Naptár

2014. február
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A Dal 2014: Közös nézés 22-én a Buddha Bar-ban

buszon_web_regisztracio_elokepTudósító: Szalma Róbert
Forrás: CityBrands,BuszON Magazin, ESChungary

Tudjuk, hogy milyen egy igazán jó buli! Vegyél részt Te is az Eurovíziós előválogató, A DAL döntőjének közös nézésén! Egy este ázsiai falatokkal, ismert zenészekkel, élő közvetítéssel! A vendégek A Dal című Eurovíziós előválogató élő közvetítésével szórakozhatnak egy moziteremnek berendezett helyiségben, az elegáns Buddha Bar-ban. A rendezvény február 22-én 19:30-kor, a vetítés 20:20-kor kezdődik. Ha egy igazán exkluzív buliba vágysz, mi is szolgálhatna ennek jobb helyszínül, mint a Buddha Bar? A lenyűgöző ötcsillagos luxusszálloda Budapest elsőszámú sétálóutcája, a Váci utca szomszédságában, a százéves Klotild Palota történelmi épületében kapott helyet. A belső terek csodás kialakítása Ázsia leggyönyörűbb arcait idézi. A bulihoz tehát adott minden: egy ok az ünneplésre, a pazar helyszín, és a szórakoztató program, A Dal közvetítése.

A Dal napjaink egyik legjobb show műsora, amely nem kisebb téttel folyik, mint hogy ki fogja hazánkat képviselni a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Szurkolj a kedvencednek, ismerj meg új embereket, és bulizz egy nagyot. A rendezvényen előreláthatólag ott lesznek a 2012, 2013 és az idei A DAL szereplői. Az eredményhirdetést követően a nyertes is csatlakozik és folytatódik a party.

SZURKOLJUNK EGYÜTT A DAL DÖNTŐSEIÉRT ÉLŐBEN! EXKLUZÍV BULI SZTÁRVENDÉGEKKEL! FEBRUÁR 22-ÉN 19:00! LIMITÁLT SZÁMÚ JEGYEK!

Belépő elővételben : 3500 Ft Helyszínen: 4500 Ft
Exkluzív Buddha-falatokkal: 8000 Ft
Bulizz és szurkolj velünk exkluzív környezetben A Dal sztárjaiért!
Egy este, ahol mindenki VIP!!!

Nézd élőben A Dal döntőjét hatalmas kivetítőkön, gourmet fogások, ínyenc italok, A Dal sztárjai, és a zenei élet nagyjai
Felejthetetlen este a sztárokkal és barátokkal!!!!
Cím: 1052 Budapest, Váci u. 34. (Ferenciek tere)
Az ESC Hungary tagjainak és „lájkolóinak” az eseményre kedvezményes, 2000 Ft-os jegyet biztosítunk. Kedvezményes jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Kérünk, hogy amennyiben szeretnél részt venni az eseményen, mielőbb jelentkezz az alábbi e-mail címen. A kedvezményes jegyigénylés a robertszalma@old.eschungary.hu e-mail címen lehetséges, legkésőbb csütörtökig (2014.02.20.-ig).

15 hozzászólás A Dal 2014: Közös nézés 22-én a Buddha Bar-ban

 • Momo

  Én vidékről megint a hátrányos helyzetűekhez tartozom! Minden Budapesten van!!!! Csak annyit üzennék azoknak, akik ott lesznek, hogy lehetőleg szavazzon mindenki a Kállay S. Andrásra, mert minden külföldi portálon őt várják Dániába. Ha azt akarjuk, hogy szavazzanak ránk majd Koppenhágában, jó lenne őt küldeni. „Mellesleg” a dala is igen jó, kiemelkedhetne a megszokott eurovíziós mezőnyből, s ha már angolul énekelünk, akkor az ő angolja legalább jó! 🙂

  • betoven

   Ennyiből szavazza meg a külföld, hogy ki a jó Magyarországnak? És mi lesz a „Tisztelt Szakmai Zsürivel”?

   Viccet félre: vajon biztos az, hogy ha KSA menne – mert azt várja a magyaroktól a külföld -, akkor szavaznak is rá, adnak annyi pontot, hogy mi magyarok elégedettek is leszünk azzal?

   Mi lenne, ha végre a magyarok szavaznák meg azt, akit kint szeretnének látni?! Én sem üzenek más országnak, hogy ez a dal nem jó, inkább az legyen. Döntse el minden nemzet neki mi a jó, ettől változatos Európa.

   Ha már így alakult a döntő-mezőny, miért nem merik a népre bízni, hogy ki képviselje őket?

   Ne befojásoljon se a T. Szakmai Zsüri (mert nem azok!), se a külföld. Ne a Zsüri döntse el, hogy a 8-ból szerinte ki a legjobb 4, mert már annyi hülyeséget tettek idén is, annyi hülyeséget mondtak, hogy nem tudnak reálisan zenét hallgatni sem.

   Mi lenne, ha kizárólag a sokat hangoztatott sms-k döntenék el, hogy ki képviselje Magyarországot?!

   Nekem is van kedvencem, remélem tudok rá szavazni a döntő döntőjében, melyhez az kell, hogy a legjobb 4-be bekerüljön, ami nem tőlem függ, hanem a T. Szakmai Zsüritől. Ez egy ördögi kör.

   Én is szívesen ott lennék a közös hallgatáson, de valószínű marad a tv előtti izgalom.

   • betoven

    jav.: ne befolyásoljon..

   • Betoven, tavaly sem hallgatott senki külföldre, mivel a külföldi véleményeket csak a rajongók olvassák, a képviseltről viszont a nézők döntenek, akiknek kis százaléka igazi rajongó.

   • Bakancs

    A külföldiek objektíven tudnak ítélkezni, a szakmai zsűrinek ez nem sikerül, de legalább próbálkoznak.

    Ha idén az sms-ek döntenének, minden bizonnyal a Depresszió menne köszönhetően az elvakult rajongóknak, és az az elődöntő utolsó helyeinek valamelyikét eredményezné. Példálózhat bárki a Lordival, de szerintem nyilvánvaló, hogy a Lordi nem azért nyert, mert rock volt, hanem a maszkok és a színpadiasság miatt – két éve egy hasonló rock dal nagyon csúfos eredményt ért el, pedig az énekes még szerethető is volt.

    De persze ezt nem fogadnánk el, mert majd szidja megint a szomszédszavazást és a politikai viszonyokat, ha siralmas eredmények születnek.

    Ennek ellenére nem mindig jelent túl sokat az objektív vélemény, tavaly például Gigi vezetett mindenféle szavazást, de az ő dala simán elveszett volna a sok (jobb) ballada között. A nézői szubjektivitás viszont ennél is veszélyesebb, hiszen az esetek nagy százalékában inkább az előadóra (illetve legtöbbször ellene) szavaznak, minthogy a dalra.

    De ez már nagyon off, szóval a témára visszatérve: mindenkinek jó szórakozást holnap! 😀

   • Pitbull42

    Szerintem a Lordi azért nyert, mert (bocsi, Dani!) abban az évben az övéké volt a legjobb dal.

   • Bakancs

    Persze, ebben is lehet igazság, nekem is az egyik kedvencem volt (más dalra már nem is emlékszem abból az évből), de szerintem a látvány nélkül nem nyerhettek volna.

 • Szolnok

  Én nem izgulok de Momonak igaza van KSA az idén / is/ a legjobb minden külföldi fórumon tetszik a dala és ez már valami! A sok tingli tangli és szerelmes dal között legyen egy amit mindenki megért respektál és elismer.

  • betoven

   eurovisonireland.net-et nézd meg, vezet: Pál Dénes!

   Tudtommal Írország többször nyert az Eurovízión, így mondhatjuk, hogy hallgassunk az írekre, nem? 🙂

   Hajrá Pál Dénes!

   • Edd

    Nagy valószínűséggel abban magyar kezek vannak, mert tegnap még sehol sem volt a szavazásban, ma meg már hirtelen az élre ugrott…

   • betoven

    bocsi Edd, de ez nevetséges, hogy a magyarok keze van a Pál Dénes ír-lista 1. helyezésében. KSA esetében nem, csak a Pál Dénes esetében?

   • Mettyú

    Csatlakozom Eddhez meg volt osztva Pál Dénes oldalán a szavazás így nem csoda hogy hirtelen felugrott.

   • Erzsi

    Betoven, tételezzük fel a legjobbat, hogy valóban az írek és nem a magyarok keze van a dologban. Azok az írek valószínűleg a stúdióváltozatot hallották és az alapján szavaztak, nem hiszem, hogy az MTV élő adását nézték. Pál Dénessel nem az a baj, hogy nem jó a dala, hanem, hogy élőben (vagy legalábbis nagy nyomás alatt) nem énekel jól. Más dolog három percet a stúdióban összesimliskedni, más egy hétvégi haknin a nagyon is támogató rajongók előtt fellépni és megint más semleges terepen, versenyhelyzetben megmutatni valakinek a képességeit. És az ő üzembiztos képességeiről Pál Dénes még senkit nem győzött meg. Hidd el, én is nagyon szeretem a dalát, ebben láttam az egyik legnagyobb lehetőséget, de aki nem látja, hogy a fiú nem működik, az a tipikus rajongó (bármennyire is tiltakozik ellene). Tipikus rajongó az, aki befogott füllel azt kiabálja, hogy „én nem hallok ezen semmi kivetni valót”.

   • betoven

    Erzsi: Pál Dénes megnyerte a Voice-t, ahol több héten keresztül, több éles helyzetben lett „bevetve” a TV-ben, és ő nyerte meg – abban a helyzetben elég nagy nyomás nehezedett minden versenyzőre.
    Az ő képességeit vitatni butaság. Neked ő a gyenge, nekem más. De hidd el, hogy „nyitott a fülem”, sőt …

    Én azt tartom nagy hülyeségnek, hogy rögtön a fellépés után faggatják őket, nyilatkozni kell a zsűri és a műsorvezetők kérdéseire a TV nyilvánossága előtt(némelyik igen nagy baromság megjegyzésére), és még „ki sem szállt” a dalából, már legyen is ország-világ előtt happy és okos, mert ha nem tud nyilatkozni ilyen helyzetben, akkor nem is oda való?! Akinek volt már személyes élménye egy zenei szereplésről (nem iskolai kóruséneklésre gondolok), az tudja, hogy egy zenészt fellépés előtt és után (!) nem szabad „zavarni” ilyen jellegű dolgokkal.

    Jó buli lenne, ha csak hallás alapján lehetne megismerni a dalokat, és úgy szavazni. 🙂

   • Erzsi

    Lehet, hogy akkor tudta, most nem tudja. Fél órája értem haza a próbáról, nem állítanám, hogy valami nagy vokális áttörésnek voltunk tanúi. Talán egy kissé felszabadultabban énekelt, de még mindig leénekli a vokálja. Vagyis továbbra is vitatom a képességeit.

    A nyilatkozatok végső soron nem érdekelnek. Lehet, hogy nem mondanak okos dolgokat, de a teljesítményüket nem ez alapján ítélem meg.