Naptár

2013. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2013: Litvánia

lithuaniaTudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

A 29 éves Andrius Pojavis képviseli idén Litvániát az Eurovíziós Dalversenyen. Jurbarkasban született, öt éves korában kezdett el énekelni, azóta pedig meg sem áll!

Az első együttese a No Hero volt, amit még az iskolában alapított. Miután Vilniusba költözött más együttesekkel is játszott, majd 2006-ban a The Hetero nevű bandával nyertek az EuroRockon.

Karrierjét dalszerzőként kezdte Írországban, ahol egy évig élt. Legelső albuma az Astuoni (Nyolc) címet viseli. Ahogy a cím is elárulja, a lemez nyolc dalt tartalmazott, ami remekül bemutatta Andrius stílusát.

Most Olaszország és Litvánia között ingázva él. Első dala, a Traukiniai (Vonatok) remekül debütált a litván top 20-as listán. Tervei között szerepel, hogy egy turnéval bejárja Litvániát, mialatt újabb dalokat ír következő albumához.

18 hozzászólás Napi Eurovízió 2013: Litvánia

 • force

  Véleményem szerint az idei év legrosszabb dala. A végleges verzió, ami a CD-n van meg aztán mindennek a legalja, bűn rossz. Andrijus pedig hihetetlen idegesítő. Ettől függetlenül sztem döntős lesz, mert kevés a pasi az első elődöntőben, így tovább nyomják majd őt is.
  Nálam: 16/16
  Tippem: 10/16 (20-26.hely a Döntőben)

  • qpak

   Csatlakozom, ez bájgúnár orrbarugást érdemelne tőlem ezért a sok gesztikulálásért meg színészkedésért. Minden hallásnál feldühít.

 • Sztbeni

  Nagyon tetszik, talán az egyik legjobban. Remélem döntős lesz. A tavalyi is döntős volt, pedig nem volt ilyen jó.

 • Zolecs

  Eleinte nem igazán kedveltem..sőt..de a sok hallgatásnak köszönhetően mára bizony megszerettem ezt a dalt 😀

  Tipp: Döntő:20-26hely
  Nálam 39/19

 • Erzsi

  Nagyon szeretem. A tavalyi, meg a 2009-es svájci dalra emlékeztet. Tökig csavarom a hangerőt, ha hallgatom.

  Látom az előre jelzésekben, hogy nem nagy jövőt jósolnak neki, de a litvánok okoztak már meglepetést az utóbbi években. Nem is egyszer. A remény hal meg utoljára …

 • Clusters

  Számomra borzasztó, meg ez a gesztikulálás KSA szemöldökére emlékeztet… Nálam 39/38

 • Bakancs

  Az egész szám, maga az előadó olyan divatjamúltnak tűnik, de nem ezt tartom a legrosszabbnak a mezőnyben.
  Azt viszont nagyon remélem, hogy nem fog bekövetkezni a jóslatotok, hogy döntőben kerül, nem szeretném több mint egyszer végigaludni ezt a dalt.

 • A kezdetektől fogva nagyon szerettem. Nem neki szurkoltam a litván válogatón, de örültem, hogy ő győzött. Még sosem volt olyan litván dal, amit szerettem volna, de ez egyenesen már a TOP 10-emben van. A házi szavazáson nem szerepelt elég jól; reméljük májusban többre viszi majd 😉 Én szurkolok neki!

 • smileyshine

  Véleményem szerint Gabrieliust kellett volna választani, de ők tudják és az előző két évben jobb helyezést értek el nálunk, annak ellenére, hogy sokkal gyengébb volt a daluk, tehát tudnak valamit, amit mi nem. 🙂 A dalra visszatérve: nincs túl sok mondanivalója, de azért hallgatható.

 • Gabiii

  A zenei alap nagyon jó, de amit művel ez a csávó az nézhetetlen…a litvánok viszont általában bejutnak a döntőbe az ilyen dalokkal, én is azt érzem hogy ez idén is meglesz nekik. Ott viszont biztos a végén lesznek.

 • krobert

  Szerintem egyike a legrosszabb daloknak idén. Hangja nem sok van, az előadás is semmi.

  TIPP: ELŐDÖNTŐ 14-16.

 • EsC_BaT

  A refrénen kívül semmi izgalmasat nem tudott nyújtani a dal. Mint ahogy tegnap mondtam, a litvánok csak próbálnak európai színvonalt mutatni. Legyen kivétel a 2 évvel ezelőtti litván dal, az nagyon tetszett.

  Nálam: 21.

 • Dani

  Meg merem kockáztatni azt a kijelentésemet, hogy ez a legrosszabb litván dal az elődöntős rendszer bevezetése óta. Már a kezdetektől fogva utáltam, a litván nemzeti döntős toplistámban is utolsó volt. Andrius sem szimpatikus. Remélem, kiesik. Elődöntőben nálam 16/17 (Montenegró előtt), összesítve 37/39 (Montenegró és Románia előtt). Girmantének kellett volna mennie Litvániából!

 • Pitbull

  A fickó tökre hasonlít egy volt kollégámra. Legalább ennyire idegesítő alak volt. Kirúgták…

 • msz

  Az énekes idegesítő. a dal semmilyen. Egy jobb előadó azért lendítene rajta. A tavalyi litván dal sokkal jobb volt (talán az egyetlen litván induló, ami tetszett)
  33/39