Naptár

2012. augusztus
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Neda, Nika és Pamela sikeresek külön-külön is

Tudósító: Szalma Róbert
Forrás: eurosong.hr

Neda, Nika és Pamela első dala sikeresen indította el a szóló karrierjüket.

Mint arról már idén február végén hírt adtunk; a Feminnem (ESC 2005, ESC 2010) feloszlott, de a lányok úgy gondolták, hogy nem hagyják abba az éneklést és új dalokkal jelentkeznek. 2010-ben a fogadóirodák szerint az első tízben kellet volna, hogy végezzenek, de sajnos még a döntőbe sem jutottak. Rövid időn belül mind a hárman kiadták új dalukat, melyek meg is találták helyüket a rádiók játszási listáin, természetesen Horvátországban és Bosznia Hercegovinában.

 

 

Nika Antolos elsőként jelentkezett még márciusban az első dalával. Dalának címe ‘Vječno za ljubav’ jelenleg a YouTube csatornán sajnos nem elérhető, törölve lett a hivatalos videó, de a múlt héten a nézettsége túllépte a 22 ezret. Néhány hete jelent meg a második Nika dal, melynek a címe az oly sokat mondó „O la la“. A dalt angol nyelven rögzítették és nem egész 24 óra alatt több mint 7 ezren nézték meg.

Pamela Ramljak tíz napra Nika dalának megjelenését követően megjelentette saját dalát ‘Ti me ne voliš’ (Te nem szeretsz engem) címmel. Ez a ballada egy nagyon pozitív visszajelzést kapott a közönségtől, hiszen több mint 167 ezren kattintottak rá a zenemegosztó csatornán.

Neda Parmać a múlt hónap elején jelentkezett a ‘Naša stvar’ című dallal, melyet az a Branimir Mihaljević írt részére, aki a legutolsó Feminnem albumon szinte az összes dalt, többek között a Lako je sve-t is. Ezért a Feminnem stílust Neda viszi tovább. Az ő dalát eddig több mint 110 ezren nézték meg.

3 hozzászólás Neda, Nika és Pamela sikeresek külön-külön is

  • Levi21

    Bárcsak a Feminnem újra összeállna!

  • ubulthebest

    Nika az „O la la”ban nagyon erősen hozza azt a jellegzetes román pop jellegzetességet. Legalábbis szerintem. Egyébként egész jók így külön-külön is. 🙂

  • János

    Együtt jobban muzsikáltak,de Pamela és Neda szólóénekesként is jó. A Feminem egy eléggé szerethető együttes (volt),remélem újra összeállnak. 🙂