02 Írország: Molly Sterling – Playing with numbers

ireland_15Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Pénteken este Írországban, szokás szerint a “The Late Late Show”-ban rendezték meg az eurovíziós válogatót. Öt regionális zsűri és a televoting döntése alapján Molly Sterling “Playing with numbers” című dalát küldik Bécsbe. Gratulálunk!

16 Comments

Szerintem az ír dalok közül ez a legjobb választás és nagyon örülök neki. Nagyon tetszik a hangulata és Molly hangszíne 🙂 Egyenlőre 4. helyezettek nálam 🙂

Tökéletes Írország! Ennél jobb altatódalt keresve se találhattatok volna. Olyan elcsépelt már ez a kislány a zongoránál sztori.

Csalódott vagyok, mert volt Írországban ennél jobb szám is. Ez így Szlovéniához hasonlóan az eddigiek között a rosszabbik félben van. Szép, szép, de semmi plusz. Nem lepne meg a kiesése.

Mint általában, szemben állok a tömegízléssel: nekem ez a dal tetszik. Nem hiszem, hogy döntős lesz (vagy talán az eredménytáblázat végén fog kullogni), mivel a dal nem igazán Eurovízióra való, tehát első hallásra az átlagembert nem fogja magával ragadni, de engem valamiért megfogott. Eddig a listám dobogóján áll. (Lehet, hogy azért, mert még mindig elégedetlen vagyok az idei mezőnnyel.)

Valamiért idegesít a csajszi hangja. Talán kicsit irritálóan mély. A dal pedig az idei mezőnyben a “semmilyen” kategória népes táborát bővíti. De még így is 10/21.

Én kifejezetten imádom ezt a dalt.Szép,lassú,de nem altató.Kedves,szép lány.Eltudom képzelni a nagy színpadon,és szerintem döntős lesz (legalábbis bízok benne).Nagy kedvencem a lány is és a dal is.Szóval nálam jelenleg ez a lista alakult ki.
1.Írország
2.Szlovénia
3.Málta
4.Svájc
5.Olaszország

Írország dalai közül nagyon szeretem a 70-es, a 75-ös, a 77-es, a 79-es, a 80-as, a 81-es, a 84-es, a 85-ös, a 86-os, a 87-es, 90-es, a 92-es, a 93-as, a 94-es, a 96-os, a 97-es, a 2000-es, a 2003-as, a 2010-es, a 2011-es, a 2012-es és a 2014-es dalt.

Comments are closed.