Videóblog 2012: Baku túra

9 Comments

Fiúk! (Vagy bárki, aki Gundellel beszél!) A kommentár során érdemes lenne megemlíteni, hogy a határon túliak nem tudnak az m1 által mutatott számokon szavazni! Csak mert tavaly próbálkoztak… Így az erdélyieknek például a román adón látható telefonszámot kell használniuk.

Zsolti, elfogadva, hogy veszélyesen rosszindulatú vagyok, csak nem gondolod, hogy a Magyar Televízió azt mondja a nézőinek, ne hogy ne minket nézzenek, hanem egy másik televízió műsorát …

Viszont Zsolti felvetése nagyon is jogos: ha a magyar tévét nézik, nem tudnak Magyarországra szavazni, hiszen arról a számról nem tudnak ideküldeni. Természetesen nem feltételezem, hogy bárki sügér lenne a határon túlon, Isten ments, csupán puszta figyelmetlenségből is adódhat probléma. Így azt is ki lehetne küszöbölni, hogy a hely tévéket vádoljuk itthonról manipulációval.

Persze, hogy jogos. Rajongói hozzáállásból. Nekünk a jó szereplés a fontos. A tévének a nézettség. Ellenérdekeltek vagyunk.

Igen, a komment első verziójában volt is egy ilyen fél mondatom, hogy “bár nem tudom, mondhat-e ilyet”. 🙂 Rövid távon vagyunk csak ellenérdekeltek, ez pedig a ma esti nézettség. Ha az m1 mérlegeli, hogy mi a fontosabb neki, 2-300 ezer néző (most hasra ütöttem), vagy plusz 4-6 pont, amin a továbbjutás múlhat, ezáltal pedig a szombati nézettség (közvetve pedig, hosszabb távon az új nemzeti döntőnk sikere), akkor bízom benne, hogy stratégiai döntést hoznak és engedik megemlíteni.

Ezt a videót is érdemes volt megtekintenem :D.
Gyönyörű helyeken jártak valóban és Csaba 😀 😀 😀 .
Egy kebabot én is elfogyasztanék, ami azt illeti.

Ezek alapján ha pl. én az osztrák tévén mutatott számot tárcsázom, akkor magunkra is szavazhatok, és nem is veszik észre hogy itt vagyok Magyarországon?

Comments are closed.