Naptár

2012. április
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Compact Disco kritika Németországból

74 hozzászólás Compact Disco kritika Németországból

  • Nyee01

    Azért én jelentkeznék,mert írtam,h szerintem ha már Düsseldorf a házigazda énekelhetne németül Lena.Egyébként tényleg a számhoz kell szöveget írni és nem az ország miatt-csak ezzel az a bajom,h ahol rosszabb az angol szöveg,akkor is csomóan azt küldik…tök értelmetlenül.

  • Zoey

    Huhhh, tényleg rossz lehet a helyzet, ha már egy dalversenyen is ez alapján ítél meg minket a nagyvilág…
    Sajnos, ide jutottunk, ami azért tényleg meglepő és kínos egy ilyen nemzetközi versenyen. Azért remélem a nézők és szavazók nem ez alapján döntenek majd a szavazatokról, és tetszeni fog nekik a versenydalunk!
    A németekről pedig annyit, hogy tavaly is mindenféle szavazásukon kijöttünk az első helyre, aztán meg még pontot sem kaptunk tőlük, ha jól emlékszem. Eről ennyit…
    Ez egyébként egy olyan műsor, ahol minden országot bemutatnak és véleményt mondanak róluk? Gondolom nem csak minket veséztek ki…

  • Amúgy jó, hogy 12 pont, de közbe meg lefikázta az országot. „Ez nem lehet magyar” hát ilyen rosszak a magyar zenészek? Meg hogy „gulyás, néptánc”, meg hasonlók.

  • Idióta

    Klész Imre

    Hidd el,hogy ennyit foglalkoznak velünk és olyan tévhitben élnek,hogy csak na.Engem kiröhögtek osztrákok,mondták,h tipikus „COOL” vagyok mert itt van az országunk a gazdasági válságba,holnap már kenyér sem lesz,nekem meg a legfontosabb,hogy kiírjam az x-box játékokat.

    Hülye sztori tudom,de ők úgy nevettek rajta,h mekkora tróger vagyok,hiszen holnap lehet csődbe megy az ország,nem lesz mit enni,nekem most aggódnom kéne.(És mivel én erre vállat vontam,meg legyintettem ezért „COOL” vagyok,aki leszar mindent.)
    Ami az ő elképzelésük szerint abból áll,h ülök a gép előtt tövig rágom a körmöm és nézem a neten a legfrissebb híreket.Továbbá a tv is a hírcsatornán van,hogy onnan is kapjam az infót.

    És ez nem vicc,mert ők ezt csinálnák.

    Teljesen el vannak tévedve,ok,h szar a szitu,de ők azt hiszik,hogy mi egyik napról a másikra éhenhalunk,a média ott is hazuik keményen,sőt a magyar média aljassága meg sem közelíti a nyugati szintet.

  • tinuka

    Igazából ez a riport így nem értékelhető. Ha nem tudjuk, hogy más országokról hangzott-e el valami, és ha igen, mi? Akkor lehetne értelmezni a megszólaló meglátásait.
    Mert számomra az a legkevésbé érthető a megjegyzések közül, hogy mikor küldtünk mi ki népviseletes-néptáncos-gulyásos műsort? Mert se Friderikáról, se Rúzsa Magdiról, se Csézyről, se a V.I.P.-ról, se Wolf Katiról nem mondható ez el. És a többiekről sem, akik ki sem jutottak, Charlie, stb. A NOX képviselt egy magyaros zenei hangulatú dallal minket, frankó néptáncos elemekkel, ami bőrszerkós kinézettel messze nem a gulyásos vonal. Szerintem a világzene vonalon mozgott, ami akkor éppen a nagy kérdőjele volt az Eurovíziónak, hogy a világzene vs. XXI. századi nemzetközi pop közül melyik lesz a nyerő vonal. És úgy néz ki az elmúlt éveket nézve, hogy ez utóbbi került ki győztesen. Messze nem a mi országunkra és a mi versenydalainkra jellemző ez a felszínes népiesség és sablon. Akkor mit mondhatnánk a görögökre, és a Balkánra úgy egy az egyben, akiknél ez sokkal inkább megnyilvánult? Legalább is zeneileg, nem a népviseletben. Bár a mostani dalaik nekik is elkanyarodtak ettől az iránytól már (kivéve görögök). De csak egy idei példát nézve, mit mondjunk a Bábuskákról?
    Vajon a többiekről is ilyen hangvételűen nyilatkoztak?

    Szóval engem nem zavar, hogy megkritizálnak, csak azzal nem tudok mit kezdeni, ha a kritika valami egész másról szól, mint amiről éppen beszélünk. Vagy a kedves megszólaló egy másik műsort nézett idáig? 🙂

  • Emberke

    Hát ha már két tini is kioktat politikából egy zenei műsorban, az azért nem semmi. Még csak köszönő viszonyban sincsenek az egész helyzettel. A barna pontosan annyit tud Magyarországról, amennyit elmondott, a másik még annyit sem, és a tekintete sem az értelemről tanúskodik. De azért megvan a véleményük… Ami a dalt illeti, az jó lenne, csak, sajnos, élőben nem megy a fiúknak.