Németország: Cascada – Glorious

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ulIvl1AJ160[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv – old.eschungary.hu

Németország ma este egy 12 résztvevős nemzeti döntőt rendezett. Szerencsére Bárdos Lajos 1941-ben szerzett kórusműve Die Priester ft. Mojca Erdmann előadásában alacsony pontokat kapott. A verseny legnagyobb favoritja, azaz a Cascada “Glorious” című dala indul Malmőbe. Gratulálunk!

52 Comments

Persze Ukrajna is ott van, de nem szavazhatok, mert az saját, csak szurkolok, jó látni, hogy közületek sokaknak tetszett, bár nem leszünk egy elődöntőben, csak szurkolhatunk egymásnak. De ha bejutunk, és ugy lesz, mind a két ország, akkor támogathatjuk egymást. Hajrá Magyarország!!!, Україна вперед!!!

Pizsu, nekem nagyon tetszik az ukrán dal, különleges és nagyon jó hangja van az énekesnőnek. Ha egy mód van rá küldök szavazatot, de biztos, hogy döntős lesz!

Szerintem ennek a dalnak a refrénje elég idegesítő, az énekesnő pedig úgy néz ki, mint egy töltött galamb, nagyon előnytelen neki az a rövid szoknya.
Németország szerintem idén nem fog jó helyezést elérni.
Az eddigi mezőny nagyon gyenge, az eddig kiválasztott 14 dalból eddig csak az izlandi tetszik. 🙁

Hm… a Little Sister-ért kár 🙁 Én nagyon szeretem 🙂

Valami fura nekem ebben a dalban… Nem fog nyerni – szerintem nem is érdemli meg… 🙂

Szokásos Cascada dal, a repertoárból egy a jobbak közül – már, amit ismerek. Nem az én zenei világom, Eurovízióra pont jó, mert energikus, Natalie is végre megtanult élőben énekelni (előadni), szóval kíváncsi leszek az ő helyezésükre!

Comments are closed.