen a legjobb Szlovén dal és most komoly Top 15 esélyesek 🙂 Nagyon tetszik, de sok fog a bécsi színpadképen múlni 🙂
A leggyengébb pontja szerintem a hegedülést imitáló hölgy, aki egyáltalán nem illik az egész dalba 😀

Az imitáció valóban gyenge. Mintha a közönségből választották volna a nőt, akinek fogalma sincs, milyen lesz a dal ritmusa. 😀

Engem se hat meg ez a dal, semmi extra, totál középmezőny. Rengeteg fórumon olvastam, hogy ezzel a szlovének akár EV-t is nyerhetnek, hát remélem, hogy nem fognak, mert ahhoz kevés.
12/20 eddig.

Jó dal, de nálam Jana lett volna a választás visszanézve is, de idén Szlovénia tényleg esélyes lehet egy jó helyezésre.

A szlovén dalnál ahogy írtátok, felesleges a hegedű-imitátor, esetleg a Sunstroke Project szaxofonos és hegedűs srácokat kölcsön lehetne venni… 🙂 Egyébként a dal fülbemászó, egyszóval gyorsméreg. Végre egy jó szlovén dal (mondjuk a tavalyi is az volt, de ez még jobb)

A hegedűs nő tényleg nem kellene bele, de a dal eléggé jó. Szlovénia idén is döntős lesz valószínűleg, de ott szerintem a ponttáblázat jobb oldalán fog helyet foglalni.

Hát… nálam akkor ez a “gyors méreg” nem igazán hat. Szerintem nem fog bejutni, már tavaly Tinkara is csak éppen becsúszott, pedig az sokkal jobb volt. Az imitátor nevetségessé teszi az egészet. Maga a szám még el is menne egy közepesnek, de vannak ennél hangulatosabb számok is a középmezőnyben, így nálam az utolsó ötös csapatban van egyelőre.

Elmegy a dal, a léghegedülő nőn kívül még egy dolgot nem értek: a fejhallgatót. Nem futotta fülesre, vagy ez a “dizájn” része?

Én ezt nagyon szeretem. Szerintem úgy kerek ahogy van! Füles maradjon, engem a léghegedűs se zavar. Olyan igazi listám nekem még nincs, mint amiket itt ti írtok, de ha lenne, akkor jelenleg első lenne.

Megszerettem a dalt, a hangját, az egész produkciót! 🙂
(kiírogatok listákat, de nagyon változhatnak még, sőt tuti változnak)

Ez a dal bármire képes , jó szinpadkép..Megkockáztatom Szlovénia a legjobb eredményét szerzi az eurovizió történetében.imádom ezt a számot! 🙂 2/21

Nagyon tetszik a nő hangszíne .Hirtelen nem tudom eldönteni , hogy jobb-e mint a tavalyi , de nagyon tetszik.

Egyébként valamire nagyon hasonlít …

Szlovéniát mindig figyeltem,mivel a kedvenc országom,és kíváncsi vagyok,milyen a felhozatal zenei téren náluk.A 2013-as év volt csalódás.Nekem a mostani és a tavalyi dal egy szinten van,mindkettő jó.Tíz pontból kilenc.De természetesen szurkolok nekik. 🙂 Mondjuk nálam Maja Keuc a csúcs. 😀

Általában nem szeretem a szlovén dalokat, sőt…de ez a dal kifejezetten tetszik. Egyben van, ritmusos, fülbemászó és az énekesnő hangját is nagyon bírom. (És a fejhallgató is tetszik :D)

Comments are closed.