A Dal 2014: A második elődöntő eredménye

Fotokredit_MTVA_Galos_M_Samu
Fotokredit_MTVA_Galos_M_Samu

Tudósító: Klész Imre
Forrás: adal2014.hu
A teljes adás újranézése: http://adal2014.hu/index.php?action=recordView&type=places&id=781231

Tegnap este ismét 6 dallal bővül a Dal-hétvége, azaz a két középdöntő mezőnye. Kállay-Saunders András, Joni és Bogi a zsűri pontozása alapján, Polyák Lilla, a Muzikfabrik és Dér Heni pedig a közönség szavazataival jutott tovább A Dal középdöntőjébe.

Az előző adás statisztikái szerint dupla annyi, azaz körülbelül 64000 telefonos szavazat érkezett be az első elődöntő versenyzőire, összehasonlítva az egy évvel ezelőtti első fordulóhoz képest. Majdnem 30 országból érkeztek a szavazatok. A szavazatok döntő többsége Magyarországról jött, de a szomszédos országokon kívül érkezett még szavazat Dániából, Nagy-Britanniából, Görögországból, Kuvaitból, Tunéziából, az Egyesült Arab Emírségekből, Jordániából, az Amerikai Egyesült Államokból, de még Chiléból is. A szavazással kapcsolatban sajnos olyan kódokra is érkeztek szavazatok, melyeket a zsűri már bejuttatott a következő fordulóba. Mindegyik versenyzőnek van kódszáma, de ezután is arra kérik a verseny szervezői a nézőket, hogy csak azokra a kódokra szavazzanak, melyek a szavazásra buzdító rövid, emlékeztető kisfilmben is szerepelnek.

Comments

57 hozzászólás a(z) “A Dal 2014: A második elődöntő eredménye” bejegyzéshez

 1. Dalida avatar
  Dalida

  Ma a Kívánságkosárban Király Linda és a HoneyBeast mutatkozott be. Mivel szerintem az előbbi szót sem érdemel (mármint nem az énekesnő, hanem a dala, mert annál legalább 8 jobb lesz a holnapi döntőben!), csak az utóbbit kommentálnám. Nagyon jól énekelt a kislány (tiszta anyja egyébként, le sem tagadhatná!), szépen, tisztán, érthetően. Ezt a dalt eddig is szerettem, most – amennyiben holnap is így sikerül – még jobban drukkolok, hogy továbbjusson.

 2. Levi21 avatar
  Levi21

  Azok, akik a Király Viktor – KSA sémát követve azt gondolták, hogy Radics Gigi a 10. helyen fog fellépni, nagyot koppantak, ugyanis az angol wiki (ami megbízható) szerint Radics Gigi 1.-ként lép fel holnap.

 3. valton avatar
  valton

  Nem is nézem már a műsort. Óriási csalódás. 🙁 Teljes zsűriváltás, koncepció váltás kellene.
  Amilyen most az egész, így inkább egy délutáni műsorként lezavarhatnák és akkor küldjünk ki valamilyen, előre kiválaszott madarat, hogy mi is ott legyünk névlegesen, de ennek az átverésnek nem kellene ilyen felhajtás.

 4. valton avatar
  valton

  Vicces lesz, amikor sikeres és minőségi műsornak fogják utólag hipnotizálni ezt a cirkuszt.