Tóth Gabi (A Dal 2012) még nem mondott le az Eurovízióról

toth-gabiTudósító: Klész Imre – Szalma Róbert
Forrás: origo.hu

Tóth Gabi, az X-Faktor egyetlen női mentora nem felejtette el a tavalyi fellépését a Dal-ban, legnagyobb vágya, hogy kijusson az Eurovíziós Dalfesztiválra. Tudná, hogy mi kellene a sikerhez, ByeAlex sikerét viszont nem érti.

Az origo.hu újságírója a következő kérdést tette fel Gabinak:

– Láttalak A Dal című műsorban, és úgy tűnt, hogy te akarod leginkább megnyerni. Jól láttam?
– Semmit nem akartam annyira akkor, mint megnyerni azt a műsort, és kijutni az Eurovíziós Dalversenyre. Én nagyon nagy reményekkel mentem A Dalba, nem jött össze, nagy csalódás volt. Tudom, hogy mit nyújtanék én az Eurovízió színpadán, és csak reménykedni tudok abban, hogy egyszer ki is jutok. Én mást nyújtanék ott, mint a többiek. Az új dalommal lehet, hogy megpróbálom jövőre is.
– Mit szólsz ByeAlexhez és a Kedvesemhez?
– Nagyon kedves.
– Ennyi?
– Igen.

5 Comments

Nem ő az egyetlen aki nem érti Alex sikerét 😀
Ettől függetlenül inkább ne próbálkozzon. Nálam az X-faktorban kiveri a biztosítékot minden adásban.

“Tudom, hogy mit nyújtanék én az Eurovízió színpadán”, szerintem sokan tudjuk. Betonbiztos hang, emiatt nem fájna a fejünk, de most visszanézve a fenti videót, nem tudom, mennyire lenne sikeres ez a szintű agresszió Európában. Szeretem Gabit, de ez több szempontból is túl sok. Meg kell találnia azt a középutat, ahol még ugyanilyen úthenger, de közben nem kell attól félnem, hogy a közönségben ülők fejét veszi. Több dráma és kevesebb műbalhé testben és hangban.

Egyetértek. Többször bebizonyosodott, hogy kint az Eurovízión nem állnak meg az erőteljes, ütős, néhol agresszív számok. Imádnám ha Gabi jutna ki, de mindenképpen egy könnyedebb szám kell neki.

Nem érdemelné meg, hogy képviseljen minket. Kicsit vissza kellene venni, nem kicsi alázatra is szüksége lenne és akkor talán. Tényleg jó hangja van, de aki így viselkedik, nem érdemli meg az Eurovíziót (és nem csak a ByeAlexes beszólásaira gondolok! :S)

Comments are closed.