Naptár

2013. január
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2013: Magyarország a második elődöntő második felében indul

ESC2013_butterfly_background_sloganTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Ezekben a pillanatokban is zajlik az Eurovízió elődöntőin résztvevő országok sorsolásos szétválogatása. Magyarország ideális helyről, a második elődöntő második feléből fog rajtolni. A pontos sorrendet később határozzák meg zenei producerek.

A mai sorsolás eredménye:

1. elődöntő első fele:
Dánia,
Horvátország,
Ukrajna,
Hollandia,
Ausztria,
Szlovénia,
Észtország,
Oroszország

1. elődöntő 2. fele:
Litvánia,
Szerbia,
Írország,
Fehéroroszország,
Ciprus,
Montenegró,
Belgium,
Moldova

Az első elődöntőben szavaz:
Egyesült Királyság,
Svédország,
Olaszország

2. elődöntő 1. fele:
Lettország,
Azerbajdzsán,
Málta,
Izland,
San Marino,
Macedónia,
Finnország,
Bulgária

2. elődöntő 2.fele:
Izrael,
Norvégia,
Albánia,
Magyarország,
Svájc,
Grúzia,
Görögország,
Örményország,
Románia

A 2. elődöntőben szavaz:
Spanyolország,
Franciaország,
Németország

81 hozzászólás Eurovízió 2013: Magyarország a második elődöntő második felében indul

 • János

  Az eddigi dalok közül Baricz Gergőét,Radics Gigiét,Polyák Lilláét kedvelem. Utóbbi tényleg hasonlít az Euphoriára,de amit az énekesnő hozzárak,azáltal számomra eltűnik ez a fajta egyezés. +Ha koppintás lenne,akkor rég kizárták volna(remélem).

 • János

  *és persze Éliás Gyula dalát. 🙂

  • Ariza

   A Valami mással nem az baj, hogy olyan szinten „koppintás”, hogy a kizárás fenyegetné, inkább az, hogy egyből szárnyra kapnának az összeesküvés elméletek, hogy a Euphoria sikerét akarjuk ezzel meglovagolni. És ettől biztosan nem leszünk szimpik ESC-n. 😀

 • tkrisz

  A legerősebb dalok: Radics Gigi és Kállay Saunders András. Néhány további jó: Background, Baricz Gergő, Burai Krisztián, Mrs. Colombo, Cserpes Laura, Völgyesi Gabi, Vastag Tamás.

 • Dani

  Nekem csak 3 jön be. Fatima, Gigi, és Veca. Fatima=fülbemászó, dallamos, +Dagi Fatimában olyan zeneiség van, hogy egyből megragadja az nézőt.
  Gigi= bármit énekelhetne, olyan hangja van, hogy érdemes lenne kiküldeni.
  Veca= olyan különlegesnek érzem a dalt. +ne felejtsük, hogy Veca sem tartozik az „autotune” énekesek közé, van hangi adottsága rendesen.
  A többi dalt kb. C kategóriásnak ítélem. Nem fülbemászó, unalmas, nem olyan dalok amelyekkel nagy sikert érnénk el. szerintem 😉

 • Zsolesz

  A teljes listát meghallgatva, nem vagyok lenyűgözve mint tavaly, de összességében elégedetlen sem vagyok. 6 dalt tudok simán kizárni, ezek: Mrs Colombo, Keresztes Ildikó, Flash Travel, Éliás Gyula, Cserepes Laura, Brash Bence. További 6 dal, aminek szerintem nem kellene hogy bejusson a középdöntőbe: Background, ByeAlex, Rácz Gergő, Gáspár Laci, Palcsó Tomi, Fatima.

  A középdöntőből nálam kiesők: United, VAstag Tomi, Rami, Polyák Lilla, Hoffman Mónika,Baricz Gergő, Agárdi-Pál duó, Bogi, Szabó Ádám, Puskás Peti

  Nálam a Döntősök tehát, hallgatás alapján: völgyesi Gabi, Radics Gigi, Odett, Burai Krisztián, Kállay Saunders András, Gyurcsik Tibi, Ferhér Zoli, Janicsák Veca.

  Ha 10 fős lenne a döntő, akkor Puskás Peti, és Szabó Ádám is döntős lenne nálam.

  Az élő szinpadi produkciók alapján ez valószinű változni fog, és egyáltalán nem az alapján válogattam hogy ki volt megasztáros vagy faktoros, egyszerűen ESC szempontok és a saját izlésem alapján.

 • RB

  Kállay Saunders András pályázatát miért fogadták el?Nem az volt a kikötés ,hogy magyarul kell beadni a pályaműt?Én simán kizártam volna….Akkor az MTV nagy bakit követett el.

  • Van magyar változat, sokan hallották már ezt a verziót, majdnem egy napig az MTV videotárában is fent volt. Talán holnap újra elérhető lesz. Amíg nincs semmi, addig az angol verzió van fent a gyűjteményünkben.