A Dal 2015: Ki nyer ma?

Boggie (6)Szerző: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Eljött a nagy nap, lássuk, kit küldünk a bécsi Eurovízióra!

Csemer Boglárka “Boggie” kapta a szavazatoknak majdnem 40%-át, így fölényes győzelem ígérkezik olvasóink szavazatai alapján. Bár Ív (20%), Wolf Kati (9%), Gájer Bálint (9%) és Szabó Ádám (9%) is bekerült a top 5-be, a hármas holtverseny miatt.

Az oikotimes.com listáját Wolf Kati vezeti 41,8%-kal, második Boggie 18,4%-kal, a harmadik Ív 11,5%-kal, a negyedik pedig 7,79%-kal Mujahid Zoltán és Gájer Bálint.

Az wiwibloggs.com szavazását is Wolf Kati nyerte meg 29,8%-kal, második Boggie 20,3%-kal, harmadik Ív 14%-kal, a negyedik pedig a Passed 11,2%-kal.

Az escbubble.com-on továbbra is népszerű a Passed, 44%-kal megnyerték a szavazást. Második Boggie 15%-kal, harmadik Wolf Kati 10%-kal, a negyedik pedig Ív 9%-kal.

Boggie nagyon az élbolyban van, talán a Friderika utánérzés miatt. Wolf Kati nyerő a külföldi olvasóknál, bennük még élhet Düsseldorf 2011. Ív neve is az élbolyban van mindegyik szavazásnál, talán ez a három előadó lesz, akik között eldőlhet a ma esti verseny kimenetele.

Kapcsolódó anyag:

A Dal 2015: Kit küldjünk Bécsbe?

16 Comments

Hm, hm…Ha összehasonlítjuk a külföldi és a magyar %-os eredményeket, akkor azt látjuk, hogy nem találtuk el (megint?), hogy ki lenne az EU-nak a favorit – mivel, hogy csak azzal foglalkozik mindenki, a zsűri is, hogy az ESC-re melyik lenne a legjobb.

Kifejtenéd ezt a “megint”-et bővebben? Hátha Pitbull úr majd segít, mert én nem értem. Egyébként szavazatszám szerint alig van különbség Bogi, Kati és a Passed között. Összeadtam. (Az oikotimes kivételével, mert ott nem látni.)
Nagyon izgalmas lesz mindenesetre a ma este.

Mindenféle saját véleményemet félretéve kívánok a legtöbb produkciónak sok sikert, nektek meg jó szórakozást az estéhez! :)Remélem jó produkciót küldünk ki Bécsbe 🙂

Comments are closed.