Naptár

2013. január
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Jön! A Dal 2013

14 hozzászólás Jön! A Dal 2013

  • Zsolti

    Mindig förtelmes promókat csináltak az Eurovízióhoz. Ez sem mondható jónak, de mintha fejlődnének.

  • the_wishmaster

    Szerintem nincsen ebben semmi komolyabb hiba. nekem csak az nem tetszik, hogy össze-vissza vágják be évektől függetlenül a dalok klippjeit, előadásait. Példának okáért a magyar szereplőket is bevághatnák sorban (bár azt hiszem, ez az adás elején lesz.)

  • Hegedüs Zoltán

    Hát mit is mondjak …
    Végülis mindössze 1 probléma van, az is csak a jelentkezési határidővel … Túl késői, olyan kellett volna hogy a dalok meghallgatása után legyen még idő visszalépni.

    Talán pont a Híradó mondta, hogy az idei mezőny erősebb. Tavaly legalább 1 jó volt, a Feel, ami elődöntős utolsó lett. Idén pont 1-gyel kevesebb jó van. És ezt mind a 30 dal ismeretében mondom.

    Úgyhogy idén biztos mi nyerünk, hisz egyben biztosan lehetünk: a magyar dal elég pocsék lesz az Eurovízióhoz, szóval nem lehet rá panasz hogy nem elég pocsék. Ezzel már lehet nyerni, hisz nyert a Molitva, Hard Rock Hallelujah, Bzz…, Nebo (2 ilyen című is van, csak az egyik nyert). Az utolsó 2 a Junioron.

    A külföldiek közül a „Rythm of Love” az egyetlen jó eddig, na biztos 0 pontos lesz már az elődöntőben is.

    • Robek

      Tisztelt Hegedűs Úr! Ön ismét egy rossz ajtót nyitott ki. Kérjük, hogy a szomszéd szoba ajtaján szíveskedjen kopogni, oda biztos be fogják engedni. Köszönjük a megértését és elnézést kérjük, hogy megtévesztettük. Sajnos előfordul az emberrel az is, hogy tévedésből rossz helyen kopogtat.

    • Nyee

      Pont négy olyan dalt hoztál fel ami szerintem egyáltalán nem pocsék :)(na jó a Bzz…határeset).A Feel nekem is kedvencem volt,de az élő előadást picit eltolta a művésznő,remélem azért még próbálkozik nálunk.
      Kicsit túl savanyúan látod a világot nem?A Compact Disco pocsék volt vagy sem,döntőbe került…sokaknak ez sem sikerült.

    • Hegedüs Zoltán

      Válasz Nyee-nek: pont az a lényeg hogy ha megnyeri, én akkor se indultam volna vele.

      Egyébként ide az EscHungary-ra csak azért néztem fel hogy meghallgassam a 30 dalt (gyorsabb ha 1 perc után már a másikra lépek, így nem kell megnézni a TV-ben). Na meg mert kíváncsi vagyok hogy a Junior EFSC-en mivel fogják kizárni az összes nekem tetszőt, vagyis miért nem fogok szavazni. Utána rá se nézek az EscHungary-ra, majd csak ha már lesz egy pár Junior dal.

  • Nyee

    Ehh Robi megelőzött az utóiratommal,de azért ajánlom én is a Blikk vagy a Bors cikkeit!Ott biztos találsz hasonló véleményen levő publikátorokat…

  • krobert

    nem ide tartozik, de a kávézóba nem tudok most irni. Franciaországnak most ez az amandine-féle dal a végleges?

  • Bélabácsi

    A 30 dal mp3 formátumban (egyben):
    http://www41.zippyshare.com/v/56423137/file.html
    (az interneten találtam, csak megosztom)

  • Gabiii

    Na végre feléledt a hivatalos facebook oldal is…és valami meglepetést ígérnek „csak a netes” közönségnek! Ötletem sincs mi lehet az. 😀