Ausztria: Natália Kelly – Shine

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hEaouK7w0Y0[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com

Ma este Ausztria 5 résztvevős nemzeti döntőt rendezett. A zsűri döntését felülírva a közönség akarata győzedelmeskedett: Natália Kelly “Shine” című dala indul malmőbe májusban, Gratulálunk!

21 Comments

A lehetséges jelöltek közül ez volt a legjobb, ám ha már a malmői dalokhoz viszonyítom, akkor sajna igencsak elenyésző helyen botorkál a listámon.14/10

Nadine Beiler nem ért rá…? 🙁

A két hölgy énektudása közötti különbséget nem kell ecsetelnem, ez a dal pedig szerintem ciki Nadine száma után, Woki Woki Woki “sikerét” sem fogja elérni szerintem.

Hát én nem tudom, hogy miről beszéltek.Ez a dal fantasztikus.A csaj nagyon aranyos és nagyon jól bánik a hangjával.Sokkal jobb, mint a 2011-es nyálas szerelem, meg a 2012-es rázd a segged.
1.)Ukrajna (nagyon jó)
2.)Dánia (nagyon jó)
3.)Ausztria (nagyon jó)
4.)Németország (jó)
5.)Izland (közepes)
6.)Finnország (közepes)

Szerintem ez egy nagyon jó kis dal, simán döntő esélyes. Sőt remélem hogy döntős lesz. Eddig idén nagyon jó dalok vannak, a Belga és Szlovén dalt leszámitva, mondjuk a fehérorosz sem tetszik de az ugye végül nem is az lesz szóval jó év elé nézünk. 🙂

Nekem hiányzik a dal építkezése,ezt leszámítva jó dalnak mondható. Szerintem éppen hogy csak,de le fognak csúszni.

Gratulálok, Ausztria! Ennek a dalnak a döntőben a helye, ez nem vitás! Nagyon remélem, hogy a döntőben is jó helyen fog végezni, bár félek, hogy hasonló sorsra jutna, mint Maja Keuc.
Szerintem a zsűrinél ez a dal bent lesz a top 10-ben. Miért? Alapból a dal jól van összerakva, és fülbemászó. A csaj karizmatikus, egész jó hangja van, és az élő produkciója meg csak hab a tortán. Ellenben páran itt írják, hogy nem dobtak hátast tőle. Nos, a közönség így gondolkodik. A közönség számára ez nem egy olyan dal, amit el lehet adni. Ezek miatt szerintem egy döntős középmezőny lesz belőle.

Maja Keuc milyen sorsra jutott?
Szerintem egy döntőbeli 13.helyezés nem szégyen (főleg egy kis országnak nem szégyen)..

Közepes. Nem véletlenül nem néztem az osztrák döntőt, idén gyenge volt a színvonal. Nadine > Natália Kelly > Trackshittaz.
Talán döntős lesz. 8/13

Képes Ausztria jó dalt küldeni? Igen a válaszom, nagyon szép, fülbemászó kellemes dal, a tavalyiért valahogy kárpótolni kellett, bár öcsémnek, akinek tavaly a wokipopós rettenet tetszett a legjobban, nem fog belőle nagy érzelmeket kiváltani:)
Eddigi sorrend:
1. Norvégia
2. Ausztria
3. Szlovénia
4. Svájc
5. Dánia

Az én listám (eddig):
1.Norvégia
2.Ausztria
3.Oroszország (annak ellenére, hogy plágium… Tetszik az előadás)
4.Ukrajna
5.Szlovénia
6.Finnország
7.Fehéroroszország
8.Dánia
9.Izland

A

Comments are closed.