Naptár

2012. május
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Blog: Az idei verseny alternatív eredményei

Szerző: Klész Imre
Képen: vádlin a svéd győztesek

Két kis érdekességet kaptam ma. Az egyik egy lábtetkóról készült kép, a másik pedig egy üdítőital reklámja.

Az elmúlt szombaton közös nézést szerveztünk. Úgy tűnik, más meghirdetett nyilvános vetítés nem nagyon volt, ezért találhatott ránk Pelle, svéd úriember, aki 2000 óta minden Eurovízió helyszínére elutazik. Ezúttal viszont a munkája miatt Budapesten ragadt. Persze sejtette hogy mi szervezünk valamit, csak egy cipőboltban le kellett fordítani valakinek, hogy pontosan mi lesz, hol lesz az egész (így utólag kár hogy nem készült angol fordítás). A verseny kezdete előtt behűttetett 4 üveg pezsgőt, és megfogadta, hogy ha tényleg megnyeri Svédország a versenyt, akkor – miután megisszuk a pezsgőt – másnap egy papírra felvázolt ábrát fog rátetováltatni a lábára. Nem tudom hogy mennyire sikerült teljesíteni a határidőt a Pünkösd okozta ünnepi zárvatartások miatt, de ma délelőtt megkaptam a bizonyítékot, és az engedélyt, hogy felrakhatom a honlapra a lábát. Egyébként még úgy is, hogy nagyrészt magyarul vannak fent infók az old.eschungary.hu-n, dícsért minket, hogy milyen sok minden van fent nálunk és hogy a svéd maszek oldalakon ehhez képest nincs semmi. Néha elgondolkodom azon, hogy a túl sok infó sokszor talán káoszos lehet az olvasóknak, de egyelőre nem lesz átalakítás.

A másik pedig a buranovói nagymamák templomépítési projektje, amit a Facebook (oh oh uh oh oh) böngészése közben találtam. Igaz, hogy az Eurovízió nem pénzdíjas verseny, viszont a versenyzők a saját malmukra tudják hajtani a vizet, ha jól menedzselik a versennyel érkező hírnevet. A nagyik a baromfiudvar lakóit próbálják serkenteni a mágikus daluk feldolgozásával és egy kis Sprite-tal, amit a tyúkeszű csirkék nem tudnak mire vélni. A nagyik reklámszereplése biztos nagy segítséggel lesz a templomépítési projektjük számára.

Nos, kész a győztes tetkó és megvan a pénz a cementre. Gratulálok hozzájuk! Pelle gå för det! (I hope, Google Translate works well this time)

18 hozzászólás Blog: Az idei verseny alternatív eredményei

  • Buci-Bigyo

    Mostanában elgondolkodtam azon, hogy igazából nekem a mentalitást elnézve 🙂 jó lenne Svédország ott élni, de a hideg, a sötét és a koedukált vécék gondolata mindig elriaszt! 😀

  • b_anni

    Loreen dala ma debütál a ClassFm-en!

  • Zsolti

    Nagyon állat a tetkó 😀

  • Erzsi

    Poénkodunk itt, meg önként jelentkezünk svédnek, de a tanulság ebből szerintem az, hogy nagyon szépen kinőtte magát az eschungary honlap. Én a 2007-es verseny előtt találtam meg ezt az oldalt és egy kezemen meg tudom számolni, hányan vitatkoztunk itt esténként, hogy legyen Magdin sapka vagy ne legyen. Most meg közös escnézést szervezünk, amire 20 ember eljön, a versenyek napján kiakasztjuk a szervert, annyian tolongunk itt, és egy külföldi (mit külföldi, egy SVÉD!) megdícséri a honlapot, hogy milyen informatív. Imi, ne aggódj, ha egy svéd eligazodik annyira az oldalon, hogy ez alapján megtalál bennünket a külvárosban és idegen ajkú létére is érzékeli, hogy mi minden van fönn, akkor nagyon nem lehet káoszos a honlap. Minden elismerésem azoké, akik ennyi munkát áldoznak erre teljesen önzetlenül, időt, energiát nem kímélve. Köszönet mindenkinek, aki már valaha cikket fordított, tudósítást írt, versenyt szervezett.

  • Mara

    Tényleg megcsináltatta? :O 🙂 Ez igen, gratulálok! 🙂

  • Közben találtam mégegy szprálytos-nagyis videót. ápdét!

  • Nyee01

    Lehidalok…tyúkok hullanak ki a limóból:D Hajrá Bábuskák:D:D

  • porcukor90

    A nagyis reklámon szakadtam 😀

    „A nagyik a baromfiudvar lakóit próbálják serkenteni a mágikus daluk feldolgozásával és egy kis Sprite-tal, amit a tyúkeszű csirkék nem tudnak mire vélni.” <– Legjobb mondat 😀 😀 😀