Naptár

2014. május
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2014: Ma először próbáltak az automatikus döntős országok

Francia próba. Fotó: Sander Hesterman (EBU)

Francia próba. Fotó: Sander Hesterman (EBU)

Tudósító: Klész Imre
Forrás: wiwibloggs.com

Ma napközben az „Ötösfogat” országai és a rendező ország versenyzői próbáltak, ez az első, úgynevezett zártkörű technikai próba volt. Az „Ötösfogat” országai és a házigazda küldik a pénzt a legnagyobb arányban az EBU költségvetésébe és így az Eurovízióra is, ezért nekik nem kell előselejtezőn részt venni. Ezúttal a wiwibloggs.com újságíróinak kritikái jönnek, mert az Oiko csapata elsőre sosem ír semmi kritikusat.

Németország – Elaiza elsőre másolja a nemzeti döntőt
Összességében elmondható, ha ez a produkció selejtezőre lenne küldve, nem jutna döntőbe. Letargikus, unalmas, pedig a dal jó és a színpad színei is jók. A kamerán keresztül sem mutat jól a produkció, potenciális utolsó helyezett.

Nagy-Britannia – Molly ragyog az aranyesőben
Egyre jobban és jobban megy minden Mollynak ahogy ismétli a próbákat, az utolsó nekifutás hibátlan, egy győztesnek látszó produkciót láttunk. Csodás háttér szárazjéggel vegyítve, egészen meseszerű. A britek idén nem fognak kiábrándítani senkit sem!

Franciaország – Játékos-savazós nekifutás az első próbának
Talán a szakáll kiemelésével túlzásba estek, de a televíziós közvetítésben vonzóbbnak tűnik mint a 30 másodperces videóízelítőben. A színpad színei illenek az együtteshez, színes és vicces.

Dánia – A szerelemhez kapcsolódó klisék a színpadon
hasonlít a nemzeti döntős produkcióhoz. Basim interakciója a kamerákkal nagyon jó, de néha totál elveszti őket. Vicces is a produkció, torkig van a klisékkel de ezt imádja. A szerelése szó szerint illik a dalhoz.

Olaszország – Emma megmutatja a rockos lelkét az első próbán
Imádnivaló az erőteljes vokálja, vonzó személyiség, de tartalékolja az energiáit. Míg az egyik kritikus nagyjából imádja, a másik pedig utálja: nem énekel nagyon jól, még az ismétlések után sem javul semmi! A színpadra állítás egyszerűen gusztustalan, egy teljes káosz. Többet vártam az olaszoktól.

Spanyolország – Ruth Lorenzo első próbája viharos
Víz és víz mindenhol! Ruth a Led falnak köszönhetően tényleg úgy tűnik, hogy egy záporban énekel. Az egész színpad kék-szürke fényben úszik, ami kicsit nyomasztó. Nemcsak hogy táncol az esőben, hanem a csúcs felé táncol.

3 hozzászólás Eurovízió 2014: Ma először próbáltak az automatikus döntős országok

 • Euphoria

  Fantasztikus hangja van Ruth-nak! 🙂

 • Adele

  Euphoria, egyetértek! Gyönyörűen énekel, erős előadás, a kamerakép gondolom elképesztő lesz, a TOP10 gyanús, hogy meglesz!

 • Zolecs

  Nos, ebből a gárdából két dal emelkedik ki, a többi katyvasz. (sajnos még Emma is).

  Ruth ahogy énekel..wow..de még a háttér is egy hatalmas wow. 😀

  Mollynál egy árnyalatnyit csalódott vagyok, mert a végén még belefásulunk ebbe a görögtüzes megoldásba, hiába nagyon látványos..Emmelie és az azeri duó után kicsit mást vártam volna..Na mindegy, néha elfelejtem azt hogy ő fog győzni, és naívkodom hogy esetleg mi futunk be. 🙂