Vegyél részt Te is az OGAE 2015-ös szavazásán!

OGAE RoW LogoTudósító: Klész Imre
Forrás: OGAE International

Vegyél Te is részt az OGAE (Az Eurovízió Rajongóinak Általános Szervezete) szavazásán, ahol megtippelik a rajongók a 2015-ös Eurovízió győztesét oly módon, hogy pontozzák a 10 kedvenc dalukat! Magyarországon nincs OGAE klub, így a „Többi ország” (Rest of World) zsűrijeként vehet részt minden egyes rajongó, akinek az országában nincs ilyen klub.

Az OGAE RoW, egy aktív magyar OGAE tag, Tamás közbenjárását kérte, hogy terjessze a szavazás elérhetőségét minél több magyar rajongó felé. Tamás pedig megkereste az ESC Hungary-t, hiszen mi jó kiindulópont vagyunk ezen a téren.

Így köszönjük a megkeresést, és kérünk minden rajongót, hogy szavazatával járuljon hozzá ahhoz, hogy minél pontosabb végeredmény szülessen a szavazás összesítésénél!

Ne feledjétek: a szavazási határidő 2015.04.19.04:00 (hajnali 4 óra). Mivel az OGAE RoW klubnak nincs saját országa, aki indulna az Eurovízión, a magyar rajongók (az ausztrálokhoz, csehekhez, fehéroroszokhoz, grúzokhoz és san marinoiakhoz hasonlóan) szavazhatnak saját országukra.

https://www.surveymonkey.com/s/OGAERoWEurovision2015Vote

Ha érdekel az OGAE, csatlakoznál, vagy egyszerűen csak kérdésed van, írj nyugodtan az ogaehungary@gmail.com címre!

Comments

6 hozzászólás a(z) “Vegyél részt Te is az OGAE 2015-ös szavazásán!” bejegyzéshez

 1. Klész Imre avatar

  Halló! Újra felmerült a magyar OGAE létrehozása. Főleg úgy, hogy Tamás elmondta, hogy még a szlovákoknak is van OGAE klubjuk, pedig ők elég ritkán vesznek részt az Eurovízión.

  1. tacom avatar
   tacom

   Hali! Az én ezzel kapcsolatos aggályaimat ismered (bejegyeztetés?, tagdíj?, fizetési hajlandóság versus előnyök kihasználása a farvizen a tagok részéről?, könyvelés?, évente adminisztratív teendők?). Vagy tudunk valami újat, mióta Robek, Ervin, Mari, Te meg én beszélgettünk erről? Mik a szlovák tapasztalatok, Tamás hogy szervezte meg? Legálisan működnek, vagy a zavarosban halásznak? Tudna tanácsot adni, hogy kellene csinálni?
   Vagy ne rosáljunk, kiáltsuk ki magunkat OGAE Klubnak? 🙂

   Többiek?

   1. Balázs avatar
    Balázs

    Rákattintottam csak úgy az egyik OGAE tagra, nevezetesen Macedóniára, és a legújabb hírük Malmőből van, tehát szerintem inkább örülne az OGAE egy ilyen aktív új tagnak. 🙂

 2. Orsolya333 avatar
  Orsolya333

  Ne haragudjatok, de pontosan miről is van szó?
  Nem olyan régen regisztráltam és még sok mindent nem értek.

 3. Pitbull avatar
  Pitbull

  http://hu.wikipedia.org/wiki/OGAE

  http://www.ogaeinternational.com

  Ennek a nemzetközi szervezetnek a szavazásáról van szó. Magyarországon jelenleg nincs OGAE klub.

 4. Tamás avatar
  Tamás

  Sziasztok!

  Jobb későn, mint soha alapon:
  A szlovák klubhoz semmi közöm, csak jeleztem, hogy létezik. Semmi egyebet nem tudok.

  Ami szembe tűnt az az, hogy OGAE klubtagoknak kedvezmények járnak az Eurovízió webshopjában, illetve az éppen aktuális helyszínen a belépőknél – nem feltétlenül a showkra. De évente van X darab jegycsomag, amit kapnak a klubok. Az OGAE RoW-nál évekre előre sorba állnak értük.

  Ezen kívül bulikat, koncerteket szerveznek a klubok. Az OGAE RoW esetében ez nyilván nem történik meg, de pl. a finneknél rendszeres, valamint a lettek is szerveznek áprilisban Alexander Rybakkal és kitudjamégkikkelakikidénindulnak.

  Fogalmam sincs, mennyire vannak ezek a klubok beregisztrálva, illetve, hogy hol. Utána szeretnék járni a klubalapítás feltételeinek, de potenciálisan csak Bécsben fogok tudni faggatózni. Viszont ehhez mindenképpen tudni kellene, hogy hány potenciális tag van?