Naptár

2013. január
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Rúzsa Magdi zsűritag lesz az idei magyar válogatóban

magdi_hungaryTudüsító: Klész Imre
Forrás: blikk.hu

A blikk kiderítette, hogy az MTVA titkos, 5. zsűritagja Rűzsa Magdi (ESC 2007) lesz a Dal című eurovíziós válogató műsorban februártól. – Magyarországon nincsenek zenés műsorok, miközben szomszédaink tévéműsorában a reklámok között lejátszanak egy-egy videoklipet – fejtette ki véleményét Magdi.

– Nagyon megtisztel a felkérés, hiszen úgy gondolom, az Eurovíziós Dalversenyen igenis indulni kell. A fiatal énekesek és zenészek nagy része kevés elismerést kap, a nemzetközi versenyen való részvétel pedig jutalom azoknak, akik a legjobb dalt írták és adják elő. Ők legalább beleláthatnak, milyen az igazi nagy színpad, a profin összehangolt munka, és az egymásért – nemcsak az énekesért, zenekarért, de az országért – való izgulás.

15 hozzászólás Rúzsa Magdi zsűritag lesz az idei magyar válogatóban

  • BeN

    Igggen! Nagyon bíztam benne, hogy ő lesz az 5. tag, és azt gondolom az 5 közül ő lesz Rakonczai Viktor mellett, aki valóban egy érdemes, értékes értékelést fog monani az egyes produkcióknak. 🙂

  • TNG

    Jaj, ez a nő a szörnyű affektálásával meg a kellemetlen orrhangjával ott fogja játszani az eszét. Fúj.

    • Attila

      ez az „affektalo,orrhangu” nö az orszagodnak a masodik legjobb eredmenyt erte el ezen a versenyen,Neha agyat bekapcslni nem artana mielött megszolalsz.

    • the_wishmaster

      orrhangja Janicsák Vecának van, aki ezt rá meri húzni Magdira, szerintem boltoljon új hallócsontokat de sürgősen, mielőtt kinyitja a száját. köszöntem.

  • force

    Na végre!!! Wolf Kati nagyasszonyos megmondom a tutit oldalánál biztos jobb lesz. Félre ne értsetek, szeretem Katit, de amit tavaly zsűrizés gyanánt csinált, az nem volt valami hiteles. Rúzsa Magdinak viszont örülök, nem hiszem, hogy játszani fogja az eszét, nem az a típus.

  • Erka

    TNG! Rajta csináld a Rúzsa Magdi után amit Ő elért,biztos vagyok benne nem fog menni,én azt gondolom Magdi méltó arra ,hogy zsűrizzen,hiszen az elmúlt 10 év legjobb eredménye az Eurovízión!
    Tessék adva van a lehetőség akik jelentkeztek,hogy jobbak legyenek!

  • Gabiii

    Fura hogy hogy láthatjuk ennyire máshogy ugyanazt az embert én pont azt akartam írni hogy na ő biztos azt fogja mondani amit gondol és nem játssza meg magát….Nagyon örülök neki én rá gondoltam. 🙂 Így most már 5/3 az elfogadható zsűritagok aránya, jobb mint tavaly!!

  • Rita

    Nagyon orulok Magdinak, o tenyleg tudhatja, mi a siker kulcsa (nala szerintem a kulonleges, ritkan hallhato mufaj es az elementaris hangja volt a nyero). Remelem, az MTV nem kenyszerit ra semmilyen kotelezo ujjongast olyanok iranyaba, akiket preferal. Tavaly en egy kicsit ereztem ilyesmit…

  • Nyee

    Én is örülök Magdinak!Gondoltam,hogy ő lesz,én szeretem a stílusát a hangját meg aztán pláne.

  • Mr.Eurovision

    Végre olyan zsűritag, aki talán ért is valamennyit a zenéhez. 🙂 Szerintem Csiszár Jenőnek semmi keresnivalója nincs a zsűriben, de ez csak az én magánvéleményem.

  • Dani

    Ezaz! Rá tippeltem korábban is! Nagyon örülök neki!

  • the_wishmaster

    a zsűriben végre lesz két értékesebb ember is. Magdi és Walkó Csabi. Rákay teljesen felesleges oda, nem tudja miről beszél, Csiszár meg a használhatatlanság netovábbja, egy EuroVÍZIÓS zsűriben egy RÁDIÓS zsűritag pont csak rontani tudja a helyzetet azt hiszem. Rakonczai meg nagyon sok ízlésficamért felelős, sajnos minden száma egy kaptafára készül, és az, hogy tavaly Királyékat lehúzta, borzasztó unszimpatikus volt, nehogymár ne legyen köze egy potenciális sikeres dalhoz. Ezt a három utóbb említett embert kicserélném pl. egy színházi emberre, aki a megjelenéssel kapcsolatban is tudna nyilatkozni, illetve összhatás tekintetében sem elhanyagolható ötletekkel tudna szolgálni, Dolhai Attilára rábíznám nyugodt szívvel. Ha már zeneszerző kell, akkor Rakonczainál vannak jobbak is, Szörényi Levente ebbe a képbe is jobban beleillik, SOKKAL nívósabb muzsikái vannak mint Viktor mesternek, plusz az ezelőtti generáció képviseletét is meg lehetne oldani személyével. Meg akkor még egy énektanár is jöhet mert belőlük sosem elég, Szatmári Orsit nagyon szívesen látnám például. Tehát az álomzsűrim az kb. úgy néz ki, hogy Szörényi, Dolhai, Szatmári Orsi, egy napjainkban elismert tehetséges (!) énekes (aki itt most Magdi), és az előző dalversenyen minket képviselő előadó, vagy csapat énekese. (A csapat többi tagja az előzsűrizésben simán helyet kaphatna.)

  • Szerintem a zsűritagok többsége nem a leghozzáértőbb, egyedül csak Magdit látom érdemesnek egy ilyen feladathoz.Mindig őszinte és igazságos véleményeket alkotott.Ő érte el eddig a legmagasabb pontszámot is.Nagy kedvencem volt és az is marad! 🙂