ESC Hungary szavazási segédlet a jövő heti Eurovízióra

felmeresTudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu
Szavazólap letöltés: szavazási segédlet 2013.pdf

Idén is készítettünk egy szavazási segédletet azért, hogy a verseny alatt tudományos értékelést lehessen készítenie mindenkinek. Ez később segít eldönteni azt is, hogy kire szavazzunk, hiszen minden szavazat számít, nem engedheti meg senki sem hogy valamilyen nagyon rossz dalnak adjon Magyarország 12 pontot! A döntő listája foghíjas, ezt a döntő előtti nap délutánján fogják kihirdetni. javaslom csak az ország nevének beírását a hiányzó rubrikába, az elődöntős oldalon úgyis rajta van hogy ki mit énekel. Hely van kihagyva a verseny szavazási telefonszámának is, azt is kézzel kell kitölteni. Ma még vasárnap van, de holnap irány a fénymásolda, nyomtasson ki mindenki néhány példányt belőle, hogy a barátoknak, kedveseknek és kedv nélkülieknek is jusson!

10 Comments

Sziasztok!
Nem akarok kötözködni – sőt, nagyon köszönöm segédletet – de a döntő dátumához a csütörtöki dátumot írtátok.
Nagyon jó ötlet, mert én eddig minden évben saját magam irkáltam egy füzetbe. Így sokkal áttekinthetőbb lesz.
Még egyszer köszi!

Sziasztok!
Nagyon jól jön nekem is idén ez a segédlet. A korábbi években tudtam már, hogy ki a kedvencem és kire fogok szavazni, de idén nem hallgattam bele a dalokba, az első benyomás alapján fogok dönteni.
Köszönöm!

Pit, ugyanaz mint tavaly, meg tavaly előtt, meg azelőtt, meg… réges régen, egy távoli galaxisban 🙂 Nincs megkötés, de régebben úgy töltöttük hogy különböző szempontok szerint pontoztunk egy dalt. Mi mostanában csak 1-12 pontokat meg ikszeket teszünk (erre kell szavazni).

Imre, nyugodtan tegezhetsz, a Pit olyan hivatalos, jó lesz a Brad is… 🙂

Én egyszerűen beemelem az iskolai 1-től 5-ig értékelést, ha súlyozni kell, akkor pedig + jeleket teszek a megfelelő helyekre. Bevált módszer.

Nos, Severina tudja, hogy hogyan kell fenntartani egy férfiember érdeklődését 5 perc 9 másodpercen keresztül…
Ezúton üzenem Severinának: Ne fürgyé’ le!!!

😀

Comments are closed.