Péter Szabó Szilvia (ESC 2005) első dala a készülődő albumról

Tudósító: Klész Imre
Forás: velvet.hu

A 2005-ös Eurovíziós Dalfsztiválon a NOX-szal szereplő Péter Szabó Szilvia ma mutatta be készülő albumának első dalát. A többi is más stílusú lesz a tőle megszokottakhoz képest. – A lemezem egy nagyon mai hangzású ízig-vérig pop/dance anyag lesz és természetesen a színpadi megjelenés is ehhez mérten fog változni. Hat különböző fantasztikus szerzővel dolgozom együtt Angliában és az USA-ban egyaránt, hogy a lemez minél színesebb és változatosabb legyen – nyilatkozta a velvet.hu-nak. A dalokat ez a közös csapat készíti, de például a magyar szövegeket egyedül írja. Londoni munkahelyét nemrég mondta fel, hogy teljes erővel a zenére tudjon koncentrálni. Részletek a velvet.hu-n!

13 Comments

Az én vérmérsékletem nem engedné, hogy ilyen finoman fejezzem ki a véleményem, úgyhogy most elszámolok tízig ( vagy inkább ezerig) és megtartom magamnak!

Nekem viszont nagyon tetszik.Nem Szilvire jellemző,de jó kis dal és biztos,hogy hallgatni fogom!Hajrá Szilvi,talán még nevezni is lehetne valamelyik dallal…

Silány szöveg, a hangzás főként hangmérnöki munka és nem azt mutatja, amit Szilvi tud, gyenge kezdés, de remélem a Dal-ra megfelelő dallal rukkol elő…

Annyira vártam, hogy milyen jó lesz majd…de sajnos ezt képtelen vagyok még egyszer meghallgatni. BORZALMASAN ROSSZ!

Háááát, hogy hozzam a szokott gonosz formámat … Én nem tartom nagyra az ő képességeit. Ilyen kaliberű tehetségek tucatjával jönnek szembe az utcán. 2005-ben is csak a nagyon erős dal vitte be a produkciót. És amit azóta hallottam tőle, az sem mutatja a fejlődés képességét.

Ezt mind sikerült összehoznia Amerikaban es Angliaban ??
Hat ennyi erövel itthon maradhatott volna..
Egyszerüen borzalmas…..

Egy biztos: értékes színfolt a mai zenében. Ízléses, tetszetős, és magyar népzenei dallamfordulatokban bővelkedő hangzásvilága van. Valóban sok helyütt gépiesített a hangja; s kérdés, hogy hangzana ez élőben, az Eurovízión?
Mindenesetre Szilvit eddig mindig a hangján hallottam énekelni, ami gondot okozott annak idején, az a kelleténél csekélyebb hangereje és a gyakran kihallatszódó orrhangja volt.
Mindenképp örülök a visszatérésénektetszik ez a szám, így tovább!

Comments are closed.