Fehéroroszország ma este választ a 2013-as Eurovízióra

Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com
Internetes közvetítés 20:00-tól: http://www.eurovision.tv/esctv/future/?program=70283 (Octoshape plugin használata szükséges)

Fehéroroszország kezdi meg a 2013-as nemzeti döntők szezonját. Az est folyamán 10 versenyző fog küzdeni a győzelemért. A műsort az eurovision.tv közvetíteni fogja élőben, 20 órától. A résztvevők:

01. Vitaly Voronko – I Wonder How You
02. Max Lorens – I Love Your Charming Eyes
03. Alena Lasnkaya – Rhythm Of Love
04. Yankey – Letter To Mother
05. Beaver Band – Incredible Girl
06. Daria – Catch Me Again
07. Uzari – Secret
08. Alexey Gross – One Way Love
09. Nuteki Band – Save Me
10. Satsura – Get Out Of My Way

33 Comments

Wow! El sem hiszem hogy már itt tartunk és megkezdődik a szezon 😀
Hát ismerve a fehéroroszokat..elég csekély esély van rá hogy a most kiválasztott dal hangzik el majd májusban. 😀

A mezőny elég gyatra szerintem, ám azért találtam egyet, akinek majd fogok tudni drukkolni.
Alexey dala egész kellemes, kicsit lájtos ugyan de csak ő jöhet szóba ezek közül. 🙂

Valamiért azért Alenát érzem befutónak, de az ő dala meg olyan semmilyen, egysíkú. Max majd írnak neki egy másikat,mint ahogy legutóbb ígérték XDXD

Hát bizony engem is meglep, hogy már ilyen korán kiválasztanak egy dalt. Igazából az a meglepő, hogy nem Albánia vagy Svájc kezdi meg a sort 🙂

Alexey dala a legjobb, ő még akár döntőbe is vihetné a fehéroroszokat…a második legjobb szerintem Alena…kettejük közül kellene valakit választani, de szerintem Alexeynek lenne nagyobb esélye a döntőbe jutásra

A mezőnyről nem nagyon tudok mit mondani szerintem nem rossz, de nincs is nagyon kiemelkedő dal.Összesen 3 dal van amit el tudnék képzelni Malmőben:
1.Rhythm of love
2.Get out of my way
3.I love your charming eyes

Nálam Max és Alena dala a nyerő, Alexey se rossz, de nekem kicsit “langyi”. Leginkább ezeknek örülnék, de a Letter to mother is szép, és jó hangja van a hapsinak. Csak Vitaly dala ne nyerjen, különben én falnak megyek.

Durva, hogy kezdődik a szezon, ráadásul ennyire korán. A mezőny szerintem se valami nagy cucc, igazából Alyona dala az ami kiemelkedik a többi közül, de Nuteki se rossz. Győzzön a legjobb és ne a politikai beleszólás! 😉

Alex sem volt valami nagy szám élőben. Mindenesetre az biztos hogy nem Minszkben lesz a következő verseny XD

Összesen 2 számban láttam fantáziát.Alena és Daria között vacilláltam.Végül az élő előadással Daria győzött.Ő menjen Malmöbe!

Na ezért nem szabad engem megkérdezni, és ezért nem szabad nekem dalokat nevezni: a 6-os rajtszámú Daria tetszett a legjobban. Esetleg Alena mehet. De tinilányok a napszemüveges fiúkra (Nuteki?)nyomják 1000-rel nyílván.

Egész jó NF volt 🙂 Remélem a többi dal is minimum ilyen jó lesz. Szerintem jó volt Alyona, és csatlakozva Danihoz szerintem sem lesz döntős, túl hamar volt a döntő, de ha mégis nagy esélyes lenne akkor úgy jár mint most a JESC-en Oroszo.
Már egyre jobban várom a többi döntőt, de főként a Magyart :DD

mivel ez az első dal, ezért az ideiekkel hasonlitanám össze. sztem befért volna a döntőben de ott inkább hátul végzett volna. a hangját kicsit gyengének érzem, pedig alapbol nem rossz a szám.

Lemaradtam az NF szezon első döntőjéről. 🙁 🙁
A dalokat úgy nagyjából ismertem, ha jól emlékszem első hallásra a Letter To Mother volt ami tetszett.
Alyona dala hallgatható. Sok szerencsét neki!

Comments are closed.