A Dal 2015: Előszavazás, második forduló

01_a_dal_2015_otodikSzerző: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Folytatódik az old.eschungary.hu előszavazása a 2015-ös Eurovízióra. A harmincas létszám lecsökkent 18-ra, így most ezek a dalok játszanak az előszavazásunk második fordulójában. Láttuk a produkciókat, láttuk hogy melyik produkcióban mekkora potenciál lehet, így próbáljuk meg eltalálni a végső győztest most is. Az esélylatolgatásoknál természetesen ebből a szavazásból fogjuk megjósolni a lehetséges döntőbe jutókat. Azzal sajnos most nem tudunk számolni, hogy ki fog makacsul ragaszkodni az elődöntős produkciójához, és azzal sem, hogy melyik dalt fogják – az MTVA közleménye szerint – annyira áthangszerelni, hogy alig lehet majd ráismerni az eredetire a középdöntőkben. A döntés most is rajtad áll, jelentkezz be a szavazáshoz, és találjuk meg együtt a legjobbat!

sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás

50 Comments

Gundi neve az évek során olyan szinten egybefonódott a magyar ESC közvetítésekkel, hogy már nehéz lenne elképzelni nélküle. Kicsit olyan ez, mint a David Attenborough + Végvári Tamás szinkron páros. A Végvári halála után szinkronizált Attenborough filmek is csodálatosak, de valahogy mégsem ugyanaz az élmény…

Sziasztok!

Passed és Ív a legjobb dalok de fejlődniük kell szombatra. Múlt héten nekem kellemes csalódás volt a Spoon és Mujahid Zoli is. Tőlem akár ők is mehetnének. Látom itt is nagyon népszerű Boggie dala, nem tehetek róla nekem nem jön be. A szám nem rossz de az előadó nekem nem átütő.

Boggie – Wars for Nothing c. dala kapta eddig a legtöbb szavazatot, persze, nem vagyunk egyformák, de én jelen esetben abszolút nem értem, hogy miért ennyire befutó ez a dal. Nekem egyáltalán nem tetszik.

Boggie vagy Ádám:Annyira nem jön be ez a két szám,de talán nekik lenne esélyük egy top 10-re…Boggienak ha lecseréli a ruháját..Nagyon előnytelen rajta…de tényleg..A NOX SZILVI “Félllábú” nadrágjánál is cikibb.. Egy szimpla fekete A -vonalú ruhában tudnám elképzelni pl..Ádám dala pedig egy klaszikus nagyívű romantikus ballada..A 2 évvel ezelötti azeri dal(a Hold ME)jut róla eszembe-annak idején tetszett.. A legnagyobb célcsoportnál-a 30-as nőknél tarolna..

Comments are closed.