Belgium: Roberto Bellarosa – Love Kills

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=22VweG2W2go[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Nemrég fejeződött be a belga nemzeti döntő. Egy rádióműsor keretében mutatta be Roberto Bellarosa azt a három dalt, melyek közül az egyikkel szeretne Malmőben minél több pontot szerezni. A televotig során a “Love Kills” című dal szerezte a legtöbb szavazatot, melynek szerzője a ciprusi Andreas Anastasiou (Ciprus 2011 szerzője), a brit Iain James Farquharson (Azerbajdzsán 2011 társszerzője) és a finn Jukka Immonen. Gratulálunk!

33 Comments

Mily meglepő, ezt a döntőt sem láttam, azaz hallottam. Mondjuk ha a többi dal is ilyen volt, akkor nem baj. Ez gyenge. Belgium búcsút mondhat a döntőnek (legalábbis akkor, ha lesz elődöntő), a tavalyi sokkal jobb volt.
Sorrend:
1. Svájc
2. Fehéroroszo.
3. Belgium

Hűű, a 2. perc után kezd borzalmas lenni a dal is és az énekes is. Erőlködik, küzd a dallal. Kár, a “Reste toi”-val talán elcsíphették volna a finálét.

Annyira nem vészes, mármint egy lesz a sok közül, de azért a vállalható kategóriába tartozik 🙂
Talán stúdióverzióval a középmezőny végefelére elég lesz nálam.

1.Svájc
2.Fehérorszo.
3.Belgium

Szörnyű!! Annyira tenyérbemászó az énekes, hogy az már tudatos gyomorforgatás a belgák részéről, a dal számomra egy nulla… A fehérorosz és a svájci is mérföldekkel jobb nála, ez az első rossz szám az idén szerintem. Nem tudom, mi az oka a With Love Baby után kibontakozó mélyrepülésnek… Lehet, hogy az ő kiesésüket élték úgy meg, hogy az Eurovízióra csak ilyen Iris/Roberto-féle nem-írom-le-mit-gondolok-mert-tiszteletben-tartom-mások-ízlését előadókat küldhetnek?

Eddig ez tetszik a legkevésbé (az utolsó fél perces rikoltozás kritikán aluli, a dal semmilyen), bár azért lehet esélye a döntőre, mert a tinilányok biztos elfolynak majd a képernyő előtt. 😀
Szerencsére még eddig egy balladát sem kaptunk, remélem 2009 után megint jó év lesz, jó dalokkal.

Végül is,nem ezektől az országoktól várom a remek dalokat,de fájó,hogy így elvéreznek. Szerintem ők sem hiszik el a sikerüket,erre utalhat a decemberi válogató,amely megpecsételi a sorsukat…

Az elején még nem lett volna bajom vele, de amikor odaér, hogy “love kills over and over”, na az már borzalmas. 2:15-nél meg aztán elszabadul a pokol, onnan olyan “WTF???” az egész, arról nem is beszélve, hogy a pasi nem bírja hanggal. Ez a dal egy nyáladzás. Még a fehérorosz is jobb – egy idő után az is idegesítő, de abban legalább van, ami megfog, ez olyan semmilyen. Kíváncsi vagyok a stúdióverzióra, mert az élő kegyetlenül gyenge.
Eddig:
1. Svájc
2. Fehéroroszország
3. Belgium

Nem egy jó választás Belgiumtól, bár a tavalyi sem tetszett, szóval annyira nem lepődöm meg ezen… Az utolsó része a dalnak számomra fülsértő, és nem tudom, hogy kik voltak a belga Voiceban, de elég nagy esély van rá, hogy voltak nála jobbak(ha a magyarból indulok ki, szerintem ő még a válogatóból se jutott volna tovább)
Eddigi sorrend:
1. Svájc
2. Fehéroroszország
3. Belgium

Mindannyiótok szerencséje, hogy még nem hallottatok énekelni, de ennél különb produktumot pakoltam volna le az asztalra! A dal önmagában annyira nem lenne borzalmas, de ez a hangi teljesítmény egyszerűen szavakkal leírhatatlan, a kritikán aluli kifejezés még akár dicséret is lehet.

Gyerekek, aki szeretné, hogy ne romboljam porig az illúzióit, az itt hagyja abba a komment olvasását!

Szóval, magamtól nem lettem volna annyira mazochista, hogy ezt végignézzem, de valahol olvastam, hogy playback-szagú volt a belga nf, és kielemeztem ezt az előadást, és bizony, ez nem élő ének. 🙂 Nézzétek meg pl. 1:53-nál, úgy elhajol a mikrofontól, hogy hat az állványon rúgná valaki, akkor sem vágódna bele a tenyérbemászó képébe, de a hangja éppen olyan hallhatóan cseng. Fail:)

Még nem sikerült rávenni magamat, hogy végighallgassam, talán csak májusban fog eljönni ez a felejthetetlen pillanat. A szám is borzalmas, az énekes is…
Ismét kérném, hogy hagyjuk már ezt a tinilányok dolgot! Most attól, hogy valaki fiatal, nem feltétlenül az előadó alapján ítéli meg a dalt!
Ja, és én örülnék egy balladának! 😉

eddig magasan a svájci a legjobb de a fehérorosz is nagyon tetszik. ez sem olyan szörnyű de a többiekhez képest gyenge

Szerintem ez nem annyira borzalmas… Nyilván tucat dal, de azért hallgatható… Csak a srácnak a hangja zavar 😀

Na a fenti részt nézzétek el nekem, ezt még 2:25 előtt írtam le… 😀

A vége szörnyűűűűűű! Atyaég…

Máté, dec 23-án nem hiszem hogy olyan sok dal meglett volna már, hogy hátrébb tudjon Levinél kerülni! =)
Esetleg úúúúgy lehet a harmadik helyen, hogy 3-ból volt a harmadik?!! 😀

Ezt a változatot már végig tudtam hallgatni, ami mindenképp pozitív változás az első verzióhoz képest, ugyanakkor azt tartom, hogy ezzel a dallal egy ilyen kis országnak nem fog sikerülni a döntő…DE az én toplistámban még mindig döntőzne, ellentétben mondjuk Finnországgal.

Comments are closed.