Naptár

2014. április
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2014: Moldova

moldovaTudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Christina 1981-ben született zenész család sarjaként. Kiskorától kezdve a zene állandó útitársa volt. Hegedűn és zongorán játszik. Először kóristának és karmesternek tanult, de hangi adottságai az énekkés fejlesztésére ösztönözték. 2006-ban fejezte be konzervatóriumi tanulmányait.

Énekesi karrierje során rengetek tapasztalatot szerzett fesztiválokon, koncerteken, továbbá számos díjat tudhat magáénak. Moldova egyik legerőteljesebb hangjaként az Elnöki Zenekar vezető énekese.

Christina szerető feleség és két gyermek édesanyja. 33 évesen az egyik legerősebb akaratú és leghatározottabb nőként tartják számon, amiért sikeresen összehangolta a karrierjét a magánéletével.

Christina egyik legkitartóbb vágya volt az Eurovízió. Két korábbi próbálkozása után idén megélheti az álmát Dániában.

19 hozzászólás Napi Eurovízió 2014: Moldova

  • Istvan Galambos

    Nem tetszik. Szerintem nagyon nagyot akartak csinálni ezzel a dala, de ez nem jött össze. Az Én tippem az hogy az elődöntőben marad.

  • eschungary93

    csak 33 éves ??? minimum egy 10-est dob rajta a kinézete …
    A dal valahogy nem hat meg, nem kelti fel az érdeklődésemet és ez kár . Istvánhoz hasonlóan én is úgy gondolom ,hogy marad az elődöntőben.

  • Gyuri123456

    Nekem tetszik ez a dal, elég furcsa hangulata van, melyik szó illik is rá?! Talán spirituális, valami ilyesmi, és nagyon passzol hozzá a mély hangja. De ennek ellenére elég unalmas, a végére egészen kezd javulni, de előtte nem nagyon történik semmi, ezért szerintem az elődöntőben marad.Tippem: 10-14.hely

  • HunMateo

    Unalmas, remélem végre egyszer nem jut döntőbe Moldova, az előző években is túlpontozták őket!
    Tipp: elődöntő: 9-15. hely (nehogy kitúrja hollandiát vagy montenegrót!)

  • kecske14

    Nekem a dal nem annyira tetszik, de annyira jó a hangszíne, hogy top 20-ba befér nálam!
    Tipp: marad az elődöntőben

  • force

    Valami nem stimmel ezzel a dallal. Örülök annak, hogy nem Boris Covali nyert, de valahogy ez a dal is furcsa, számomra megfogahatatlan… Ahogy látom külföldi oldalakon sem túl népszerű Moldova idén.
    Nálam: 11/16
    Tippem: 10/16 (11-20.hely a döntőben)

  • Emdogh

    Szeretném megvédeni Cristinát, mert ez egy jó dal. Habár ez stúdióban nem ad sokat vissza, de élőben szerintem ennyiből már bőven meg lehet élni. Egyébként én a boszorkánysággal társítom. 😀 Nálam 10/37 (!). Tipp: SF: Q3, de továbbjut; Döntő: Q3 vége – Q4 eleje (18-22. hely).

  • Tinka

    Amikor először megláttam a színpadképet, akkor meglepődtem, de aztán rájöttem, hogy jaaa, ez Moldova, akkor semmi kifogásom. A refrén szerintem kimondottan ütős és én döntősnek érzem. Ez a dal is a kedvenceim között van, gyakran kapom magam azon, hogy éneklem. 😛

  • Iza

    Valahogy olyan semmilyen ez a dal, alapjaraton nem rossz, de semmi erzelmet nem valt ki belolem, csak ugy van, es kesz. 22/36.

  • Levi21

    Moldovának idén nagyon necces lesz a továbbjutás. Nálam 11/16.

  • BeN

    Nem tudom elképzelni, hogy Moldova kiessen, a sok ex-szovjet országtól ha nem is magas pontokat kap, de össze tud szedni annyit, hogy elérje a döntőt. Moldova sokszor jutott már tovább 10. helyről. A dal kicsit egyhangú, de nem rossz, nekem tetszik és a döntőbe várom. 🙂

  • Szokásos, jellegtelen dal Moldovától, nem rossz de nem is szeretem túlzottan. Csakúgy mint tavaly, nálam ez középmezőny: 20/37.

  • János

    A dal felépítése olyan szörnyű. Sok negatív kritikát is kapott,a legtöbb szavazáson az utolsó helyen kullog. Át kell gondolni a koncepciót,különben idén tényleg véget ér a sikersorozat.

  • Zolecs

    borzalmas.megérdemelnének már egy kiesést a moldávok is.

  • Mettyú

    hát nálam összesítésben 10/37 helyen áll a dal, nem tudom miért szeretem ennyire, csak azt tudom tetszik. döntősnek érzem, de lehet, hogy éppen lecsúszik róla, pont a dal megosztottsága végett.

  • eschungary93

    A dal klipje is olyan komor hangulatot áraszt , nem egy vidám dal az tény és való ,meg nekem olyan egysíkú az egész 30-37 .hely között van