Eurovízió 2015: Málta ma este dönt!

malta_15Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: esctoday.com – eurovision.tv
Élő közvetítés 20:45-től:
http://www.tvm.com.mt/live/
http://www.eurovision.tv/page/webtv?program=121343

A tegnap esti elődöntőből 14 dal jutott a ma esti máltai fináléba, azonban csak egy előadónak adatik meg a lehetőség, hogy májusban ismét találkozhassunk vele. A nyertest a zsűri pontjainak és a közönség szavazatainak összevonása fogja meghatározni. A ma esti fellépők (nem a fellépés sorrendjében):

1. Amber – Warrior
2. Chris Grech – Closed doors
3. Christabelle – Rush
4. Daniel Testa – Something in the way
5. Deborah C – It’s OK
6. Dominic – Once in a while
7. Ekklesia Sisters – Love and let go
8. Franklin – Still here
9. Glen Vella – Breakaway
10. Jessika – Fandango
11. Karen DeBattista – 12, Baker street
12. L-Ahwa – Beautiful to me
13. Lawrence Gray – The one that you love
14. Trilogy – Chasing a dream

Az este vendégfellépője a 2014-es Eurovízió győztese Conchita Wurst lesz, aki Heroes című legújabb dalát fogja előadni.

75 Comments

Christabelle jó volt.
Nem értem mi ez a nagy hőbörgés a reklám miatt?
Nálunk az X-faktorban ugyanígy 3 számonként van reklám.
Nyilván senki nem szereti, de ez van.

Jessikának örülnék a legjobban, vagy Christabelle menjen Bécsbe. Nekem Amber már túl sok ezáltal nem nyerő, remélem nem ő megy. Egyébként a mezőny az utóbbi évek legjobbja

Igazából teljesen egyértelmű hogy az apácákat küldik, felesleges itt izgulni 😀 Sőt..Conchita után valamivel muszáj lesz “letisztázni” a verseny hírnevét. Valletta 2016.. 😀

Azért annyira lehettek volna figyelmesek a szervezők, hogy nem a JESC felvételét rakják be meghívott produkciónak, hanem előadják még 1x a táncosok. (Ha figyeltétek, a tánc alatt a kifutókon még ott volt a JESC-logó.)

Nem hinném, hogy megteszik, eléggé kiegyenlített volt a televoting és a zsűri döntése is. A PBS is valszeg a Warrior-t szerette volna.

Nem örülök a győztesnek, ráadásul Jessika és Karen is szörnyen alul volt értékelve. Nem rossz a szám, csak túl van játszva és néha nem érteni, amit mond. Szerintem vagy olyan sorsra jut, mint Izrael tavaly, vagy olyanra, mint amit a Firelight ért el tavaly. Voltak jobb produkciók, pl.: Jessika, Chris, Keresztes Ildikó 🙂 , Christabelle vagy akár Karen.

Most, hogy megnéztem a dalokat, Christabelle sokkal jobb volt, mint Jessika, még Glen Vella produkciója volt az, ami egész jól sikerült, valamint Franklin-é. De Jessikának és Karennek is bőven előrébb kellett volna végeznie. Chris-nél azt a sálat nem nagyon értettem, az előadás viszont nagyon jó volt. Amber nekem túl sok volt, és egy kicsit tenyérbemászó is. Az este 3 győztese nálam: Christabelle, Franklin és Chris Grech.

Comments are closed.