Naptár

2013. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2013: Hétfőn indulnak a próbák!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jm4r1cV3FV0[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: EBU, escxtra.com

A mai napon sok újságíró, és a holnapi próbákra beütemezett delegációk már biztosan megérkeztek Malmőbe, így hétfőtől kezdetét veszi az a két hetes folyamat, melynek végén átadják valamelyik versenyzőnek az Eurovízió trófeáját és egyúttal a rendezési jogot a 2014-es Eurovízióra.

Az old.eschungary.hu jobb oldalsávján a Malmö programkalauz szekcióban található a próbák részletes menetrendje. Ebből kiderül, hogy holnap 10:00-tól Ausztria kezd, majd 40 perc múlva Észtország, utána Szlovénia és Horvátország. Ezután egy óra ebédszünet következik, majd az idei év kedvence, Dánia, utána Oroszország, Ukrajna, majd Hollandia fog ismerkedni a színpaddal. Többször elő fogják adni a dalt, próbálgatni fogják a fényeket és a kamerákat, a többi technikát. Nagy jövés-menés nem lesz a nézőtéren, hiszen a sajtót kizárták az első próbák látogatásából. Az esemény azonban nem lesz titkos, a közlemény szerint az Eurocafé monitorain keresztül (ami nem összekeverendő az Euro Fan Café-val!) lehet nyomon követni a történéseket, de elviekben a sajtóközpontból is látható lesz minden. Aki hallani szeretné hogy a próbák hol járnak, azok figyeljék az escxtra.com internetes közvetítését. Eddig minden évben hallhattunk friss kommentárokat és kiszűrődő hamis hangokat a próbákról, talán holnap is folytatódni fog a tradíció! http://escxtra.com/malmolive Magyarorszég első próbája csütörtökön 12:00-től lesz!

8 hozzászólás Eurovízió 2013: Hétfőn indulnak a próbák!

 • Zolecs

  Nem nézek bele egyikbe sem, nem nézek bele egyikbe sem,
  nem nézek bele egyikbe sem…. ahh remélem az előző évekkel ellentétben most sikerül megállni 😀

 • Rita

  Legyűrtem a kíváncsiságom, és belepillantottam a mai próbákba…annyit elárulhatok, hogy még Spock kapitány is alászállt az űrből, olyan jó volt mindenki 🙂

  • krobert

   Tényleg mindenki nagyon jó volt (csak Anouk-ot nem találtam még meg , pedig ő a kedvencem), de az ukrán dal színpadképében nekem nagyon nem jött be az óriás.

  • Gabiii

   Az az ukrán dolog elég fura, még nem tudom mit gondoljak, de eléggé bazárinak tűnik. :S

  • Bakancs

   Az ukránokon szinte mindenki röhögött, nagyon remélem, hogy változik a színpadkép, az az óriás nagyon nem illene oda.
   Az észt dalt nagyon szerettem korábban is, de az új verzió és az összkép (már amennyit láttam) még inkább segített ebben, remélem, hogy sikerül továbbjutnia.

  • Edd

   Eddigi visszajelzések alapján csak én örülök az óriásnak. Úgy gondolom, hogy úgy fogják megoldani, hogy az jó legyen. Egyre inkább azt érzem, hogy ők fogják megnyerni.