Bulvár: Lys Assia (ESC 1956) kiesett, Ralph Siegel berágott

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Az Eurovízió első győztesét, Lys Assiát alaposan felbőszítette dalának kiesése az aktuális svájci eurovíziós, internetes szavazáson alapuló előválogatóból. Nem vállata a svájci köztévé interjúját sem, viszont kiadott egy nyilatkozatot, amiben elmondta, hogy nagyon kiábrándult és sokkolva érzi magát, el sem tudja hinni az egészet. „Azon gondolkodom hogy egy másik országot kellene képviselnem”. Ez zsinórban a második sikertelen próbálkozása a svájci válogatón. A rajongóival a Facebook-on megbeszélte a helyzetet, és azt írta, hogy „hallom, hogy a ‘Do the monkey’ képviselné az országomat”.

A többszörös eurovíziós zeneszerző, Ralph Siegel kritizálja a svájci köztévé kiválasztási folyamatát, abban látja a hibát, hogy az internetet használók és Assia közötti generációs különbségek miatt nem sikerült tovább jutnia. „Az elejétől fogva mondtam hogy ez egy zavaros válogató, amit a fiatalok rajongói klubjain (nyilvánvalóan nem idős emberekről van szó) kívül senki sem ért, ezzel Lys esélyt sem kap a döntőbe jutásra.” Azt javasolja a svájci köztévének, hogy biztosítson az eurovíziós veterán számára automatikus bejutást a televíziós válogatóba.

Comments

8 hozzászólás a(z) “Bulvár: Lys Assia (ESC 1956) kiesett, Ralph Siegel berágott” bejegyzéshez

 1. Erzsi avatar
  Erzsi

  Könyörgöm, mentse már meg valaki önmagától a szenilis vénasszonyt! Nincs senki, aki segítene neki összeszedni az elgurult piruláit?

 2. Nyee avatar
  Nyee

  Lys Assia 1956,’57,’58-ban képviselte az országot.
  Amúgy abszolút egyetértek vele.Óriási szégyen már az is h be sem jutott,de hogy helyette a Do the Monkey igen az borzalmas.Nem kell megnyernie de egy élő fellépést azért megérdemelne/megérdemelt volna.

 3. Robek avatar
  Robek

  Nem tudom mi van velem, de a Do the Monkey nékem tetszik . Komolyan 🙂

 4. Balázs avatar
  Balázs

  Szerintem Lys néninek valóban országot kéne váltania, akár még idén.. 🙂

 5. Balázs avatar
  Balázs

  Szerintem idén neki kellett volna képviselnie Svájcot. Lys, szívesen várunk a 2014-es magyar nemzeti döntőn! 😀

 6. VICESC avatar
  VICESC

  Indítsunk kampányt, hogy Lys Assia MAGYARORSZÁGOT képviselje!:D Az élő nemzeti döntőbe simán bekerülhetne!:D

  1. MrSilesian avatar

   Ha csak megtanul magyarul énekelni, és Ralph Siegel megírja a magyar szöveget a dalhoz „Minden a fejedben” címmel XD Háhá

 7. Tusán avatar

  A néni eléggé szenilis már. Ne képviseljen ő senkit sem, üljön le a tévé elé és kötögetés közben nézze a műsort!