Eurovision Greatest hits: nézd meg húsvétkor!

esc_greatest_hitsTudósító: Klész Imre
Forrás: bbc.co.uk – MTVA – esctoday.com
Internetes közvetítés felvételről 2015.04.05-én 21:00-kor*: https://youtu.be/NR8q1l6Cpko

A műsor hossza 90 perc. A videó minősége 360p. A videó forrása a YouTube.

http://www.1tv.ru/anons/id=214101 (Az orosz 1tv 2015.04.05-én 21:30-tól adja)

Rövid ismertető a tovább gomb után!

Igaz, hogy ma este, helyi idő szerint 19:00-kor kezdődik a gála, de a közmédiák többsége felvételről, húsvét környékén, vagy azután fogják leadni a műsort. Információink szerint az MTVA nem tűzi műsorára az eseményt, de interneten meg lehet nézni a későbbiekben. A BBC honlapja alapján helyi idő szerint pénteken 21:00-tól közvetítik, a műsor befejezése után (nem tudni mennyi időnek kell eltelnie) interneten is meg lehet nézni a felvételt. Mivel úgysem nézhetjük élőben, ezért sz ESC Hungary virtuális közös nézést hirdet. Nézzük együtt a gálát 2015.04.05-én vasárnap 21:00-tól! (*Innen jött a csillag a bevezető sorokban látható időpont alapján.)

Az ötletet az adja, hogy sajnos nem láthatjuk élőben az eseményt, de közben kíváncsiak vagyunk mindenki kommentjére is. Az persze elkerülhetetlen, hogy a fanatikusok trollkodjanak egy kicsit, de jó móka lenne, ha várna mindenki vasárnapig.

Az esctoday.com gyűjtése alapján a következő előadók fogják ünnepelni az Eurovízió 60. műsorsorozatát ezekkel a dalokkal:

Conchita Wurst – Rise like a phoenix (Ausztria)
Herreys – Diggi-loo diggi-ley (Svédország)
Natasha St-Pier – Je n’ai que mon âme (Franciaország)
Emmelie de Forest – Only teardrops (Dánia)
Lordi – Hard rock hallelujah (Finnország)
Nicole – Ein bisschen frieden (Németország)
Johnny Logan – What’s another year / Hold me now (Írország)
Rosa López – Europe’s living a celebration (Spanyolország)
Anne-Marie David – Tu te reconnaîtras (Luxemburg)
Olsen Brothers – Fly on the wings of love (Dánia)
Loreen – Euphoria (Svédország)
Brotherhood of Man – Save your kisses for me (Nagy-Britannia)
Dima Bilan – Never let you go / Believe (Oroszország)
Dana International – Diva (Izrael)
Bobbysocks – La det swinge (Norvégia)

Az este házigazdája a brit Graham Norton és a svéd Petra Mede lesz. A trvek szerint 21 tévétársaság veszi át, április 5-én a Channel 1 Russia fogja adni.

A műsorban a hírek szerint az 1994-es Eurovízió felejthetetlen tánccsapata, a Riverdance is fel fog lépni.

94 Comments

Több változás is volt, Kita és Awa helyett más tagok vannak azóta a bandában, de a HRH az egyik legjobb ESC dal szerintem all time!

arról én is hallottam, ha jól tudom Mana, aki dobol, ő az egyik újabb tag 🙂 Lorditól még van egy-két szám amit szívesen hallgatok (pl.:Would You Love A Monsterman) 🙂

Mint Dima Bilan kb. egyetlen rajongója itt, úgy érzem muszáj beleszólnom az eseményekbe. 😀
Még mindig imádom őt, szerencsére nem sokat változott, az értelmező kéziszótárban a “természetes” szó mellett továbbra sem az ő képe szerepel. 😀

Loreen nagy flash az elején, amikor a közönség is énekli a refrént. Kicsit Wolfkatisra sikerült a produkció, de még mindig gyönyörű a hangja. És hogyhogy nem boglyos most a frizurája?

Nem bírtam ki és előre megnéztem Conchitát, egyenlőre csak annyit, hogy megint hozta a formáját, de ezt majd úgyis halljátok Ti is.

Köszönöm a lehetőséget, hogy együtt nézhettem veletek, jó volt!
Remélem találkozunk májusban, a következő bezárandó étteremben… 😛

Kedves Imre!

Nem tudom, hogy mit vártál a közös nézéstől, de jó volt, tetszett, jól éreztem magam, és köszönöm a többieknek is! 🙂

Kobi

Egész jó volt ez a műsor, bár hiányzott a szavazás. Szerintem a műsorvezetők viccei párszor erősek voltak. Olyan volt ez az egész mint egy színházi előadás a végén egy fináléval. Ja és a britek bemutatták versenydalukat, egy kiskamerás verzió van belőle a neten. A rendes műsorból ezt kihagyták. Mindenesetre a 10 évvel ezelőtti Congratulations show-t szívesen nézem bármikor. Hmm… az még VHS-en van meg 🙂

Gondoltam, hogy majd elkezdenek páran okoskodni, hogy én már láttam, meg itt van a link, már meg lehet nézni, de szerencsére nem rontották el a játékunkat. Egy törölt kommenttől eltekintve. Szerintem jó kis móka volt így virtuálisan együtt nézni. Na az orosz link sem jó, az élő közvetítés itt lenne, http://stream.1tv.ru/live de el sem indul. Azon mondjuk nagyon izgultam, hogy a másfél óra alatt nehogy letöröljék a videót a YouTube-ról. Olyan könnyen jönnek-mennek ott a videók…

Tegnap este én is megnéztem, de ami kicsit sem érdekelt, azon át is léptem (Dima Bilan). Róla pedig most elnevezném a Dima Bilan-díjat, amit minden évben a legnagyobb nyálgépnek adnék oda.

És én szívesen megnéznék egyszer egy Bobbysocks-Neoton Família közös koncertet. 😀

Inkább 1000x megnézem a Rise Like a Phoenix klipjét, mint ennek a búzakalásznak a fotóját…na jó, azért annyiszor azt sem.

A Rise Like a Phoenix klipjéhez csak annyit, hogy szerintem sem sikerült a legjobban, kicsit ellett sietve, de ha már itt tartunk akkor ha gondoljátok hallgassátok meg az Unstoppable-t is, szerintem igazán jól sikerült.:)

Comments are closed.