Szerbia lett az idei Barbara Dex

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DbAAFijZIxE[/youtube]Tudősító: Klész Imre
Forrás: eurovisionhouse.nl

3 évet kellett várni ahhoz, hogy ismét Szerbiáé legyen a legrosszabbul öltözött fellépő címe. Idén a Moje 3 nevű lánytrió stylist-ja írhat be egy virtuális fekete pontot. 2747 érvényes szavazatot sikerült begyűjteni, de sok szavazatot törölni kellett, mert a szavazók egy részét csaláson érték. Magyarország idén még a top 10-be sem került be, pedig ByeAlex öltözködési stílusát már sokan kritizálták. Hát hiába, ByeAlex nem egy Ádok Zoli.

Szerbia Milan Stankovic révén került fel a Barbara Dex díjazottak listájára először, így ők az egyetlenek, akiknek sikerült a duplázás. Magyarország is volt már első az ízlésficam miatt: 2009-ben Ádok Zoli szerelését rémálmodta meg Náray Tamás.

19 Comments

1. Szerbia – 967 szavazat
2. Románia – 544 szavazat
3. Izrael – 296 szavazat
4. Albánia – 150 szavazat
5. Montenegró – 110 szavazat
6. Lettország – 79 szavazat
7. Makedonia – 65 szavazat
8. Svédország – 49 szavazat
9. Fehér Oroszország – 45 szavazat
10. Oroszország – 41 szavazat

Én Izraelre szavaztam. Iszonyúan állt a ruha rajta. Az a kör-videós beállás mindent megmutatott – nem előnyére. Szörnyű volt.

Nem védem Romániát, se Szerbiát, de ott “csak” jelmez volt.

Nálam is ők kapták, már az elődöntő alatt azt mondtam, hogy nekem megvannak a Dexeseim indére … mint 3 cupcake … 🙂

Előre láttam az első két helyezettet… mondtam is magamban, hogy csak azért nem Románia kapja ez a díjat, mert ott van Szerbia :D. Svédországét én nem tartottam annyira gáznak, hogys bekerüljön az első tízbe…

Nálam kb. 2 tizedmásodperc hezitálás után egyértelmű volt, hogy Szerbiára szavazok. Nem is értem, hogy lehetett rájuk adni. Románia is szörnyű volt, Izrael még elfogadható.

Ha a barbaradexizmust szó szerint értelmezzük, akkor ennek a versenynek a győztese csakis izrael lehet.

A szerbek és a románok félkomolyan vett parodisztikus jelmeze szerintem még bőven belefért (bár mindkettőtől hányingerem volt 😀 )

Viszont az izraeli hölgyemény ruhájára nincs mentség (a refrént énekelve nekem a “Vak Viziló” szókapcsolat ugott be azonnal, bocsánat érte) Nem hiszem, hogy ennél előnytelenebb ruhát rá lehetett volna még erőszakolni szegénykére.

A moje 3 megérdemelte a dijat,én is rájuk szavaztam… .:) Az izraeli hölgyemény is elég vadul festett a sellő szabású ruhában,mint egy gyilkos cett…

Szerbia abszolút, Románia jóhogy, Izrael is jócskán, Montenegró pláne. Nekem hiányzik Krista Siegfrieds a litáról, de nagyon! Meg a műsorvezető hölgy a második elődöntős szereplése miatt. Az a hacuka hihetetlenül ízléstelen volt!

Comments are closed.