Naptár

2012. május
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2012: Szavazás az eschungary.hu-n – döntő

Szerző: Klész Imre, Szatlmajer Zoltán
Forrás: old.eschungary.hu – youtube.com

Két hét szavazás után 90 olvasónk választotta ki a legjobb dalokat a 2012-es Eurovízió elődöntőiből. Most elődöntőnként a 10 legjobb, és az automatikusan döntős országok dalaira kell szavazni. Ez a második forduló határozza meg az old.eschungary.hu olvasóinak végső győztesét a 2012-es Eurovízióra. Tehát a szabályok röviden:


– a második fordulóban minden országra (akár Magyarországra is) kell/lehet szavazni, a legjobb dalokra ki kell osztani 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 és 12 pontot.

– a szavazólapot itt lehet letölteni, majd ha kész van, névvel ellátva visszaküldeni a vote@old.eschungary.hu címre.

– a szavazásra szűk két hét áll rendelkezésre, vagyis május 13-én éjfélig kell visszajuttatni a szavazólapot.

44 hozzászólás Eurovízió 2012: Szavazás az eschungary.hu-n – döntő

  • Nyee01

    Húha,erős a döntő.17 számnak szeretnék pontot adni,de sajnos ugye ezt nem lehet.az utsó két helyre dobókockával kellett döntenem.Küldöm majd a szavazólapot a TOP10-el,de nagyon nehéz volt felállítani a sorrandet és pont nélkül hagyni remek számokat…

  • Ó, nagyon nehéz dolgom lesz!

  • Küllikki

    Tényleg nem lesz egyszerű a döntés, ez a hátránya annak, hogy annyi kedvencem tovább jutott az elődöntőkből 😀
    Én szerintem egy jó ideig gondolkozni fogok, főleg hogy az alapból döntős dalokat eddig nem is nagyon hallgattam.

  • ubulthebest

    Tényleg nem könnyű a döntés… Nem is hittem volna, egyre több dalnak adnék pontot… Ajjajj! Úgy látom, hogy még el tart egy ideig amig megérlelem magamban a TOP10-em alsó 5-ös fogatát! 😀

  • Mazsola

    Szavazólap elküldve! 😀 Viszont a döntés nem volt könnyű és pár dal miatt vérzik is a szívem amiért nem tudtam pontot adni :/.

  • zsolti

    A 10-em megvan, de nagyon nehéz lesz a pontok eloszlása. Holtversenyem van az 1-2.; a 3-4. és az 5-10. helyen. 😀 Most meghallgatom egyenként ezt a 10 dalt még egyszer, hogy a sorrendem meglegyen.

  • Pitbull

    Szavaztam. Van két dal, ami csak azért nem került be a Top 10-be nálam, mert menet közben változtattak a hangszerelésen (Fehéroroszország), vagy az előadás nyelvének nem azt választották ami tetszik (Szerbia). Amúgy számomra nem volt nehéz a döntés, már régóta megvan a végleges listám a Top 20-ról, a fix döntősök közül pedig csak kettő kapott helyet a Top 10-ben.

  • Zolecs

    Nálam pedig teljesen egyértelmű hogy kinek hány pontot adok.
    A végleges TOP10-es listámból mindössze Észtország nem szerepel a döntősök között, helyére keresek még valakit, de az az 1 pont úgysem fogja megváltani a világot 😉

  • Luca

    Ha az elődöntőben nem szavaztam attól még a döntőben szavazhatok? és, milyen programmal lehet megnyitni a szavazólapot? :/ bocsi béna vagyok. :/ 😀

  • Csengettyű

    Elküldve. Kapásból kb. 14 országnak adtam volna pontot, szóval nem volt egyszerű, de megvan!

  • Jani

    Az enyém is elküldetett. Nekem nem volt nehéz dolgom, mindössze két ország esett ki az elődöntőkből akik a top 10-emben is szerepelnek, viszont a 11. és a 12. bejutott … azaz a 11. alapból benn is volt. 😀 Úgyhogy ügyesek vagyunk. 😀

  • Szandra

    Elküldve:)nagyon jól alakult a döntőbe jutás szavazása, szinte az összes kedvencem benne van, remélem a végére is hasonlót hozunk össze, idén jobb a mezőny mint tavaly.

  • Tilla77

    Szavaztam. Nem könnyű, mert nehéz úgy pontozni, hogy melyik 10 mozgat meg, muszáj, hogy valaki veszítsen. Hajrá Sabina.

  • Bogi

    Szavazatom elküldve. Nekem is nehéz volt,főleg az 5 alatti pontok kiosztása. Csak azt sajnálom hogy 11. pont és 9. pont nincs, mert így nem csúszott volna el a szavazás. Sok jónak mondott dal így sajnos nem kapott pontot tőlem.SORRY!!!

  • Kajli25

    A fene… Erős ez a döntő!
    Érdekes, nálam idén nincs olyan dal amire azt mondanám, hogy igen, neki kell megnyernie… Sok kedvenc van, de nem tudok kiemelni egyet közülük.

  • János

    Oh,már itt tartunk? 🙂 Azt hittem,hogy még van időm feladni az én szavazataimat. Ezek szerint tévedtem.
    Személyes vélemény:Belgiumon és Horvátországon kívül,akiket nagyon szeretek, a lista egyezik. Helyettük Svájc és Norvégia maradhatott volna az elődöntőben.;)
    Sok az erős dal,de talán még sincsen olyan,aki kiemelkedne.

  • Serinon

    Hiányzik Bosznia, nekem az a dal lenne a 10 pontosom a döntőben. Az olasz verziója is egészen jó, de az eredeti fogott meg nagyon.

  • Erzsi

    Na ugye, hogy Bosznia … Nálam 4. lenne. Meg Moldova. Valahogy betömtem a lyukakat a listámon.

    • Csengettyű

      Akkor nem csak nekem hiányzik Moldova? Jó tudni. 🙂

      • Erzsi

        Jaj, nekem nagyon. A top 10-emből csak Bosznia és Moldova nem jutott be, de reménykedtem a horvátokban, a portugálokban is. Még meg is manipuláltam kicsit a szavazásomat, pont fordítva pontoztam: gondoltam Loreen nélkülem is bejut, neki csak 1 pontot adtam és próbáltam az esélytelenebbeket helyzetbe hozni, de sajnos még így sem sikerült.

  • Fabiana

    Szavazat elküldve. Hiányolom Izraelt, de egyébként nem volt nehéz dolgom a pontosztással. Talán 1-2 országot sajnálok, akinek nem adhattam pontot.

  • zsocakukac

    Nekem is Bosznia hiányzik a döntőből a legjobban…:(

  • János

    Én nem tudtam elküldeni a listámat többszöri próbálkozásra sem,úgyhogy ide leírnám a pontszámaimat:
    Szlovénia 1p
    Macedónia 2p
    Szerbia 3p
    Hollandia 4p
    Németország 5p
    Románia 6p
    Svédország 7p
    Izland 8p
    Azerbajdzsán 10p
    Spanyolország 12p

    Előre is köszönöm!

  • LILLA

    Én adnék pontot Izraelnek és Albániának,de ők nincsenek a legjobbak között.Nem értem h. miért?Biztos vagyok benne, hogy az élmezőnyben lesznek.

  • fer

    A romanok mar keszulnek nyerni 🙂 )) tenyleg keszulnek…

    Majus 9 en europaszerte lathatjak Mandinga-t mert a nemzeti arenaban felcsendul a zalielah az UFEA champions leage alklamaval…

    becslesem szerint a finaleeg a youtubon 10 millio nezettseguk lesz…

    de szerintem italy v sweden nyer… azert orulnek ha romaniat meglepne az ebu, ahogy tette a multkor azerrrel, akik meg enekelni sem tudtak 🙂 ))

  • gf

    Nehogy pontot adjunk majd élőben Szlovákiának!

  • Zolecs

    Nos holnap lezárul a verseny, szóval aki még nem szavazott tegye meg. 😉

    Egy kis információ a jelenlegi állásról:
    88 szavazat alapján, az első és a második helyezett között 19 pont különbség van. A 3. helyezett erősen tartja pozícióját, és a többiek egy kupacba tömörültek 😀

  • Zso

    Most küldtem el a azavazatomat. Nehéz volt dönteni, sok ország ki is maradt, pedig ők is érdemeltek volna pontot. Magyarországnak nem adtam pontot, de nem azért mert nem érdemlik meg, hanem azért, mert akkor a dal alapján 12 pontot kellett volna kapniuk, és így befolyásolva lenne a végeredmény (mégiscsak magyarok vagyunk XD ).
    Amúgy a Compact Disco az egyik kedvenc magyar együttesem! Hajrá!

  • Balint005

    Nagyon sok jó dal bekerült, nehéz listát összeállítani, bár viszonylag egyszerűen ki tudtam választani 10-et, de nem tudom eldönteni 2 dal közül melyiknek adjam a 12-őt úgyhogy csak este fele küldöm el a szavazataimat addig még eldöntöm 😀

  • Zolitt

    Elküldtem én is a pontjaimat! =)

    Tiszta mérges voltam magamra, mert végül 2 olyannak nem bírtam pontot adni akinek mindenképp szerettem volna! de gondolom nem azon az 1-2-3 ponton múlik az, hogy esetleg fentebb kerüljenek a végső sorrendben! Kíváncsi leszek a kedvencem hol végez!