Eurovízió 2013: Hétfőn indulnak a próbák!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jm4r1cV3FV0[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: EBU, escxtra.com

A mai napon sok újságíró, és a holnapi próbákra beütemezett delegációk már biztosan megérkeztek Malmőbe, így hétfőtől kezdetét veszi az a két hetes folyamat, melynek végén átadják valamelyik versenyzőnek az Eurovízió trófeáját és egyúttal a rendezési jogot a 2014-es Eurovízióra.

Az old.eschungary.hu jobb oldalsávján a Malmö programkalauz szekcióban található a próbák részletes menetrendje. Ebből kiderül, hogy holnap 10:00-tól Ausztria kezd, majd 40 perc múlva Észtország, utána Szlovénia és Horvátország. Ezután egy óra ebédszünet következik, majd az idei év kedvence, Dánia, utána Oroszország, Ukrajna, majd Hollandia fog ismerkedni a színpaddal. Többször elő fogják adni a dalt, próbálgatni fogják a fényeket és a kamerákat, a többi technikát. Nagy jövés-menés nem lesz a nézőtéren, hiszen a sajtót kizárták az első próbák látogatásából. Az esemény azonban nem lesz titkos, a közlemény szerint az Eurocafé monitorain keresztül (ami nem összekeverendő az Euro Fan Café-val!) lehet nyomon követni a történéseket, de elviekben a sajtóközpontból is látható lesz minden. Aki hallani szeretné hogy a próbák hol járnak, azok figyeljék az escxtra.com internetes közvetítését. Eddig minden évben hallhattunk friss kommentárokat és kiszűrődő hamis hangokat a próbákról, talán holnap is folytatódni fog a tradíció! http://escxtra.com/malmolive Magyarorszég első próbája csütörtökön 12:00-től lesz!

Comments

8 hozzászólás a(z) “Eurovízió 2013: Hétfőn indulnak a próbák!” bejegyzéshez

 1. Zolecs avatar
  Zolecs

  Nem nézek bele egyikbe sem, nem nézek bele egyikbe sem,
  nem nézek bele egyikbe sem…. ahh remélem az előző évekkel ellentétben most sikerül megállni 😀

  1. schanc avatar
   schanc

   Ezzel én is próbálkozom, tavaly bebuktam, mert Izlandot nagyon szerettem, és ezért már a második próbánál elvéreztem 🙂 Remélem, idén legalább egyikünk erős lesz 🙂

  2. smileyshine avatar
   smileyshine

   Sajnos nekem nem sikerült! 🙁

 2. Rita avatar
  Rita

  Legyűrtem a kíváncsiságom, és belepillantottam a mai próbákba…annyit elárulhatok, hogy még Spock kapitány is alászállt az űrből, olyan jó volt mindenki 🙂

  1. krobert avatar
   krobert

   Tényleg mindenki nagyon jó volt (csak Anouk-ot nem találtam még meg , pedig ő a kedvencem), de az ukrán dal színpadképében nekem nagyon nem jött be az óriás.

  2. Gabiii avatar
   Gabiii

   Az az ukrán dolog elég fura, még nem tudom mit gondoljak, de eléggé bazárinak tűnik. :S

  3. Bakancs avatar
   Bakancs

   Az ukránokon szinte mindenki röhögött, nagyon remélem, hogy változik a színpadkép, az az óriás nagyon nem illene oda.
   Az észt dalt nagyon szerettem korábban is, de az új verzió és az összkép (már amennyit láttam) még inkább segített ebben, remélem, hogy sikerül továbbjutnia.

  4. Edd avatar
   Edd

   Eddigi visszajelzések alapján csak én örülök az óriásnak. Úgy gondolom, hogy úgy fogják megoldani, hogy az jó legyen. Egyre inkább azt érzem, hogy ők fogják megnyerni.