Naptár

2012. november
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2013 jegyárusítás hétfőtől

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

2012. november 26, délelőtt 10 óra. Ekkor kezdődik a jegyek árusítása a ticnet.se jegyárus oldalon. A rajongók számára speciális helyeket biztosítanak.

Hétfőtől kezdik a jegyek értékesítését az Eurovízió elődöntőire és döntőjére, valamint az ezeket megelőző napok estéin a zsűris döntőkre. A jegyárak helytől és időponttól függően 10-216 euró között váltakoznak. A rajongói klubok tagjainak kiemelt lehetőséget biztosítanak a szervezők november 26 és december 3 között ahhoz, hogy jegyeket válthassanak a földszinti helyekre. A határidő lejárta után mindenki számára elérhetőek lesznek a földszinti helyek. Minden rajongói klubtagnak lehetősége nyílik megvásárolni a hat belépőből álló csomagot, ami az elődöntőkre, a döntőre, és a zsűris döntőkre érvényesek. A csomag ára 2975 SEK, azaz körülbelül 95000 forint. A klubtagok a klubvezetők segítségével kaphatják meg a jegyeket. Az eseményt szervező SVT fenntart ülőhelyeket is az ezt igénylő rajongóknak, ezen helyek elosztását az OGAE International rajongói klubhálózat koordinálja. A mostani jegyárusítás csak egy „első hullám” lesz, amikor a kamerák, daruk és a díszletek a helyére kerülnek, akkor fogják elkezdeni a fennmaradó jegyek árusítását. A jegyek optimális elosztása érdekében korábban döntés született arról, hogy a szomszédos országok közül Dánia az első, Norvégia a második elődöntőben fog szerepelni. Így a két országból érkező, várhatóan nagyszámú érdeklődők mellett mások is be tudnak jutni az elődöntőkre.

21 hozzászólás Eurovízió 2013 jegyárusítás hétfőtől

  • vik

    Kedves Klubvezető!

  • Mettyú.

    Egész jó dolog ez a „kedvezményes” csomag.

    • Erzsi

      Egész Európa nem magyar minimálbérből él …

      • Még ha OGAE tagok lennénk, akkor sem hiszem, hogy ki lenne használva ez a lehetőség. Hacsak nem gyűjt az ember egész éven át a versenyre kb 300.000 Ft-ot, hogy a jegyen kívül a szállást és az élelmet is fedezni tudja ez a zsebpénz.

      • Robek

        Én nem érzem soknak a 95ezer HUF-ot 6 főre, amit ha jól értelmeztem 6 estére érvényes. Szállást pedig 7 éjszakára 56.990.-Ft, repülőjegy (fapados) oda vissza 34.180.-Ft. + a kaja. Az általad említett 300ezer HUF helyett ez így csak a felére jön ki, azaz kb 150ezer HUF.
        Persze 6 főnek kéne együtt vásárolnia jegyet, szállást, repülőjegyet. Akaj az más, én ha kell vizen kenyéren is el vagyok… Nos? 50%-ot spóroltam! MEgyünk?

      • Serinon

        Menjünk 😀

  • Én mennék kézzel-lábbal,,de engem most visszafog az érettségi . 🙁

  • Robek

    ennnnnnyyyiiiii kigást é s nyafogós ovist egy kupacban….. ??? 🙂

  • Robek

    ennnnnnyyyiiiii kifogást és nyafogós ovist egy kupacban….. ??? 🙂

  • Robek

    ok-ok-ok, beállok az ovisok sorába… én sem megyeeek, brühahahhaaaa, mert egyedül nem szeretnék mennniiiiiiiiíííí! DE! Az itthoni vágylista első helyére van felírva: MALMÖ 2013! Amennyiben nyerek a lottón meghívom a fórumon jelentkezőket MAlmöbe 2 hétre, zsebpénzt is biztosítom!

  • Serinon

    Jelenlegi álláspontom szerint én szívesen mennék, ha összejönne egy csapat. 🙂

  • Anna

    Tudna valaki nekem abban segíteni, hogy hogyan is lehetünk klubbtagok, illetve mi már biztosan megyünk 2 fővel, csak nem igazán tudjuk hogyan kéne elkezdeni szervezi ezt az utat.Illetve ha még lenne 4 fő rajtunk kívül akkor mi szívesen megvennénk ezt a rajongói csomagot.
    Segítségeteket előre is köszönjük!
    🙂

  • labdyakos

    sziasztok!
    engem is nagyon érdekelne a dolog a csomaggal kapcsolatban, mi is ketten szeretnénk menni, sajnos mi se vagyunk klubbtagok.
    szeretnék elmenni, ugyanis ott voltam a düsseldorfi euróvízión és iszonyatosan nagy élmény volt:)

    • Anna

      Szia ladyakos!

      Te annó hogy vetted meg a jegyed? Akkor sem lehetett egyből a döntőre jegyet venni? A mostanira hogy vennéd meg a jegyet, mi a ticnet.se-n próbálkoztunk de még csak az első napra engedi lefoglalni a jegyeket a többire nem.Ez normális?
      Segítséged előre is köszönöm:)

  • Anna

    Sziasztok!

    Az lehetséges, hogy addig nem lehet a döntőre jegyet venni míg az előtte való napok be nem teltek?
    Vagy valakinek már sikerült jegyet venni a döntőre?

  • Nikolett

    Sziasztok! Én is fontolgatom,hogy kilátogassak a malmö-i versenyre.Innen megy valaki?