Naptár

2014. május
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Dán állatmenhelyen járt Kállay-Saunders András

fotokredit_MTVA_Mudri_Simon

fotokredit_MTVA_Mudri_Simon

Forrás: MTVA Sajtóiroda

Az azeri delegáció meghívására Kállay-Saunders András két próba közt ellátogatott a Dyrevaernet kutya- és macskamenhelyre, ahol Dilara Kazimovával megnézték, hogyan telik az ott dolgozók egy átlagos napja. „Még sosem jártam menhelyen, de mindig is érdekelt, hogy hogyan tudnak ennyi állatról gondoskodni.

Itt igazán jó munkát végeznek: nem altatják el az állatokat és a kutyákat naponta többször is megsétáltatják” – mondta András, aki Dilarával részt vett a napi teendőkben: sétálni vittek két kisméretű, de annál elevenebb kutyát. „Nagyon szeretem az állatokat, Jelenleg csak egy kis yorkie-m van. A menhelyről a kedvencem az Idefix nevű dán dog volt, még csak nyolc hónapos de már a derekamig ér. Ha majd egyszer kertes házba költözöm biztosan szeretnék egy husky-t is. Fontos, hogy az emberek alaposan végiggondolják, hogy képesek lesznek-e gondját viselni a háziállatuknak, mielőtt örökbe fogadnak egyet, hiszen ők nem játékszerek, sok törődésre és szeretetre van szükségük” – figyelmeztetett.

Andrásnak nem sok szabadideje van, hiszen sok forgatás, rengeteg interjú és próbák várnak rá. „Nagyon jó érzés, hogy nem csak a média kíváncsi a Running mondanivalójára, hanem a többi előadó akivel találkoztam is tetszését fejezte ki. Alig várom a következő próbát péntek este, valamint a megnyitót vasárnap. Még sosem vonultam vörös szőnyegen, biztosan különleges élmény lesz” – mondta András, aki május 6-án lép színpadra az 59. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében.

Hozzászólások lezárva.