Nagy-Britannia: Dalbemutató mindjárt!

unitedkingdomTudósító: Ötvös Zoltán
Forrás: eurovision.tv
Internetes közvetítés 20:25-től: http://www.eurovision.tv/page/webtv?program=97363

A 2014-es Eurovízióra a BBC ismét belső választással nevezte meg indulóját, aki idén a 26 éves Molly Smitten-Downes lesz. Zenét tanult, vokalistaként is tevékenykedett, és dolgozott együtt a világhírű Sash!-el is. De eddig az énekesnőnek az igazi áttörést még nem sikerült elérnie. Eurovízióra szánt dalát, amely a „Children of the universe” névre hallgat, ma ismerhetjük meg.

Comments

33 hozzászólás a(z) “Nagy-Britannia: Dalbemutató mindjárt!” bejegyzéshez

 1. gyokub avatar
  gyokub

  Nagyon kíváncsi vagyok most már a dalra, mert az előadójuk nagyon tehetséges énekesnő. Ha jó dalt is mutatnak mellé, akkor fejet hajtok a britek előtt. 🙂

 2. illyria avatar
  illyria

  hát nekem annyira nem tetszik… első nekifutásra.
  Aztán majd meglátjuk másodszorra hogy fekszik 🙂

 3. Tibicsoki avatar
  Tibicsoki

  Nekem pont, hogy tetszik már első hallásra is, ez nem igazán volt elmondható a többi idei dalra, úgyhogy ez egy jó kezdet Mollynak..örülök, hogy a BBC idén nem egy régi nagyot hozott elő, hanem egy fiatal tehetséget

 4. Zoli avatar
  Zoli

  Nekem tetszett, az utóbbi két év brit produkcióit szerintem magasan veri. Jó a dal (de közel sem a legjobb), ja és azért az előadó még gyúrhat, a színpadi jelenléte nem vethető össze az előző évek angol nagyágyúiéval.

 5. Robek avatar
  Robek

  Ez nekem nagyon tetszik.Kezdem visszafogni magam Andrást illetően.Habár még mindig a Top10-et jósolom, de ha ez így folytatódik…..

 6. Kitty avatar
  Kitty

  Egész jó kis dalt sikerült kiválasztaniuk. Nekem nagyon tetszik.

 7. Dani avatar
  Dani

  Nagyon örülök, hogy a BBC végre belátta, hogy nem az ismert, idősebb korosztályból való előadókat kell preferálni, hanem a fiatal ismeretleneket…nagyon jó a dal, el tudom képzelni a Top 10-ben. Nagyon tetszik!

 8. Zolitt avatar
  Zolitt

  Huhhh, engem első hallgatásra/ első pillanattól elkapott! Imádom.
  Végig megvolt a libabőr! 🙂 🙂 🙂 Nagyon nagyon jó választás!

 9. LordKobold avatar
  LordKobold

  Hölgyek és Urak!

  Számomra úgy tűnik, a BBC végre újra komolyan veszi az ESC-t, nem csak kényelmesen és kötelezően elküld valaki régi nagy nevet, mint Engelbert Humperdinck, vagy Bonnie Tyler!
  Én emögött azt sejtem, hogy szívesen rendeznék Ők a 60. jubileumi versenyt. 😉

  A dal elsőre bejött és bár néhol Coldplay beütést véltem felfedezni, nem zavart, hiszen ettől pont méginkább Britnek éreztem! 🙂

 10. force avatar
  force

  Jó döntés és választás volt. Nem hiszem, h TOP 10-es lesz, de még az is lehet.

  1. force avatar
   force

   Ja az kimaradt, hogy 6/19 eddig nálam.

 11. Edd avatar
  Edd

  Hihetetlen jó lett a dal. Eddig fölényesen András dala volt a kedvencem, de ezután már csak a második helyre szorul vissza. Ebben is van valami különleges, mint az elmúlt két év nyertes dalában. Lehetséges, hogy London rendezi a 60. versenyt.

  1. LordKobold avatar
   LordKobold

   Én is éreztem azt a pluszt, amit a korábbi győztes dalokban. Megfoghatatlan, de ha ez átmegy a többségnek… pedig még technikailag nem is volt jó a hangminőség, de már 1 perc után elképzeltem, hogy libabőröznék is egy stúdió, vagy közeli verzión. 🙂

 12. StanB avatar
  StanB

  Nagyon jó 🙂 Végre erősödik a mezőny 🙂 Szerintem meglesz a Top 10. Elsőre nekem inkább az Adele beütés érődött. Tehetséges a hölgy, a dal is egész jó, nagyon jók a vokalisták.
  Nagy Britannia először a top 10-emben 🙂 és szerintem ott is fog maradni.

 13. Rita avatar
  Rita

  Tipikus brit popdal, remek hanggal párosítva. Ebben az évben kedvenc (a lengyelek mellett), de nehéz megjósolni, mennyire lehet kedvelt. Nagyon örülök, hogy a BBC végre fiatal tehetséget küld, habár én azon kevesek közé tartoztam, akik szerették Engelbert Humperdinck és Bonnie Tyler dalát is. Remélem, kifizetődik a briteknek Molly indítása, hogy továbbra is ezt az irányt preferálják.

 14. Mate199424 avatar
  Mate199424

  Jó dal,nekem is tetszik.Azt viszont sajnálom,hogy nem rendeznek nemzeti döntőt.Szerintem lenne rá igény.

  1. LordKobold avatar
   LordKobold

   Egyrészt igazat adok a nemzeti döntővel kapcsolatban, másrészt nem, mert ha belegondolsz és ezt minden előítélet nélkül mondom, akkor egy Brit válogatón gyakorlatilag minden jelenlegi résztvevő országból indulhatna valaki, mert annyira soknemzetiségű már szerintem a való életben London.
   Mondhatnám példának, hogy mi Magyarok is nyertünk nemrég Brit tehetségkutatón! 🙂

   1. Mate199424 avatar
    Mate199424

    Nyilván csaj brit nemzetiségűek indulhatnának. 😀

   2. LordKobold avatar
    LordKobold

    Értem. Akkor itthon indulhatott volna KSA? Ha igen, akkor érted, hogy ez nem egy igazi szabály, ha pedig szigorúbb, akkor már nem ide való, nem ebbe a szellemiségbe és épp a lényeg veszne el. Jobb így jelenleg.

 15. borso avatar
  borso

  Valahogy Bogi jutott az eszembe… Ez a dal sokkal jobb.

 16. rocknish avatar
  rocknish

  Csatlakozom a kedvelők táborához! Nekem a verzék egy picit jobban tetszenek, mint a refrén. Azokban van lendület, lüktetés, nagyon visz magával 🙂 Meglátjuk mi lesz belőle.

  1. Zoli avatar
   Zoli

   Nekem is! A refrén slampos, de a verzéééék. :3

 17. eschungary93 avatar
  eschungary93

  Nekem is tetszik , jó dal 🙂

 18. Zolecs avatar
  Zolecs

  Aztaaaaa!! Szó szerint, első hallásra beleszerelmesedtem, és ez nagyon ritka nálam. :$
  Tökéletes! Azt hiszem nálam ez lesz a győztes! 19/1

  1. Dalida avatar
   Dalida

   Én is anglomán vagyok, de azért ez a nagy beleszerelmesedés nem tűnik indokoltnak. Nem rossz, de csalódnék, ha ezzel a dallal meg lehetne nyerni a versenyt.

 19. Sanyah avatar
  Sanyah

  Nálam ez a dal nincs eddig a top 10-ben.A vokalisták túl jók a dalhoz.Vannak benne jó részek,de amúgy sablonos az egész.

 20. Hádész avatar
  Hádész

  Nekem ez a dal egy rendkívül kellemes csalódás 🙂 Nagyon jó hangja van a hölgynek, a vokál is erős, tök jól hangzik az egész 🙂

 21. Dalida avatar
  Dalida

  Szerencse, hogy mi nem Bogival képviseltetjük magunkat! Ez a dal az övére emlékeztet, csak annál sokkal jobb. (Az előadás is!).

 22. Pitbull42 avatar
  Pitbull42

  Megint én leszek a különc, de ez nekem egy picit sem tetszett. Lehet, hogy a stúdió változat majd módosít ezen a véleményemen, de ez az élő előadás nem volt valami meggyőző. Még tovább kell várnom a jó dalokra. Remélem azért lesz néhány ilyen idén is!

 23. Fabiana avatar
  Fabiana

  Hát nem tudom… Nekem ez „Believe In Me” 2.0, csak jóval modernebb köntösbe bújtatva. A cím és a dalszöveg: no komment. -.-
  Úgy egészében nézve ordít róla, hogy kifejezetten a versenyre írták. Kár.

  1. Mona Lisa 29 avatar
   Mona Lisa 29

   Nekem is az altalad emlitett dal jutott eszembe rola.
   Semmi kulonleges, gyozni biztos nem fog.
   Egyebkent mindenhol toronymagasan a norvegok es a svedek a fogadoirodak legnagyobb eselyesei csak tudnam hogy miert mikor meg nem is valasztottak ki a dalukat.
   A sved dalokat ismerem (nem nagy eresztes egyik sem szerintem).
   A norvegokrol tud valaki valamit?
   Nem ehhez a topichoz tartozik, csak ugy eszembe jutott es kivancsi vagyok 🙂
   Tudom, aki kivancsi hamar megoregszik, de ezen en mar tul vagyok ugyhogy teljesen mindegy, nyugodtan kivancsiskodhatok 🙂

 24. hidapeta avatar
  hidapeta

  Jó,jó hallgatható de nálam messze nem nyertes ez a dal.Nem ide tartozik,de meghallgattam a német dalt.Na ha ez nem Loreen koppintás akkor nem tudom mi az!
  http://www.youtube.com/watch?v=QZWPoEt2wPI

 25. hidapeta avatar
  hidapeta

  Most látom hogy hülyeséget írtam az előbb……Lépjetek át rajta….