Kirándulás helyett is interjúk

MTV Sajtóközlemény

Óriási érdeklődés övezi a Compact Disco bakui látogatását. A fiuk roppant mód élvezik a helyiek vendégszeretetét, és megpróbálnak minden meghívásnak, felkeresnek eleget tenni. Tegnap este a helyi Jazz Club látta őket vendégül, ahol a bakui magyar nagykövet és VIP vendégei, a helyi közönség, valamint az Eurovíziós Dalverseny számos delegációjának tagjai előtt másfél órás koncertet adtak.

A fellepés után Csabát, a csapat énekesét egy hatalmas torta várta, hiszen ma ünnepli születésnapját. A gratulálok között volt az Albániát képviselő Rona Nishliu, az osztrák Trackshittaz, a portugál Filipa Sousa, a montenegrói Rambo Amadeus és a szlovén Eva Boto is. A fiuk mára kirándulást terveztek, ám a koncert megtette a hátasat: meghívást kaptak a leghallgatottabb bakui rádió, a Burc FM délelőtti elő műsorába, ahol egy órán át vendégeskedtek, és persze felcsendült a Sound Of Our Hearts is.

Este 6-kor pedig a Xezer TV elő show-jában láthatók majd. Természetesen a kirándulást is bepótolják valamikor, de biztosan nem holnap, ugyanis egész napos munka vár a csapatra: próbák a Crystal Hallban, valamint sajtótájékoztató es interjúk.

5 Comments

Lehet túl szentimentális vagyok, de olyan jó érzés ezeket olvasni, hogy ilyen pozitív fogadtatásban volt/van részük és persze nagyon büszke vagyok a fiúkra 🙂

Comments are closed.