Naptár

2015. február
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

10 Lettország: Aminata – Love Injected

latvia_15Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Három hét után Lettország is végére ért a dalkiválasztás sorozatának. A döntőre négy dal maradt, ezek közül a közönség előbb elfelezte a mezőnyt, majd ugyancsak a közönség kettő közül Aminata „Love Injected” című dalát választotta. Gratulálunk!

https://www.youtube.com/watch?v=aUPz3o6UdT4

21 hozzászólás 10 Lettország: Aminata – Love Injected

 • Zolecs

  Nem rossz, de semmi extra. Sok az egy kaptafára való dal indén.
  Az eddigi mezőny második felében helyezkedik el nálam.

 • Zolitt

  Nem rossz, de a jó se ilyen. 😀

 • Gergő

  Sorrend :

  1-Észtország
  2-Olaszország,
  3-Litvánia,
  4-Szerbia,
  5-Macedónia,
  6-Málta,
  7-Franciaország,
  8-Ciprus,
  9-Fehéroroszország
  10-Albánia,
  11-Lettország,
  12-Izland,
  13-Grúzia,
  14-Hollandia,
  15-Dánia,
  16-Svájc

 • Iza

  Nem gondoltam, hogy pont a letteknél lesz egy dal, ami miatt kis hiján az egereket itatom majd. Hasonlóan érzem magam, mint a tavalyi görög NF-nél, a szívem szakad meg Markusért. 🙁

  Aminata csodálatosan énekel, ezt aláírom, de a dalt nem tudom hova rakni, nekem túl „misztikus” és különleges, én jobban szeretem az egyszerűbb dolgokat (láv Ciprus), egyenlőre ez egy zűrzavar nekem, nem sok esélyt látok rá, hogy megszeressem…..de azért a listám végére genyóság lenne rakni, vannak ennél sokkal pocsékabbak is.

  Top16 :

  1. Észtország
  2. Olaszország
  3. Ciprus
  4. Svájc
  5. Fehéroroszország
  6. Macedónia
  7. Franciaország
  8. Albánia
  9. Szerbia
  10. Lettország
  11. Izland
  12. Dánia
  13. Litvánia
  14. Grúzia
  15. Hollandia
  16. Málta

 • rocknish

  Nem tudom hova tenni ezt a dalt. A végén, ahol csak az óbégatás van még talán tetszik is, de a többi nem nagyon.

 • Bakancs

  Nekem nagyon bejön a dal enyhén kaotikus zenei alapja, Aminata hangja pedig csodálatos (bár voltak itt hamis hangok rendesen, a stúdióverziót viszont szívesen hallgatom). Eddig a listám elején áll, de ez nem azért van így, mert annyira beleszerelmesedtem, egyszerűen csak még nem győzött meg túlságosan az idei mezőny.
  Biztosan nem fog győzni, de a döntő végre sikerülhet a letteknek idén.

 • Slavico

  Különleges dal, de nem lesz kedvencem, jól énekel de a dallal nem vagyok teljesen kibékülve, nem tartom olyan nagyon nagyon jónak, különleges de ennyi. Talán idén meglehet nekik végre a döntő, a tavalyi borzalomnál biztos jobban fog szerepelni, az valami elképesztően nagy rakás kaka volt (és természetesen a személyes utolsó helyezettem 😀 )
  Aminata dala nálam kb középmezőny

 • Kristinna

  Na, ez a dal sajnos a listám végén kullog… Van benne pár rész, ami kifejezetten bántja a fülem (pl. 01:47-01:57). Továbbá nekem olyan „darabosnak” tűnik az egész. 🙁

 • Mona42209

  Nekem tetszik ez a szám, de úgy érzem megjósolhatatlan mi lesz vele Bécsben. Szerintem van annyira különleges, hogy döntőzzön, ott azonban nem tudom mi lesz vele. Vagy elől végez vagy hátul!

 • Emdogh

  Végaláthatatlan vontatott vinyákolás. De még így is középmezőny nálam… ez megint csak jellemzi az idei mezőny erősségét. 9/15

 • rocknish

  Nem szeretném, ha bárki kimaradna abból a zenei élményből, amit az este legjobb fellépője nyújtott, de a nagyközönség szeme elől rejtve maradt:

  https://www.youtube.com/watch?v=0tIyrJMFkqg

  • Pitbull

   Óriási figura! 😀

   Tényleg Ő kellene pontbejelentőnek, az angolja is jobb, mint a mi Évánké!

   Cool gangsta rap vót! „DJ Magnus! BOOOOM!!!” 😀

 • Ej, ez ritka rizikósra sikerült. Kicsit darabos, kicsit magas, kicsit semmilyen. Inkább rosszféle, mint közepes.

 • force

  Meglepve olvasom a negatív kommenteket ehhez a dalhoz, hiszen állandóan ment az ömlengés mindenki részéről, „csakéskizárólagAminatamehetBécsbe” ehhez képest most a legtöbben lehúzzátok, hát furcsa 😀
  Szerintem a 2002-es daluk óta a legjobb. Ha belegondolok, hogy ennek az országnak voltak olyan botrányosan rossz dalai, mint amit 2003-ban, 2004-ben, 2006-ban, 2009-ben, 2011-ben, 2013-ban és 2014-ben bírtak küldeni, akkor kellemes felüdülés ez a daluk most. Szerintem a döntő meglesz nekik, ami utoljára 2008-ban volt meg.

  • Balázs

   Én is pont erre gondoltam, hogy Lettország mindig béna dalokat küld a versenyre, erre idén előállnak ezzel az újszerű, érdekes produkcióval, és mindenki lehurrogja. Szerintem kellemes, a döntőbe jutásáról nem tudnék egyelőre dönteni, kétséges.

  • Pitbull

   Hallgasd helyettem is! Örömmel lemondok az Aminata hallgatási adagomról a javadra. Annak viszont örülök, hogy viszonylag korán kiderült, hogy ki lesz az egyik általam indított előadó az IMD2015-ön…

 • Graffy

  Nekem nagyon tetszk a dal.
  Nálam Top 3-ba bent van.

  Izrael
  Lettország
  Ausztrália