Naptár

2013. december
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

EFSC 2014: Megvannak a győztesek!

LOGO-EFSC-2014Tudósító: Klész Imre, Kerékgyártó Péter
Forrás: old.eschungary.hu

Vége a szavazásnak, megtörtént az összesítés. Összesen 64 szavazatot kellett összeszámolni, így született meg a végeredmény. Egy férfi előadót és egy együttest fogunk kipróbálni az Eurovíziós Fórumok Dalversenyén, melyet ezúttal Olaszország fog rendezni. A nemzetközi verseny időpontjáról és a szavazás menetéről mindenkit tájékoztatni fogunk időben. A magyar dalra már szavaztunk, innen kezdve a többi ország fórumának kedvenceire kell majd. Drukkoljunk együtt a jelöltjeinknek!

A szavazás részletei: efsc5hunFINAL_points.xlsx

Előadó Pontszám
Tabáni István – Te vagy a minden 333
Vad Fruttik –  Lehetek én is 306
Rúzsa Magdolna – Szerelem (Lotfi Begi remix) 239
Csézy – Ez az otthonunk 223
Wolf Kati – Az, aki voltam 203
Tóth Gabi – Jöjj még… 200
Holdviola-Vágta 198
Radics G. – Oroszlán Sz. – Wolf K. – Szív dala 194
Caramel- Lélekdonor 185
Tóth Gabi – Elég volt 185
Leander Rising – Szomorú vasárnap 182
Kocsis Tibor – Lásd a csodát  179
NOX – Egy minden 160
Lass Bea – Ölelj át 157
DiazMentha km. Szécsi Böbe – A part 152
DjSuperStereo & Stas feat. Péterfy Bori – Hajnal 151
Radics Gigi – Vadonatúj érzés 147
Pokolgép – Hol van a szó 122
Kocsis Tibor – Soha már 102
Rúzsa Magdolna – Nem vagyok jó neked 97

A győzteseink:


96 hozzászólás EFSC 2014: Megvannak a győztesek!

 • Zoli

  Jajj, én erről teljesen lecsúsztam, nem követem szünetben az időszámítást és nem vágtam, hogy most hol is tartunk. Pedig jó kis Leander Risingon egy három helyet lendítettem volna, ha helyes a számolásom. Ez a Tabáni István viszont… Ne haragudjatok, lehet, hogy üldözési mániám van, meg ilyenek, de ez végignéztem azon, hogy kik adtak neki 12 pontot, és egyik névre sem emlékszem, hogy láttam volna valaha a fórumon. Esetleg kettőnél gondolkoztam el, hogy mintha szavazott volna. Ráállt a cég az ügyre valakinél? Nekem ez gyanús, de nem akarok nagy felhajtást csinálni, meg Isten őrizz, hogy elrontsam bárkinek az örömét, csak megláttam, ezt muszáj volt kiírni magamból. Bocs’, ha valakit sért. :3

  • Robek

   No, erre gondoltam én is (amit leírtál). Arról volt szó, hogy csak regisztrált fórumozók szavazhatnak, vagy csak azok küldhetnek be dalt, de bárki szavazhat? Követelem a szavazatok újra számolását. Ha, az EBU vagy a Jan OLA fülébe jut a dolog abból borzasztóan nagy balhé tud kerekedni ám!

   • Ja és köszi szépen a Lass Bea ellenkampááányt!!! 😀

   • Robek

    Most ugye nem azt akarod sugallni, hogy az általam írt néhány sor miatt végzett Lass Bea 157 ponttal a Tabáni mögött?

   • Hahaha :)) Van ami nem változik Robek 😉 Pitbullnak megtaláltuk a gyenge pontját 🙂 Ugyan már, csak viccelek!

   • Pitbull42

    Imre, Te is és még nagyon sokan mások teljesen félreértettetek engem Lass Bea dalával kapcsolatban. Egyáltalán nem a dallal volt bajom, mert az kifejezetten tetszett, hanem azzal, hogy nem felelt meg a játék szabályainak. Ezt a véleményemet továbbra is fenntartom, akkor is ha egyedül vagyok vele. Ismertek már annyira, hogy tudjátok, nagyon sok dologban különc vagyok, ez is egy ilyen, de nem gondolom, hogy emiatt szégyenkeznem kellene. Kell egy ilyen is!

   • Robek

    JAjj, neeee! Most ugye nem azt akarod mondani, hogy még mindig azon a 2 mp-n lovagolsz? Az semmi a győztes dal mellett. Inkább lett volna a Lass Bea dala 20 perccel hosszabb és a Tabáni meg a döntőbe sem jutott volna!

   • Pitbull42

    De, azon lovagolok és azon is fogok lovagolni mindaddig, amíg szabálytalan dalokat nevez egy versenyre BÁRKI is! Ha tetszik ez Neked, ha nem! És most már jó lenne, ha nem szekálnál többet miatta! Fogadd el, hogy nekem ez a nézetem és kész! Attól Te még nyugodtan szavazhattál Bea dalára (ahogyan meg is tetted), hiszen a játékot szervező Serinon nem találta szabálytalannak. Én nem szavaztam rá, mert az igazságérzetemmel ellentétes lett volna. Azt pedig nem engedhetem meg magamnak. Téma ezennel lezárva részemről!

   • Zoli

    Ugye? Most felindulásból muszáj volt meghallgatnom Tabáni dalát olyan füllel, hogy ez tényleg tetszhet-e jobban valakinek, mint egy Ez az otthonunk, Szív dala, Elég volt, Szerelem, vagy akármelyik ott közvetlen mögötte, és én sem írom le, mire jutottam. A Vad Fruttikat meg én is imádom, ezt szoktam itthon magányos perceimben danolgatni magamnak, és olyankor jól szórakozom. Van cédénk tőlük, a Boroskóla című számuk a kedvencem. 🙂 Szóval azért én is örülök ám (egyfelől)!

 • Robek

  No, most kéne valami ideillőt mondanom! Az viszont kitiltással járna! Hajrá VAD FRUTTIIIIIK!!!

 • János

  Köszönöm szépen ezt a sok pontot,és hallgassatok Leandert továbbra is. 😉

 • teba1106

  Hát, számomra nagy meglepetést okozott a szavazás vége. Nálam homlok egyenes más sorrend alakult ki, gratula a győztesnek. Ami a legjobban meglepett, hogy Kocsis Tibor – Soha már c. száma ennyire hátul végzett. Elképesztően tetszik az a szám, rengeteg igazság van benne, s véleményem szerint igen fülbemászó is.

  Egy olyan kérésem lenne, hogy esetleg másfajta formátumban is fel lehet tölteni a végeredményt, mert én pl. nem tudom megnyitni, pedig 3 gépen próbáltam! 🙂

 • Robek

  Igen, ez egy játék, de nem Játék Határok Nélkül!!! Miért is vagyok most ideges? Ja, hogy már megint belementem olyan játékba amibe nem kellett volna. Igaz, nem oly rég azt nyilatkoztam, hogy csak poénkodok és nem kell komolyan venni. No, de ezt azért még sem gondoltam volna. Részemről a játék(-ok) eddig tartottak. Miért? Mert úgy érzem, hogy porszem került a gépezetbe. Mindegy, hogy a szavazók, vagy a szavazat összesítők részéről. Mind ezek ellenére köszönöm a szervezők munkáját, fel a fejjel és előre a nemzetközi versenyre. Győzzön a legjobb, akár a TAbáni azt sem bánom. De, ha, nem győz…

  • Léránt Lajos

   Robek. Ez játék ahogy írtad. Nyugi please. Győzzön a jobb és mi. Nem vérre megy. Elképzeltelek olvasás közben és… Ne tudd meg mit éreztem milyen kép jelent meg számomra.

 • vica

  Ajaj…nem értem ezt…Csak azok írnak ide, akik nem kedvelik Tabánit? Mert mindenkitől azt hallom, hogy csalódott…én is…Azért a Vad Fruttiknak örülök. Kíváncsi vagyok, hogy ki szavazott Tabánira. Nekem ez egy nyálas, középszerű dal, az összes többi jobb volt, tőlem egy pontot sem kapott.

 • vica

  És én sem tudom megnyitni a részletes eredményt 🙁

 • Morgo

  Ha ez lett, hát ez lett, de tényleg: kiszavazott Tabánira??? Sokkal jobbak vannak nála ! Erősen csodálkozom, hogy a Soha már ott végzett, ahol !

 • Zolecs

  Hát…nem tudok elmenni amellett hogy tabáni győzött..
  Szeretem az ilyen szavazgatós dolgokat meg minden, csak mikor összefognak páran és nekiállnak különféle emailekről pontokat küldeni, vagy összecsődítik az ismerősöket..az szerintem szánalmas. de nem baj, a lényeg hogy most az a pár ember (vagy 1) most nagyon boldog 🙂

 • Magdi

  Kedves Fórumozók! Én például Tabáni Istvánnak adtam 12 pontot. Hogy miért? Azért, mert a Te vagy a minden egy gyönyörű dal, s Tabáni István jelenleg a legjobb hangú magyar férfi énekes a könnyűzene területén. Valóban nem szavaztam eddig itt, de eddig nem is hallottam erről a lehetőségről. Most fedeztem fel, nyilván azért, mert Tabáni István is a jelöltek között volt, s gondolom így voltak ezzel rajtam kívül mások is, akik Tabáni Istvánt kedvelik. Az nem a mi hibánk, hogy kevesen szavaztak, pedig pl Kocsis Tibor az oldalára is kitette ezt a szavazási lehetőséget. A Te vagy a minden egyébként jelenleg 2. a Zene.hu által működtetett Legszebb magyar szerelmes dalok listáján és vezeti a Minden idők legszebb szerelmes dalai listát:

  Mindenidők TOP szerelmes dalai

  Tabáni István: Te vagy a minden
  Tabáni István: Gyönyörű szép
  Posztobányi László: Egy perc – az kell még
  Posztobányi László – Köddé vált
  Demjén Ferenc: Szeretlek
  Agárdi Szilvi – Pál Dénes: Szíveddel láss (Szabó Zé-Molnár Tamás)
  Balázs Fecó: Érints meg
  Bereczki Zoltán-Szinetár Dóra: Én hogy szeressem őt?
  Tabáni István: Repülj hát

  .

  • Zoli

   Tabáni a legszebb hangú férfi énekes? Akkor miért playback-el a koncertjein? Bocsi, nem szeretnék konfliktushelyzetet szítani, de ez kicsit ellentmondásos. Ha pedig elfogadod tőlem, a listádhoz még ajánlom ezt: http://www.youtube.com/watch?v=BQ_DF07JNzQ
   Kevés szerelmes dalt szeretek, de ez tényleg szép, meg hatásos is, kipróbáltam. 😛

  • Pitbull42

   Csak én érzem úgy, hogy ezen a listán enyhén szólva felülreprezentált Tabáni István?

  • vica

   Kedves Magdi! A listád jól tükrözi a zenei ízlésed, ami nagyon más, mint az enyém, de ezt nem kérném számon tőled. Azt viszont igen, hogy egy nemzetközi porondra olyan dalt küldünk, ami 30 ember-mondhatnám Tabáni rajongó-összefogásának eredménye, míg a többi 33 tisztességesen szavazott, nem próbálta manipulálni az eredményt. Ettől még nem lesz Tabáni dala jobb, mint amilyen. Majd elválik, hogy Európában milyen a zenei ízlés. Vagy akad pár mozgósítható külföldi rajongó is? Mert ha igen, akkor hajrá!

 • CM10

  Én egyike vagyok azoknak, akik Tabáni Istvánnak adták a 12 pontot. Szerintem egy nagyon szép, igényes dal, és biztos vagyok benne, hogy a nemzetközi versenyen is megállja a helyét. A Vad Fruttiknak is nagyon örülök. Hajrá mindkettő!

 • Magdi

  Zoli, voltál Te már Tabáni koncerten? Én igen. Tabáni István soha nem playback-el! Viszont igen gyakran énekel a capella…

  • Zoli

   Bogláron lépett fel szüreti fesztiválon, és esküszöm neked – bár nem szokásom – playback volt. A műsorvezető édesanyám unokatesója, még az ő papírján is rajta volt, hogy „nem élő”. +Örülök, hogy tetszik a Tétova óda!

   • Alge

    Jaj, Zoli! A nem élő nem azt jelenti, hogy playback, hanem azt, hogy nem zenekaros koncert. A zenekaros fellépéseket hívják élő koncertnek!! :)A boglárin különben én is ott voltam. Azt mosta el félig az eső egy-két éve??

   • Zoli

    Hidd el, hogy ez nem olyan értelemben volt, Kata is mondta. +Kicsit kontrasztos volt a beszédhangjához képest, amikor elkezdett énekelni, és ez nem csak az intenzitásban látszott meg, hanem amúgy is… Ezt ki lehet szúrni, bár nem analizálgattam, igazából nem is hallgattam meg a koncertjét már, csak az első számból egy kicsit. Esőre nem emlékszem, de szerintem két különböző évben is volt Tabáni, lehet, hogy nem egyről beszélünk.

 • Nadasi

  Legszívesebben káromkodnék egy cifrát az eredmény láttán!
  Vagy talán meg sem kéne lepődnöm azon, hogy egy EuroVíziós rajongói fórumon a tagok a műsor zenei színvonalát képviselik minden téren?
  Már akkor nagyon csalódott voltam, amikor az általam nevezett dalt az elődöntőben kiejtettétek („Ha Zene Szól”), de hogy a „Lásd a Csodát”, az „Elég Volt” és a „Vadonatúj Érzés” ilyen rossz helyen végezzen, s két ilyen jellegtelen dal legyen az ász, több, mint felháborító!
  Nem szégyellem, hogy azt neveztem, amit, de mivel mindenki küldhetett egy számot, elvártam volna, hogy több, urambocsá’ esetleg régebbi nagy magyar sláger is bekerüljön a kosárba.

  Reménykedjünk, hogy legalább A Dalt normális előadó korrekt zenéje nyeri majd meg.

 • Apuu kezdődik! A háborgás meg az elégedetlenkedés. Az nyer aki a legtöbb szavazatot kapja, ennyi, vagyis annyi. Vagy amannyi. A Dal 2014 végén is ez lesz 🙂

 • Magdi

  Zoli, meghallgattam a javasolt dalt, valóban gyönyörű. Radnótit imádom 🙂

 • Pitbull42

  31 nicknévről szavaztak Tabáni dalára és ezek közül csupán 4(!!!) személy volt aki kevesebbet mert adni rá a maximális 12 pontnál!
  Kétségtelen, hogy ez a világon a legszebb szerelmes dal…

  Oh, wait…

 • Pitbull42

  64 szavazat volt összesen, ebből 31 szavazott Tabánira, vagyis 33 szavazó nem érezte annyira jónak a dalt, hogy pontot adjon rá. Ez több mint 50 %, mégis győzni tudott. Vagyis ő volt az aki a legjobban megosztotta a szavazókat. A négy „renitens” szavazó meglehetősen alacsony pontszámokat adott Tabáni dalára, Orsi kivételével, de az 5 pont is inkább az alsóház szerintem. A politikust, csak példának hoztam fel, mert Gy.F.-re szokták mondani, hogy a legmegosztóbb ember a magyar belpolitikában, de ennyire talán még ő sem sikeres ezen a téren. Remélem, így már érthető, hogy mire akartam utalni!

  • Robek

   Aha, így már értem! Sajnos én sem tudom megnyitni a táblázatot, de így már számomra is világos, hogy nem volt tiszta játék. És ez most nem elégedetlenség… sajnos.

 • Robek

  Csak egy utolsó megjegyzés. Kár játékot szervezni saját magunk szórakoztatására, ha mi magunk sem tudjuk a szavazatokat kordában tartani és hagyjuk, hogy bunda szaga legyen. Ez kissé elszomorít, de levontam a tanulságot: akinek nem tetszik máskor nem szavaz (játszik). Tehát máskor nem szavazok. A TAbáni fanoknak pedig üzenem, hogy játszanak a Tabáni honlapján egymással. Témát lezártam, eltüntem. Pá!

 • Robek

  Ja, és nem a Tabánival van a gond, ha ez eddig nem derült volna ki!

 • Pitbull42

  http://data.hu/get/7259572/efsc5hunFINAL_points.html

  Így talán mindenki meg tudja nézni, csak egy böngésző kell hozzá.

 • Pitbull42

  Lehetek én is az egyetlen, aki 12 pontot adott Tóth Gabi „Jöjj még…” című dalára.

  Nos, lehettem…
  Ehhez képest a hatodik hely nem is rossz! 🙂

 • Zoli

  Kósza ötlet: mivel annyira egyértelmű a helyzet, nem lehetne, hogy oké, nyert Tabáni, blabla, de a két indulót a dalt is nevező fórumozók (tehát fórumozók 😀 ) szavazataiból számolnánk ki? Ja, nem, mert nem volt előre lefektetve… Mire a mondat végére értem, rájöttem, hogy nem életképes, de talán mégis… Nem tudom. Egyszerűen cikinek, kínosnak érzem azt a számot a magyar könnyűzenére nézve.

 • Pitbull42

  Jó lenne ha Serinon nyilvánosságra hozná, hogy melyik dalt ki nevezte – az elődöntőben kiesetteket is ideértve -, de lehet, hogy az adatvesztés miatt ez sem lehetséges. Ha mégis, akkor léccibitteplíz!

 • Erzsi

  Fiúk, azt hiszem ezt a békát le kell nyelni. Ha utólag próbálunk szabályokat módosítani, amikor nekünk nem tetsző eredmény születik, az sehova nem vezet. Én is végignéztem a táblázatot, ahogy Pitbull és igaza van: Tabáni csupa ismeretlen névtől kapott 12 pontot, olyanoktól, akik nyilvánvalóan nem tartoznak a fórum törzsközönségéhez. De nem az volt a feltétel, hogy a fórumon rendszeresen véleményt nyilvánítsanak, hanem, hogy regisztráljanak. Ez valószínűleg megtörtént, a szavazatuk érvényes. „Jogilag”. Idejöttek Tabáni rajongói és szervezetten elkúrták a játékunkat. Minden idők legszebb szerelmes dalainak rajongói lesznek szívesek elszámolni a lelkiismeretükkel.

 • schanc

  Húha, elég nagy indulatokat váltott ki ez a verseny, pedig azt hittem, csak egy könnyed év végi szórakozás lesz.
  Hogy felfedjem magam: én Kovácsovics Fruzsina dalát neveztem a versenybe, de aztán szavazásig már nem jutottam. (Azt meg sajnálattal olvastam, hogy Fruzsi kiesett az elődöntőben.) Én már csak ezért sem emelek szót a végeredmény ellen, tiszteletben tartom az eredményt, sőt halkan bátorkodom megjegyezni, hogy szerintem azért ez a Tabáni-dal nem is rossz. De persze értem, hogy nem a dal itt a fő probléma.

 • Kitty

  Na gyerekek! Jól kiröhögtük azokat, akik az elődöntőnél elkezdtek a cikk alá irogatni, hogy Tabáni Istvánra szeretnék szavazni stb. Erre nem kihozták győztesnek?! Igen, elszúrták a játékunkat!!! Én is neveztem dalt, vártam, hogy vajon bekerül-e a döntőbe, hány pontot fog kapni, de valahogy a végeredmény miatt csalódott vagyok. Nem azért, mert nem az én jelöltem nyert, hanem, mert látszik, hogy páran összefogtak, különböző nevekkel regisztráltak, és megnyerettek egy ilyen harmadosztályú dallal egy versenyt (hozzáteszem, én is adtam neki 1 pontot).

 • Serinon

  Természetesen nem titkos, hogy ki kit nevezett. Íme a lista:

  Ákos- Dúdolni halkan Perseus
  Baby Sisters – Égben írt szerelem Pitbull
  Caramel- Lélekdonor Kitty
  Czemende – Szeszonauta Csengettyű
  Csézy – Ez az otthonunk ysso
  DiazMentha km. Szécsi Böbe – A part Bende
  DjSuperStereo & Stas feat. Péterfy Bori – Hajnal Greg
  freddyD – Edszensz Nonszensz hph01
  Holdviola-Vágta Zolecs
  Kocsis Tibor – Soha már gepeszlany 
  Kovácsovics Fruzsina – Itt a vége, fuss el véle schanc
  Lass Bea – Ölelj át Imi
  Nevezett dal: Kocsis Tibor – Lásd a csodát  Morgó
  NOX – Egy minden Hádész
  Pokolgép – Hol van a szó Valton
  Punnany Massif & AM:PM Music – Élvezd Dunna
  Radics G. – Oroszlán Sz. – Wolf K. – Szív dala sjudy03
  Rúzsa Magdolna – Nem vagyok jó neked Vica
  Rúzsa Magdolna – Szerelem (Lotfi Begi remix) Fabiana
  Tabáni István – Te vagy a minden Martika
  Tóth Gabi – Elég volt wiba
  Tóth Gabi – Jöjj még… Momo
  Vad Fruttik –  Lehetek én is Snk
  Vincze Lilla – Maradunk a Duna partján Robek
  Viva Comet 2010 Allstars – Ha a zene szól Nadasi
  Waszlavik „Gazember” László – Egy rózsaszínű káddal Zoli
  Wolf Kati – Az, aki voltam András
  Antal Timi – Így kellesz era_baba2
  Leander Rising – Szomorú vasárnap János
  Kasza Tibi – Ha Te Kéred Kitti
  Kowalsky meg a Vega – Amilyen Hülye Vagy,Úgy Szeretlek Máté94
  Radics Gigi – Vadonatúj érzés Serinon

  • Robek

   Most akkor kérdem én! Amennyiben a nevem Robek helyett Robyk és másik e-mail címről küldöm a nevezett dalt akkor én is kettőt küldhettem volna be? És ugyanígy több néven , több e-mail címről szavazhattam is volna? JAjjj ez annyira átlátszó…
   Játsszon a görcs máskor… megyek is a játszótérre hintázni meg csúszdázni! 😉

   • Erzsi

    Robi, nem az történt, hogy egy ember nevet változtatott és új címről küldte a szavazatait, hanem egy valaki jelölte a dalt és a rajongókat mozgósította. Még csak kifogásunk sem lehet ellene, minden szabályos volt. És a határidőhöz kötött regisztrációt sem gondolom jó megoldásnak, a jó szándékú újonnan idetévedőket zárnánk ki a jövőben ezzel. Hogy mi a megoldás? Nincs megoldás. Fel kéne nőni minden szavazónak. A legpitiánerebb játékot is csak komolyan érdemes játszani. Ha nekik ez most jó érzés, hogy a kedvencüket nyertesnek hozták ki egy erődemostrációval … Milyen tanulság vonható le ebből az eredményből? Hogy ők huszan nagyon szeretik? Gondolom, ezt eddig is tudták magukról. (Ellenben javasolnám nekik, a ponttáblázat részletes tanulmányozását: ha a rajongói gittegylet tagjait kivonják, akkor meg lehet nézni, hogy a dal hány pontot kapott. Ez szerintem többet mutat a dal támogatottságáról.)

    Azt hiszem Zolecsnek írtam az előző szavazás kapcsán levélben: a jelentéktelenség milyen szintjére kellene lemennünk, hogy a magyar ember ne tartsa meghekkelésre érdemesnek a hozzá kapcsolódó szavazást?

   • Robek

    Aha! Nézzük meg újra a szabályokat! Keresztes Ildikót nem lehetett indítani mert Romániában született. Akkor Rúzsa Magdit miért lehetett indítani? Hiszen Szerbiában született.
    A dalt nevezők között pedig van egy Kitti és egy Kitty is. Ugye ez se legyen gyanús. Nem akartam tovább lovagolni ezen az egészen, de kezdem magam Pitbull bőrében érezni: hogy a franc vigye el azt a 2mp-et, ha van egy szabály, akkor tartsuk magunkat ahhoz. Az igazságtalanságot meg végképp nehezen viselem. A tanulságot természetesen levontam, az én lelkiismeretem tökéletesen tiszta.

   • Serinon

    Bocsánat, Rúzsa Magdi részben az én felelősségem, eszembe sem jutott, hogy ő nem Magyarországon született. Elnézést, ez tényleg hiba volt.

   • vica

    Szerencsére! Nekem sem jutott eszembe. A többi előadóról megnéztétek, hogy hol születtek? Bármelyik születhetett határon kívül. Szerintem ez nem jó szabály…magyar állampolgár legyen, és kész.

   • Kitty

    Robek! Csak a magam védelmében írom, hogy én kb. 2008-ban regisztráltam az oldalra. Azóta folyamatosan figyelemmel követem, szinte a minden „háziversenyen” részt veszek, viszont ritkán kommentelek, ezért nem lehet ismerős a nevem. A másik Kitti nem tudom ki, de nem én vagyok 🙂

   • Robek

    Köszi, talán egy picit ezen a téren megnyugodtam 😉

 • Léránt Lajos

  Végolvastam a kommenteket. Hát mit mondjak. Elrontotta pár ember játékunk. Jövőre nézve tanulságot levonva a szabályokon lehet változtatni. Várjuk meg a végét. Bár kiváncsi lennék,hogy „new”tagjaink,fórumtársaink mennyire lesznek aktivak más szavazásokon. Uram bocsá májusig mi okos dolgokat szólnak majd. Jah nevem Lala81 volt itt korábban. Csak változtattam.

 • Martika

  Én jelöltem Istvánt, de nem változtattam nevet és e-mail címet azért, hogy szavazhassak. Úgy gondolom, hogy ilyet senki nem tett. Miért olyan hihetetlen, hogy van 31 ember, akinek tetszik ez a dal? Az nem volt feltétel, hogy csak régi tagok jelölhetnek.

  • Erzsi

   Nem, Mártika, mi sem gondoljuk, hogy nevet és címet változtattatok, a kampány nem így működött. Köszönjük a szavazásban való nagyszámú és lelkes részvételt. Majd gyertek vissza a végeredményre is, amikor kiderül, hogy szerepel a dalotok egy olyan versenyben, ahol már nem tudjátok a végeredményt befolyásolni. Mondhatjuk, ahol tiszták a viszonyok …

 • Hádész

  Én is véleményeznék egy picit: először is meglepett, hogy Gigi dalai mennyivel hátrébb végeztek, mint vártam, én őt gondoltam befutónak. Az általam beküldött dal (Nox – Egy minden) kapott sok szép pontot, ezeket köszönöm 🙂 A győztesekről annyit, hogy a Vad Fruttiknak örülök, a Tabáni dal meg bárhogy nyert is, szerintem nem rossz. Születhetett volna jobb eredmény is, de nekem a tavalyi győzteseink se nagyon tetszettek, de abba is beletörődtem, hát ezt is békével el tudom viselni és drukkolok, hogy minél több pontot kapjunk 🙂