A Dal 2013: Tudj meg mindent – Bogi

bogi2Forrás: Sajtóanyag

Bognár Tibi legújabb felfedezettje Bogi, akire Barbee-hoz hasonló módon az egyik videomegosztó oldalon talált rá. Tibi korábban a két VIVA Comet-díjas énekesnőt, Lola, majd később Barbee karrierjét indította útjára.
Bogi első dala „Mesehős” címmel jelent meg aminek zeneszerzője a Unique együttesből ismert Kovacsics Ádám a szöveget pedig az egykori tinisztár Bata Adrienn azaz Barbee, és Lakatos Levente írta.

A dalhoz természetesen videoklip is készült, aminek rendezője Galler András „Indián”, stylistja pedig Lakatos Márk volt. A klip rövid időn belül a tinédzser közönség egyik legnagyobb kedvencévé vált, és a VIVA Chart lista élére került. A fiatal énekeslány különleges hangjával hamar felhívta magára a figyelmet, így az interneten több tucat rajongói oldala lett.

Bogi felkérést kapott P. Szabó István forgatókönyvírótól élete első mozifilmszerepére, aminek forgatását 2012 decemberében fejezte be. A film várható premierje 2013 tavaszán lesz Indián címmel.

Bogi Tükörkép című dalából hamarosan videoklip készül Galler András Indián rendezésében. A dal zeneszerzője Kovacsics Ádám, a szöveget pedig Bata Adrienn írta.

bogi1

 

Bogi kedvencei:
Konyha: mexikói,olasz
Étele: túrós tészta, kacsamell, pizza
Itala: limonádé
Kedvenc tantárgy: angol,magyar,infó
Film: Titanic, Kellékfeleség, Másnaposok, Dreamgirls
Színész:, Adam Sandler, Brad Pitt, Rudolf Péter
Színésznő: Sandra Bullock, Oroszlán Szonja
Együttes: The Black Eyed Peas, Quimby, Rolling Stones
Énekes: Bruno Mars, Justin Timberlake, Michael Bublé
Énekesnő: Adele, Rihanna, Beyonce, Jessie J., Katy Perry
Sport: futás ,tenisz, úszás, snowboard, windsurf
Hobbi: barátokkal beszélgetni,Tv-t nézni,Színházba járni
Színházi előadás: Kövek a zsebben, Hajmeresztő, Beugró
Musical: Chicago, Hair, Mamma Mia!
Város: New York
Ország: Magyarország
Nyaralóhely: U.S.A
Könyv: Agatha Christie
Divat: Zara, Nike, Converse, Guess
Parfüm: DKNY apple, Prada:Candy
Szín: Kék
Állat: kutya (Hómancs-az én kutyám)

Facebook: http://www.facebook.com/bogimusic

16 Comments

Fogadni mertem volna, hogy Te leszel az első hozzászóló… Milyen szép is a tiszta szerelem! 🙂

Egyébként nagyon bájos jelenség ez a lány, és a rövid dalrészlet alapján az az érzésem, hogy Neki sem lesznek gondjai az élő énekléssel, feltéve, hogy nem izgulja el a dolgot. Sok sikert!

Tök jól beszél angolul:) Ellentétben Baricz Gergővel és Gyurcsík Tibivel szemben,akiknek olyan durva akcentusuk van,hogy azzal vallatni lehetne.

Vicc!!!!! Alig pöfe szegény lány. Na és a jó énekléstől nagyon messze van. Élőben nagyon kíváncsi leszek. Persze nem csak rá.

Biztos velem van a baj. Ha ez benneteket megnyugtat. A hangszórómmal nincs baj mert meghallgattam a dalokat a notebook hangszóróitól kezdve genelc stúdiómonitoron bezárólag. Az én lelkem tiszta de a zenepiacé nem ha ilyen a jó produkció….. Igaz én így sem tudok énekelni de nem is török ezen a téren babérokra. Körülöttem nem egy zenész és énekes megfordul és mindig őszinték vagyunk…

De ha majd az élőelőadás után meglepődök jó irányba azt is megfogom mondani és megemelem a nemlétező kalapom.

Hm. A hímnemű kommentelők elolvadnak tőle, az egyetlen nőnemű meg jól beleköt. Meg tudja ezt fejteni valaki? 🙂

Nőként is meg tudom érteni az urakat, Bogi nagyon szép fiatal lány, úgyhogy innentől kezdve nem árt jóban lenni Danival 😀
(ha jól emlékszem ő ismeri személyesen is a lányt)

Én senkinél nem a kinézetet nézem de tudom ma Magyarországon csak ez a fontos. Nem hinném, hogy irigyelném tőle kinézetét de még a hangját sem.

És igen…itt van az osztálytársam, Bogi…szerintem az ő dala a legjobb a 30-ból, és remélem, nagy sikereket fog még elérni. Én biztos, hogy szavazni fogok rá majd a nemzeti döntőben. Hajrá, Bogi!

Nagyon jól énekel, egyik kedvencem, de remélem, Malmöben nem a Reflectiont akarja énekelni, hanem a Tükörképet.

Most tudtam megnézni a teljes riportot. Hála Istennek, nincs arra utaló jel, hogy angolul akarna énekelni.

Comments are closed.