Naptár

2014. március
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Belgium: Axel Hirsoux – Mother

belgiumTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este Belgium is választott dalt a 2014-es Eurovízióra. A közönség és a zsűri döntése alapján a 6 versenyző közül Axel Hirsoux „Mother” című dalát választották. Gratulálunk!

97 hozzászólás Belgium: Axel Hirsoux – Mother

  • force

    Most esett csak le igazán, hogy mennyire sok idén az angol nyelvű dal. Az első elődöntőben egyedül a montenegrói és a portugál dal lesznek saját nyelvükön, a második elődöntőben pedig az összes dal angolul lesz (kivéve a szlovén és az izraeli, ott fele-fele alapon ment a nyelv dolog). Nagyon durva.

    • Sztbeni

      És elég szomorú. Főleg, hogy például a lengyel, a szlovén és az izlandi is sokkal jobb a saját nyelvén. Eddig nem volt bajom azzal, hogy lehetett angolul énekelni, mert volt sok saját nyelvű is, de ez már nevetséges. Vissza a nyelvszabályt! Eurovíziót akarunk, nem angolvíziót!

  • hidapeta

    Az oroszok is angolul fognak énekelni nagyon úgy néz ki.A daluk címe(Shine) is erre utal.Ráadásul egy eléggé középszerű ikerpár fogja előadni,legalábbis amit én láttam idáig belőlük ezt tudtam leszűrni.Persze meg kell várni a dalt,majd utána meglátjuk.Mégis azaz érzésem ez nem az Ő évük lesz 🙁

    • force

      Nem mintha védeném őket, de az elég középszerű ikerpár Junior EV-t nyert 2006-ban.

      • hidapeta

        Igen én is megnéztem a 2006-os videót.Akkor sem találtam bennük semmi érdekeset.Aranyos két kislány voltak átlagos hanggal.Nálunk az ének iskolájában volt 1-2 jobb hangú gyerek tavaly, mint ők anno.Az pedig hogy nyertek egy versenyt nálam idáig nem sokat nyomott a latban.Egy verseny megnyerése nem mindig áll egyenes arányban a tehetséggel.No de nem is ez a lényeg!Mint említettem várjuk meg a dalt aztán majd meglátjuk hogy fog tetszeni az embereknek. 🙂

    • force

      Bízom benne, hogy egy uptempo dalt írtak nekik, mert ha egy újabb lassú dal lesz, ráadásul az első elődöntőben, akkor nem jutnak döntőbe.

  • force

    Nem rossz az orosz dal, de nem is nagyszerű. Kicsit demo „szaga” van a kiadott dalnak, majd meglátjuk.