Fehéroroszország: TEO – Cheesecake

belarusTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este Fehéroroszország nemzeti döntőt tartott. 14 versenyző közül TEO és Max Lorens & Didyulya dala között kellett választani a holtverseny miatt. A zsűri és a közönség (ez meg hogy lehet? – a szerk.) is ugyanannyi pontot adott nekik, így a zsűrinek kellett kitalálni azt hogy hogyan tovább. Végül a zsűri szava döntött, így TEO “Cheesecake” című dalát hallhatjuk májusban. Gratulálunk!

http://www.youtube.com/watch?v=EWUZODVxDa4

29 Comments

Akárhányszor hallgatom/nézem páfrány pasa jut róla eszembe. 😀
Nem rossz végülis, de nem ez lesz a kedvencem.

Eddigi sorrendem: 1.Albánia 2.Ukrajna 3,Fehéroroszország

Tényleg, pofára nagyon hasonlít a moldáv fickóra, de a dala sokkal gyengébb. Pasha dala nekem nagyon tetszett, de ettől a hideg ráz.

Hát ez haláli xDD Az a mozgás xDD Minden évben van egy elvetemült és azt hiszem idén Ő lesz az 😀
Nálam egyenlőre Ukrajna az első 🙂

Tényleg Pashara hasonlít, de az jó volt, ez meg nem az. Nagyon gyenge eddig ez az év. Ennél még a Rhytm of Love is jobb volt, pedig nem szerettem. Remélem lecserélik jó fehérorosz szokás szerint.

Eddigi listám:

1. Ukrajna
2. Fehéroroszország
3. Albánia

Nem gondoltam, hogy Ukrajna első lesz még most is, az a szám is gyenge :D. Ja, és a tavalyi évvel összehasonlítva eddig 3-0 2013-nak.

Rémgyenge de legalább vicces 😀
Nálam a sorrend:
1.Ukrajna (elég átlagos de elmegy)
2. Fehéroroszország
3. Albánia (ez szörnyű de legalább unalmas is…)

Jó lenne…, de nem az. A dallam jó, a szöveg valami atomgagyi.
Sorrendem:
1. Ukrajna
2. Fehéroroszország
3. Albánia (2010 óta nem csípem az albán dalokat, küldhetnék megint Juliana Pashát)

Borzalmas… :/
Bár én három ismert dalból nem következtetek semmire, de ez eddig elég harmatgyengének néz ki…
A sorredem: 1. ALB-UKR-BLR 3.

Tényleg kritikán aluli az idei év startja, A Dalban jobb produkciók vannak, mint ez a 3 amit már ismerünk.

Az én sorrendem (bár egyik sem nyerte el a tetszésemet): Albánia, Ukrajna, Fehéroroszország.

Ha nem írjátok, h Pashára emlékeztet, eszembe se jut. Egyébként egy elképesztően gyenge dal, ezzel Fehéroroszország nem jut majd döntőbe szerintem.
Nálam az eddigi sorrend:
1. Albánia, 2. Ukrajna, 3. Fehéroroszország

Ha jól emlékszem a következő két ország Svájc és Finnország lesz, amelyek dalt választanak, de majd csak február elején. Kár, hogy ilyen messze van még 🙁

Na, akkor én leszek az (egyelőre) egyszemélyes ellentábor, ugyanis nekem tetszik a dal. Persze, nemzetközi színpadra nem ezt küldeném, mert valóban nem valami ütős, meg a színpadi produkció sem valami kiemelkedő, de amíg le nem cserélik, addig ez van. Engem összességében szórakoztat, de sok esélyt nem látok a döntőbe jutáshoz.

Őszintén, én a fehéroroszoktól nem vártam jobbat. Ez a produkció is szánalmas. Amíg Lukasenko hoz döntéseket, addig ne is várjunk sokat Fehéroroszországtól. Azóta nem hoz jó döntéseket, hogy elvállalta a diktatúra kiépítését az országban.

Plusz ezúttal is azt javaslom, hogy minden kelet-szláv énekest írassanak be egy angol tanfolyamra, mert botrányosan rossz kiejtésük van.

Néztem, hogy szinte senkinek nem tetszik a dal, gondoltam, hogy akkor kétesélyes, mivel vannak dalok, amik valahogy csak nekem tetszenek. Hát ez nem ez a kategória. Képzeletbeli listámat az Albán dal vezeti, az jó, viszont még nem tudtam eldönteni, hogy az ukrán dal vagy ez rosszabb.
De igazából mindegy, úgyis lecserélik.

Elkovettem azt a hibat, hogy amikor eloszor hallgattam meg a dalt, a klipet is megneztem….nos, csatlakozva Danihoz, nekem is AZONNAL Robin Thicke jutott eszembe, es ettol azota se tudok szabadulni a dalt hallgatva. Ami amugy vegyes erzelmeket valt ki belolem, neha azt erzem, ilyen tragya nincs meg egy a mezonyben(ilyenkor meg Izlandot is jobbnak tartom, ami tenyleg durva), maskor viszont egesz jonak es hatarozottan fulbemaszonak erzem….valszeg majd az elodontoben kapok teljes kepet rola.
Osszessegeben nem tartom tul eros szamnak, eredmeny, ha a donto meglesz.
Hu, de hosszu lett 😀

Ez a dal a hajam tépem tőle kategóra. 🙂
Utálom. Ránézek a pasasra és elkap az idegbaj 🙂
Borzalmas. Legutolsó a listán. Pincemély. Ennél nincs lejjebb. 🙂

Comments are closed.