A vasárnap este a Lena rajongóké!

Lena-MeyerTudósító: Ötvös Zoltán
Forrás: eurovision.de
Internetes közvetítés 20:00-tól: http://www.eurovision.de/news/national/lenatour105.html

Lena éppen a „No One Can Catch Us” című turnéjával járja be Németországot. Április 21-én vasárnap a körút zárókoncertjét Offenbach-ban adja. A jegyek már mind elfogytak, de ennek ellenére mindenki kicsit ott lehet a helyszínen!

Ugyanis az eurovision.de 20:00-tól élőben fogja közvetíteni a koncertet. Ha nem szeretnéd kihagyni, nem kell mást tenned, mint erre a hivatkozásra kattintasz a megadott időpontban, és máris élőben élvezheted Te is a történéseket!

Hallhatóak lesznek az aktuális dalai mellett természetesen az eurovíziós slágerei a „Satellite” és a „Taken By A Stranger” is. A 2010-es eurovíziós győztes ezen az úton szeretné megköszönni minden rajongójának a támogatását. – Az élő közvetítés egy különleges „köszönöm szépen” minden rajongómnak. Azoknak, akik velem együtt buliztak a koncerteken, és azoknak, akik csalódottak voltak, hogy minden jegy elkelt, és nem lehetnek ott. Így ezen a módon most tényleg mindenkinek énekelhetek.

Comments

3 hozzászólás a(z) “A vasárnap este a Lena rajongóké!” bejegyzéshez

 1. prézli avatar
  prézli

  A záróest április 22-én lett volna Bécsben, de törölték a koncertet. Kár, pedig már jegyem is volt. :'( De ez valamilyen szempontból kárpótolni fog.

  1. Zolitt avatar
   Zolitt

   Mennyibe fájt volna am az a jegy?

 2. Zolitt avatar
  Zolitt

  Még 5 perc és elvileg kezdőőőődik! 😀
  Nézi még (vagy belenéz) majd valaki?