Londonba készül a Compact Disco

MTVA sajtóközlemény

A magyar eurovíziós induló csütörtökön az osztrák Trackshittaz duóval találkozott Szombathelyen, míg pénteken Rona Nishliu, albán versenyzővel ismerkedtek meg az MTVA székházban. A zenekar már másnap London felé veszi az irányt, ahol koncertet ad kint élő magyaroknak és fellépnek a The London Eurovision Party-n.

A legendás magyar vendégszeretetet már Sabina Babayeva, azeri induló is megtapasztalhatta, aki az elmúlt hónapban látogatta meg Magyarországot és a Compact Discot. Most a Trackshittaz és Rona Nishliu is belekóstolhat a magyar vendégszeretetbe. Az albán indulóra a pénteki napon több televíziós és rádiós műsorfelvétel is vár.

A zenekar rendkívül feszített tempójú időszakot él át ezekben a hetekben. A Dal Eurovíziós válogató showműsor óta szinte egymást érik a fellépések és a médiaturnék. Legutóbb Amsterdamban léptek fel, ahol egy élő koncert-show keretében játszották el Sound of our hearts dalukat a többi Eurovíziós induló társaságában. A holland fellépést megelőzően látogatást tettek a határon túli magyarlakta településeken is. Turnéztak Kárpátalján, Vajdaságban, Erdélyben és ellátogattak Felvidékre is, ahol Max Jason Mai szlovák indulóval is megismerkedtek.

Április 28-án a londoni Club Kolis-ban, magyar közönség előtt lép fel a Compact Disco és a tavalyi induló Wolf Kati, majd másnap a The London Eurovision Party-n zenélnek a srácok a Shadow Lounge-ban.

Május 1-jén ismét Magyarországé a főszerep. Budapest belvárosában Jenson Button, a Vodafone McLaren Mercedes pilótája mutatja meg tudását a Vodafone Belvárosi Nagydíj keretén belül. A közmédia majálisán rendezett késő délutáni koncerten pedig, a Dal Eurovíziós válogató showműsor indulóinak fellépése után a Compact Disco fergeteges koncertje zárja a programot.

Comments

4 hozzászólás a(z) “Londonba készül a Compact Disco” bejegyzéshez

  1. m_sandor avatar
    m_sandor

    Rona itt járt, imádom nagyon 🙂 Hajrá CD, hajrá Rona Nishliu!

  2. Zolecs avatar
    Zolecs

    Én nagyon örülök neki hogy Magyarországra látogat 1-2 ESC előadó 😀 Fura Rona viccesebb oldalát is látni. 🙂 Megérdemli a döntőt,csak ne a mi kárunkra.