Franciaország: TwinTwin – Moustache

franceTudósító: Ötvös Zoltán
Forrás: eurovision.tv

Franciaország ma délután választott dalt a 2014-es Eurovízióra. Január 26-án mutatták be egy eurovíziós műsor keretében a három lehetséges produkciójukat, de csak a mai napon derült ki, hogy a TwinTwin utazhat Koppenhágába Moustache című dalával. Gratulálunk!

http://www.youtube.com/watch?v=cYBYiN5EpdY

21 Comments

Joanna volt nálam a nyerő. Ez egy teljesen semleges dal a számomra. Elképzlehető, hogy megszeretem majd, de az nem most lesz.

ennek a remekműnek a kiválasztásán sem kellett körmöt rágni.
nem szeretem az ilyen bohócdalokat, számomra olyan erőltetettnek hatnak az ilyenek.valahol a listám utolsó harmadában vannak.

Ilyenkor érzem, hogy milyen hatalmas mákunk van, amiért Franciaország a Big5 országok közé tartozik, így csak egyszer kell végigszenvednem ezt a dalt.
Zoli, tudom, hogy szeretnél meggyőzni a francia nyelvvel szembeni hozzáállásom megváltoztatásáról, de tökre esélytelen vagy! Az ilyen remekművek miatt is, többek között…

Én végig sem bírtam hallgatni ezt a dalt. Talán később megpróbálkozom még vele, de nem hiszem hogy kedvelni fogom. Zolecs szavaival élve nekem is egy bohócdalnak tűnik, amit én sem szeretek.

Ami azt illeti megnéztem a másik kettő előadót is.Valami förtelem volt ezzel egyetembe,úgyhogy végül is mindegy volt szerintem hogy a három pocsék közül kit választanak.Nálam Ők az alsó harmadban vannak.

Hát ez mi ? Aztán csodálkoznak ha utolsók? De pár pont azért lesz nekik. De nem tőlem. Nem birom végnézni.

Az eleje nagyon hasonlít Stromae-ra, addig tetszik, utána már kevésbé. Kár, hogy Zoli lefordította a szöveget…nem szeretem ez ekkora sületlenségeket. A spanyol dal is szép meg minden, de olyan nyálas a szövege, hogy csöpög tőle a laptopom.

Nem volna vele bajom, ha nem hajazna ennyire Stromae dalára. Egy kis eredetiséget srácok… Az élő produkció nagyon amatőr, mondhatni unalmas, monoton… szóval sok munkát igényel.

Annyira semmilyenül, rossz, és hallgathatatlan ez a dal.

1. Albánia
2. Magyarország
3. Finnország
4. Románia
5. Olaszország
6. Spanyolország
7. Ukrajna
8. Málta
9. Litvánia
10. Lengyelország
11. Macedónia
12. Írország
13. Fehéroroszország
14. Svájc
15. Franciaország
16. Lettország
17. Izland

Elso meghallgatasnal azt gondoltam, ez katasztrofalis. Masodiknal mar azt mondtam, elmegy….most meg mar ott tartok, hogy “Hee, ez tok jo” 😀 Ha nem is ernek el jo eredmenyt, de legalabb ude szinfoltjai lesznek a versenynek, es vegre nem egy tipikus szivfacsaro ballada vagy egy keleties, “tuzijatekos-szelgepes” europop dal. Nekem bejon.

Comments are closed.