Elkezdődött a 244 dal válogatása a 2013-as Dal-ra

dalvalogatasTudósító: Klész Imre
Forrás: hirado.hu
Frissítve: 2013.01.08. 20:05

Elkezdődött, és holnap fog befejeződni a dalok válogatása a 2013-as eurovíziós magyar nemzeti válogatóra. A ma déli MTV híradó számolt be az eseményekről, amiből kiderült, hogy végül 244 pályamű érkezett be. A híradó esti kiadásából pedig az derült ki, hogy a 10 tagú előzsűri válogatásának eredménye január 14-én hétfőn kerül nyilvánosságra, ekkor fogják bemutatni az élő televíziós elődöntőkbe kerülő 30 dalt.

100 Comments

hááát nem tudom,fentebb elhangzott 1-2 jessz,meg hát persze,hogy kaptunk….
akkor aki kapott az el is megy? mert fix,hogy bejutott? vagy most mi van ilyenkor?

Kerdezd oket, szerintem a “hat persze, hogy kaptunk” dolog az vicc volt, a jessz meg szolhatott annak is, amit meg ott fenntebb irtal, hogy “igen, ez bizony jelent valamit”, nem feltetlenul meg annak, hogy kapott is az illeto. De persze, lehet hogy oket behivtak, gratulalok nekik :).

Sajnos nagyon össze-vissza jönnek az infók, ami nem a mi hibánk. Robival a hétfői turnusra megyünk, ezt is ma tudtuk meg. A holnapi meg egy derült égből villámcsapás… Mindegy, hétfőn csinálunk fotókat, és lesz beszámoló is.

Imi, nem lehet, hogy az egész holnapi dolog kamu? A naivitásom annyiszor megbukott az utóbbi időszakban, hogy momentán minden gyanús… Ez is:))

Nem kamu, akkor nem írtam volna bele a legfrissebb cikkbe. Lesz egy kis megmozdulás, de a hétfői nagyobb szabású lesz. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy dalcímeket is fogunk-e kapni holnap.

Lassan elérkezik a 11 óra *-* már várjuk ám:D
Amúgy mi itt páran hasonló listát képzelünk el,mint MrSilesian, de persze vannak eltérések. A SnailGardN meg,szerintünk nagyon újak ,nagyon jók,és simán bele férnek nálunk a listába.Van benne valami amiért rá lehet kattanni. Bár lehet hogy ismeretlenek még és ezé nem nagyon…mondjuk a Compact discot sem ismertem előtte o.o

Akkor ma az előadókat meg a dalcímeket kapjuk meg gondolom, esetleg egy összefoglaló videót de azt lehet csak hétfőn…hmm lehet ma eldől milyen évünk lesz ESC szempontból 🙂

Köszi Zolitt,akkor ezt figyelgetjük!jah írják is hogy frísitgetni tessenek
De ha ez valami kamu akkor hétfőig senkinek nem hiszek:D

Gabii mi a rádiót hallgattuk reggel, és azt mondták,hogy ma csak elmondják a harmincat de holnap lesz mutatva belőlük,gondolom hang anyag o.O ÉN SEM IGAZÁN ÉRTETTEM
Sok az infó 😀

Comments are closed.