Naptár

2012. május
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Videóblog 2012: Baku túra

9 hozzászólás Videóblog 2012: Baku túra

 • Zsolti

  Fiúk! (Vagy bárki, aki Gundellel beszél!) A kommentár során érdemes lenne megemlíteni, hogy a határon túliak nem tudnak az m1 által mutatott számokon szavazni! Csak mert tavaly próbálkoztak… Így az erdélyieknek például a román adón látható telefonszámot kell használniuk.

  • Fabiana

   Igen, ezt nem ártana Gundinak kihangsúlyozni.

  • Erzsi

   Zsolti, elfogadva, hogy veszélyesen rosszindulatú vagyok, csak nem gondolod, hogy a Magyar Televízió azt mondja a nézőinek, ne hogy ne minket nézzenek, hanem egy másik televízió műsorát …

   • Rita

    Viszont Zsolti felvetése nagyon is jogos: ha a magyar tévét nézik, nem tudnak Magyarországra szavazni, hiszen arról a számról nem tudnak ideküldeni. Természetesen nem feltételezem, hogy bárki sügér lenne a határon túlon, Isten ments, csupán puszta figyelmetlenségből is adódhat probléma. Így azt is ki lehetne küszöbölni, hogy a hely tévéket vádoljuk itthonról manipulációval.

   • Erzsi

    Persze, hogy jogos. Rajongói hozzáállásból. Nekünk a jó szereplés a fontos. A tévének a nézettség. Ellenérdekeltek vagyunk.

   • Zsolti

    Igen, a komment első verziójában volt is egy ilyen fél mondatom, hogy „bár nem tudom, mondhat-e ilyet”. 🙂 Rövid távon vagyunk csak ellenérdekeltek, ez pedig a ma esti nézettség. Ha az m1 mérlegeli, hogy mi a fontosabb neki, 2-300 ezer néző (most hasra ütöttem), vagy plusz 4-6 pont, amin a továbbjutás múlhat, ezáltal pedig a szombati nézettség (közvetve pedig, hosszabb távon az új nemzeti döntőnk sikere), akkor bízom benne, hogy stratégiai döntést hoznak és engedik megemlíteni.

 • Dini

  Ezt a videót is érdemes volt megtekintenem :D.
  Gyönyörű helyeken jártak valóban és Csaba 😀 😀 😀 .
  Egy kebabot én is elfogyasztanék, ami azt illeti.

 • Ezek alapján ha pl. én az osztrák tévén mutatott számot tárcsázom, akkor magunkra is szavazhatok, és nem is veszik észre hogy itt vagyok Magyarországon?