Eurovízió 2013 jegyárusítás hétfőtől

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

2012. november 26, délelőtt 10 óra. Ekkor kezdődik a jegyek árusítása a ticnet.se jegyárus oldalon. A rajongók számára speciális helyeket biztosítanak.

Hétfőtől kezdik a jegyek értékesítését az Eurovízió elődöntőire és döntőjére, valamint az ezeket megelőző napok estéin a zsűris döntőkre. A jegyárak helytől és időponttól függően 10-216 euró között váltakoznak. A rajongói klubok tagjainak kiemelt lehetőséget biztosítanak a szervezők november 26 és december 3 között ahhoz, hogy jegyeket válthassanak a földszinti helyekre. A határidő lejárta után mindenki számára elérhetőek lesznek a földszinti helyek. Minden rajongói klubtagnak lehetősége nyílik megvásárolni a hat belépőből álló csomagot, ami az elődöntőkre, a döntőre, és a zsűris döntőkre érvényesek. A csomag ára 2975 SEK, azaz körülbelül 95000 forint. A klubtagok a klubvezetők segítségével kaphatják meg a jegyeket. Az eseményt szervező SVT fenntart ülőhelyeket is az ezt igénylő rajongóknak, ezen helyek elosztását az OGAE International rajongói klubhálózat koordinálja. A mostani jegyárusítás csak egy „első hullám” lesz, amikor a kamerák, daruk és a díszletek a helyére kerülnek, akkor fogják elkezdeni a fennmaradó jegyek árusítását. A jegyek optimális elosztása érdekében korábban döntés született arról, hogy a szomszédos országok közül Dánia az első, Norvégia a második elődöntőben fog szerepelni. Így a két országból érkező, várhatóan nagyszámú érdeklődők mellett mások is be tudnak jutni az elődöntőkre.

Comments

21 hozzászólás a(z) “Eurovízió 2013 jegyárusítás hétfőtől” bejegyzéshez

 1. vik avatar
  vik

  Kedves Klubvezető!

 2. Mettyú. avatar
  Mettyú.

  Egész jó dolog ez a „kedvezményes” csomag.

  1. Erzsi avatar
   Erzsi

   Egész Európa nem magyar minimálbérből él …

   1. Klész Imre avatar

    Még ha OGAE tagok lennénk, akkor sem hiszem, hogy ki lenne használva ez a lehetőség. Hacsak nem gyűjt az ember egész éven át a versenyre kb 300.000 Ft-ot, hogy a jegyen kívül a szállást és az élelmet is fedezni tudja ez a zsebpénz.

   2. Robek avatar
    Robek

    Én nem érzem soknak a 95ezer HUF-ot 6 főre, amit ha jól értelmeztem 6 estére érvényes. Szállást pedig 7 éjszakára 56.990.-Ft, repülőjegy (fapados) oda vissza 34.180.-Ft. + a kaja. Az általad említett 300ezer HUF helyett ez így csak a felére jön ki, azaz kb 150ezer HUF.
    Persze 6 főnek kéne együtt vásárolnia jegyet, szállást, repülőjegyet. Akaj az más, én ha kell vizen kenyéren is el vagyok… Nos? 50%-ot spóroltam! MEgyünk?

   3. Serinon avatar
    Serinon

    Menjünk 😀

 3. István avatar

  Én mennék kézzel-lábbal,,de engem most visszafog az érettségi . 🙁

  1. Csengettyű avatar
   Csengettyű

   Itt is ugyanez a probléma. Pedig Svédországba menni nagy álmom, Eurovíziót nézni szintén… no nem baj, majd egyszer, ha mást nem, külön-külön 😀

  2. Máté94 avatar
   Máté94

   Még jó,hogy én nyelvi előkészítős vagyok és csak 2014-ben érettségizem.:)

 4. Robek avatar
  Robek

  ennnnnnyyyiiiii kigást é s nyafogós ovist egy kupacban….. ??? 🙂

 5. Robek avatar
  Robek

  ennnnnnyyyiiiii kifogást és nyafogós ovist egy kupacban….. ??? 🙂

  1. István avatar

   Robek, tessék csak helyet cserélni a nyafogós ovisok egyikével ,majd nem is lesz alaptalan a sírás . 🙂

 6. Robek avatar
  Robek

  ok-ok-ok, beállok az ovisok sorába… én sem megyeeek, brühahahhaaaa, mert egyedül nem szeretnék mennniiiiiiiiíííí! DE! Az itthoni vágylista első helyére van felírva: MALMÖ 2013! Amennyiben nyerek a lottón meghívom a fórumon jelentkezőket MAlmöbe 2 hétre, zsebpénzt is biztosítom!

  1. Pitbull avatar
   Pitbull

   Akkor is ha kettesed lesz? 😉

   1. Robek avatar
    Robek

    No ezt az ígéretemet bebuktam, úgy látom! 🙂
    Természetesen az 5 találatosra gondoltam az 5-ös lottón,illetve 6 találatra a 6-os lottón. Yeah ok!

 7. Serinon avatar
  Serinon

  Jelenlegi álláspontom szerint én szívesen mennék, ha összejönne egy csapat. 🙂

 8. Anna avatar
  Anna

  Tudna valaki nekem abban segíteni, hogy hogyan is lehetünk klubbtagok, illetve mi már biztosan megyünk 2 fővel, csak nem igazán tudjuk hogyan kéne elkezdeni szervezi ezt az utat.Illetve ha még lenne 4 fő rajtunk kívül akkor mi szívesen megvennénk ezt a rajongói csomagot.
  Segítségeteket előre is köszönjük!
  🙂

 9. labdyakos avatar
  labdyakos

  sziasztok!
  engem is nagyon érdekelne a dolog a csomaggal kapcsolatban, mi is ketten szeretnénk menni, sajnos mi se vagyunk klubbtagok.
  szeretnék elmenni, ugyanis ott voltam a düsseldorfi euróvízión és iszonyatosan nagy élmény volt:)

  1. Anna avatar
   Anna

   Szia ladyakos!

   Te annó hogy vetted meg a jegyed? Akkor sem lehetett egyből a döntőre jegyet venni? A mostanira hogy vennéd meg a jegyet, mi a ticnet.se-n próbálkoztunk de még csak az első napra engedi lefoglalni a jegyeket a többire nem.Ez normális?
   Segítséged előre is köszönöm:)

 10. Anna avatar
  Anna

  Sziasztok!

  Az lehetséges, hogy addig nem lehet a döntőre jegyet venni míg az előtte való napok be nem teltek?
  Vagy valakinek már sikerült jegyet venni a döntőre?

 11. Nikolett avatar
  Nikolett

  Sziasztok! Én is fontolgatom,hogy kilátogassak a malmö-i versenyre.Innen megy valaki?