Jön! A Dal 2013

Comments

14 hozzászólás a(z) “Jön! A Dal 2013” bejegyzéshez

 1. Zsolti avatar
  Zsolti

  Mindig förtelmes promókat csináltak az Eurovízióhoz. Ez sem mondható jónak, de mintha fejlődnének.

 2. the_wishmaster avatar
  the_wishmaster

  Szerintem nincsen ebben semmi komolyabb hiba. nekem csak az nem tetszik, hogy össze-vissza vágják be évektől függetlenül a dalok klippjeit, előadásait. Példának okáért a magyar szereplőket is bevághatnák sorban (bár azt hiszem, ez az adás elején lesz.)

 3. Hegedüs Zoltán avatar
  Hegedüs Zoltán

  Hát mit is mondjak …
  Végülis mindössze 1 probléma van, az is csak a jelentkezési határidővel … Túl késői, olyan kellett volna hogy a dalok meghallgatása után legyen még idő visszalépni.

  Talán pont a Híradó mondta, hogy az idei mezőny erősebb. Tavaly legalább 1 jó volt, a Feel, ami elődöntős utolsó lett. Idén pont 1-gyel kevesebb jó van. És ezt mind a 30 dal ismeretében mondom.

  Úgyhogy idén biztos mi nyerünk, hisz egyben biztosan lehetünk: a magyar dal elég pocsék lesz az Eurovízióhoz, szóval nem lehet rá panasz hogy nem elég pocsék. Ezzel már lehet nyerni, hisz nyert a Molitva, Hard Rock Hallelujah, Bzz…, Nebo (2 ilyen című is van, csak az egyik nyert). Az utolsó 2 a Junioron.

  A külföldiek közül a „Rythm of Love” az egyetlen jó eddig, na biztos 0 pontos lesz már az elődöntőben is.

  1. Robek avatar
   Robek

   Tisztelt Hegedűs Úr! Ön ismét egy rossz ajtót nyitott ki. Kérjük, hogy a szomszéd szoba ajtaján szíveskedjen kopogni, oda biztos be fogják engedni. Köszönjük a megértését és elnézést kérjük, hogy megtévesztettük. Sajnos előfordul az emberrel az is, hogy tévedésből rossz helyen kopogtat.

  2. Nyee avatar
   Nyee

   Pont négy olyan dalt hoztál fel ami szerintem egyáltalán nem pocsék :)(na jó a Bzz…határeset).A Feel nekem is kedvencem volt,de az élő előadást picit eltolta a művésznő,remélem azért még próbálkozik nálunk.
   Kicsit túl savanyúan látod a világot nem?A Compact Disco pocsék volt vagy sem,döntőbe került…sokaknak ez sem sikerült.

  3. Hegedüs Zoltán avatar
   Hegedüs Zoltán

   Válasz Nyee-nek: pont az a lényeg hogy ha megnyeri, én akkor se indultam volna vele.

   Egyébként ide az EscHungary-ra csak azért néztem fel hogy meghallgassam a 30 dalt (gyorsabb ha 1 perc után már a másikra lépek, így nem kell megnézni a TV-ben). Na meg mert kíváncsi vagyok hogy a Junior EFSC-en mivel fogják kizárni az összes nekem tetszőt, vagyis miért nem fogok szavazni. Utána rá se nézek az EscHungary-ra, majd csak ha már lesz egy pár Junior dal.

 4. Nyee avatar
  Nyee

  Ehh Robi megelőzött az utóiratommal,de azért ajánlom én is a Blikk vagy a Bors cikkeit!Ott biztos találsz hasonló véleményen levő publikátorokat…

 5. krobert avatar
  krobert

  nem ide tartozik, de a kávézóba nem tudok most irni. Franciaországnak most ez az amandine-féle dal a végleges?

  1. Zoli avatar
   Zoli

   „L’enfer et moi” (a pokol és én) – ez lesz a dala, én még nem láttam/hallottam…

  1. krobert avatar
   krobert

   ja ez Zoli-nak ment : D

  2. Zoli avatar
   Zoli

   http://www.youtube.com/watch?v=Xr3ypW-8yaI
   2009-es dal, L’homme de la situation… Először én is ráharaptam, jó szám, de sajnos nem ezt hallhatjuk Malmőben. Körbeolvasgattam a neten, megnéztem Amandine honlapját, de mindenhol csak annyi van, hogy ő képviseli Franciaországot, szerintem a dal majd később érkezik.

 6. Bélabácsi avatar
  Bélabácsi

  A 30 dal mp3 formátumban (egyben):
  http://www41.zippyshare.com/v/56423137/file.html
  (az interneten találtam, csak megosztom)

 7. Gabiii avatar
  Gabiii

  Na végre feléledt a hivatalos facebook oldal is…és valami meglepetést ígérnek „csak a netes” közönségnek! Ötletem sincs mi lehet az. 😀