Eurovízió 2013 jegyárusítás hétfőtől

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

2012. november 26, délelőtt 10 óra. Ekkor kezdődik a jegyek árusítása a ticnet.se jegyárus oldalon. A rajongók számára speciális helyeket biztosítanak.

Hétfőtől kezdik a jegyek értékesítését az Eurovízió elődöntőire és döntőjére, valamint az ezeket megelőző napok estéin a zsűris döntőkre. A jegyárak helytől és időponttól függően 10-216 euró között váltakoznak. A rajongói klubok tagjainak kiemelt lehetőséget biztosítanak a szervezők november 26 és december 3 között ahhoz, hogy jegyeket válthassanak a földszinti helyekre. A határidő lejárta után mindenki számára elérhetőek lesznek a földszinti helyek. Minden rajongói klubtagnak lehetősége nyílik megvásárolni a hat belépőből álló csomagot, ami az elődöntőkre, a döntőre, és a zsűris döntőkre érvényesek. A csomag ára 2975 SEK, azaz körülbelül 95000 forint. A klubtagok a klubvezetők segítségével kaphatják meg a jegyeket. Az eseményt szervező SVT fenntart ülőhelyeket is az ezt igénylő rajongóknak, ezen helyek elosztását az OGAE International rajongói klubhálózat koordinálja. A mostani jegyárusítás csak egy “első hullám” lesz, amikor a kamerák, daruk és a díszletek a helyére kerülnek, akkor fogják elkezdeni a fennmaradó jegyek árusítását. A jegyek optimális elosztása érdekében korábban döntés született arról, hogy a szomszédos országok közül Dánia az első, Norvégia a második elődöntőben fog szerepelni. Így a két országból érkező, várhatóan nagyszámú érdeklődők mellett mások is be tudnak jutni az elődöntőkre.

21 Comments

Még ha OGAE tagok lennénk, akkor sem hiszem, hogy ki lenne használva ez a lehetőség. Hacsak nem gyűjt az ember egész éven át a versenyre kb 300.000 Ft-ot, hogy a jegyen kívül a szállást és az élelmet is fedezni tudja ez a zsebpénz.

Én nem érzem soknak a 95ezer HUF-ot 6 főre, amit ha jól értelmeztem 6 estére érvényes. Szállást pedig 7 éjszakára 56.990.-Ft, repülőjegy (fapados) oda vissza 34.180.-Ft. + a kaja. Az általad említett 300ezer HUF helyett ez így csak a felére jön ki, azaz kb 150ezer HUF.
Persze 6 főnek kéne együtt vásárolnia jegyet, szállást, repülőjegyet. Akaj az más, én ha kell vizen kenyéren is el vagyok… Nos? 50%-ot spóroltam! MEgyünk?

Itt is ugyanez a probléma. Pedig Svédországba menni nagy álmom, Eurovíziót nézni szintén… no nem baj, majd egyszer, ha mást nem, külön-külön 😀

ok-ok-ok, beállok az ovisok sorába… én sem megyeeek, brühahahhaaaa, mert egyedül nem szeretnék mennniiiiiiiiíííí! DE! Az itthoni vágylista első helyére van felírva: MALMÖ 2013! Amennyiben nyerek a lottón meghívom a fórumon jelentkezőket MAlmöbe 2 hétre, zsebpénzt is biztosítom!

No ezt az ígéretemet bebuktam, úgy látom! 🙂
Természetesen az 5 találatosra gondoltam az 5-ös lottón,illetve 6 találatra a 6-os lottón. Yeah ok!

Tudna valaki nekem abban segíteni, hogy hogyan is lehetünk klubbtagok, illetve mi már biztosan megyünk 2 fővel, csak nem igazán tudjuk hogyan kéne elkezdeni szervezi ezt az utat.Illetve ha még lenne 4 fő rajtunk kívül akkor mi szívesen megvennénk ezt a rajongói csomagot.
Segítségeteket előre is köszönjük!
🙂

sziasztok!
engem is nagyon érdekelne a dolog a csomaggal kapcsolatban, mi is ketten szeretnénk menni, sajnos mi se vagyunk klubbtagok.
szeretnék elmenni, ugyanis ott voltam a düsseldorfi euróvízión és iszonyatosan nagy élmény volt:)

Szia ladyakos!

Te annó hogy vetted meg a jegyed? Akkor sem lehetett egyből a döntőre jegyet venni? A mostanira hogy vennéd meg a jegyet, mi a ticnet.se-n próbálkoztunk de még csak az első napra engedi lefoglalni a jegyeket a többire nem.Ez normális?
Segítséged előre is köszönöm:)

Sziasztok!

Az lehetséges, hogy addig nem lehet a döntőre jegyet venni míg az előtte való napok be nem teltek?
Vagy valakinek már sikerült jegyet venni a döntőre?

Comments are closed.