Naptár

2015. március
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Vegyél részt Te is az OGAE 2015-ös szavazásán!

OGAE RoW LogoTudósító: Klész Imre
Forrás: OGAE International

Vegyél Te is részt az OGAE (Az Eurovízió Rajongóinak Általános Szervezete) szavazásán, ahol megtippelik a rajongók a 2015-ös Eurovízió győztesét oly módon, hogy pontozzák a 10 kedvenc dalukat! Magyarországon nincs OGAE klub, így a „Többi ország” (Rest of World) zsűrijeként vehet részt minden egyes rajongó, akinek az országában nincs ilyen klub.

Az OGAE RoW, egy aktív magyar OGAE tag, Tamás közbenjárását kérte, hogy terjessze a szavazás elérhetőségét minél több magyar rajongó felé. Tamás pedig megkereste az ESC Hungary-t, hiszen mi jó kiindulópont vagyunk ezen a téren.

Így köszönjük a megkeresést, és kérünk minden rajongót, hogy szavazatával járuljon hozzá ahhoz, hogy minél pontosabb végeredmény szülessen a szavazás összesítésénél!

Ne feledjétek: a szavazási határidő 2015.04.19.04:00 (hajnali 4 óra). Mivel az OGAE RoW klubnak nincs saját országa, aki indulna az Eurovízión, a magyar rajongók (az ausztrálokhoz, csehekhez, fehéroroszokhoz, grúzokhoz és san marinoiakhoz hasonlóan) szavazhatnak saját országukra.

https://www.surveymonkey.com/s/OGAERoWEurovision2015Vote

Ha érdekel az OGAE, csatlakoznál, vagy egyszerűen csak kérdésed van, írj nyugodtan az ogaehungary@gmail.com címre!

6 hozzászólás Vegyél részt Te is az OGAE 2015-ös szavazásán!

 • Halló! Újra felmerült a magyar OGAE létrehozása. Főleg úgy, hogy Tamás elmondta, hogy még a szlovákoknak is van OGAE klubjuk, pedig ők elég ritkán vesznek részt az Eurovízión.

  • tacom

   Hali! Az én ezzel kapcsolatos aggályaimat ismered (bejegyeztetés?, tagdíj?, fizetési hajlandóság versus előnyök kihasználása a farvizen a tagok részéről?, könyvelés?, évente adminisztratív teendők?). Vagy tudunk valami újat, mióta Robek, Ervin, Mari, Te meg én beszélgettünk erről? Mik a szlovák tapasztalatok, Tamás hogy szervezte meg? Legálisan működnek, vagy a zavarosban halásznak? Tudna tanácsot adni, hogy kellene csinálni?
   Vagy ne rosáljunk, kiáltsuk ki magunkat OGAE Klubnak? 🙂

   Többiek?

   • Balázs

    Rákattintottam csak úgy az egyik OGAE tagra, nevezetesen Macedóniára, és a legújabb hírük Malmőből van, tehát szerintem inkább örülne az OGAE egy ilyen aktív új tagnak. 🙂

 • Orsolya333

  Ne haragudjatok, de pontosan miről is van szó?
  Nem olyan régen regisztráltam és még sok mindent nem értek.

 • Pitbull

  http://hu.wikipedia.org/wiki/OGAE

  http://www.ogaeinternational.com

  Ennek a nemzetközi szervezetnek a szavazásáról van szó. Magyarországon jelenleg nincs OGAE klub.

 • Tamás

  Sziasztok!

  Jobb későn, mint soha alapon:
  A szlovák klubhoz semmi közöm, csak jeleztem, hogy létezik. Semmi egyebet nem tudok.

  Ami szembe tűnt az az, hogy OGAE klubtagoknak kedvezmények járnak az Eurovízió webshopjában, illetve az éppen aktuális helyszínen a belépőknél – nem feltétlenül a showkra. De évente van X darab jegycsomag, amit kapnak a klubok. Az OGAE RoW-nál évekre előre sorba állnak értük.

  Ezen kívül bulikat, koncerteket szerveznek a klubok. Az OGAE RoW esetében ez nyilván nem történik meg, de pl. a finneknél rendszeres, valamint a lettek is szerveznek áprilisban Alexander Rybakkal és kitudjamégkikkelakikidénindulnak.

  Fogalmam sincs, mennyire vannak ezek a klubok beregisztrálva, illetve, hogy hol. Utána szeretnék járni a klubalapítás feltételeinek, de potenciálisan csak Bécsben fogok tudni faggatózni. Viszont ehhez mindenképpen tudni kellene, hogy hány potenciális tag van?