Varga Viktor és Anggun (ESC 2012) duettben énekli az Echo-t

Tudósító: Klész Imre
Forrás: est.hu – facebook.com/ogae-rest-of-the-world-eurovision-south-africa

Az Eurovíziós Dalfesztivál idei francia versenyzője, Anggun az interneten akadt rá Varga Viktor “Waited All My Life” című dalára, ami azonnal megtetszett az énekesnőnek. Fel is vette a kapcsolatot a Viktorral a kiadón keresztül, így elkészült az Echo (Visszhang, You and I) című versenydal három nyelvű változata, kifejezetten a magyar rajongók számára.

A hazai zenei színtér egyik legszínesebb egyénisége, Varga Viktor hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy a francia popsztárral énekelhet, valamint reménykedik benne, hogy a felvétel legalább akkora siker lesz, mint két éve Lehet zöld az ég… című szólódala – írja az est.hu.

A cikk szerint a francia-angol-magyar verzió promóciós célokra készült, és tárgyalások folynak egy esetleges budapesti fellépésről is.

Az esckaz.com Facebook oldalán egy Anggunnal készült interjúból kiderült, hogy a dal teljes angol nyelvű verziójának elkészítése folyamatban van, de nemcsak Varga Viktorral, hanem Claudia Faniello-val (Málta – NF 08, 09, 10, 11) és Niels Brinck-kel (Dánia – ESC 2009) is felveszik a dalt népszerűsítési célból a helyi piacok számára, és szeretne megnyerni egy orosz művészt is.

12 Comments

Wow! Ez nagyon jó, már alig várom 😉 Amúgy is imádom ezt a dalt, valószínűleg bent marad a TOP10-es listámban,de talán még a TOP5-ben is.

Jó kis promóciós mód.
Viszont valahol úgy tálalták a hírt, hogy Varga Viktor is megy Bakuba, és még interjú is volt vele, hogy mennyire örvendezik, hogy ki akart ő is jutni az uerovízióra, de csak jövőre tervezte. Lehet, én értettem valamit nagyon félre, de ugye jól értelmezem: Viktorral csak a promóció kedvéért énekel együtt, és egyedül énekel Anggun Bakuban?

Comments are closed.