Nagy-Britannia: Engelburt Humperdinck – Love Will Set You Free

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pFNv9pjqZkk[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com

A BBC Eurovízióval foglalkozó internetes oldalán mutatta be idei versenydalukat. Engelburt Humperdinck a “Love Will Set You Free” című dalával próbál sok pontot begyűjteni a bakui döntőn. Sok sikert hozzá!

39 Comments

Gyönyörű hangja van, de sajnos az ilyen stílusú dalból idén nagyon sok van. Ami segíthet rajta, hogy az elődöntők során a nép kiszórja a balladák nagy részét, és akkor a döntőben még akár jól is kijöhet a dologból. Én fogok neki szurkolni, mert nagyon tetszik 🙂

Nem semmi, hogy 75 évesen így tud énekelni. Most már nekem is sok a ballada, de ez elég szép, sokkal jobb, mint a 2010-es gagyi pop daluk (én nagyon utáltam). Nem egy nagy szám, de vannak ettől rosszabbak is.

tényleg dögunalom. 😀 😀
Kérdés 76 évesen fel fog tudni menni a színpadra? 😀
Direkt neki majd akadálymentesítik az arénát???? 😀
Az angolok megint beválasztottak 😀

Tanonckám, remélem te is megéred ezt a kort, és veled is így fognak viccelődni majd az akkori fiatalok. (Tudom, hogy csak vicceskedni akartál és véletlenül sem bántónak lenni.)
Amúgy lehet, hogy Engelburt idős, és nagyon távol áll a mai fiataloktól, zenei divatirányzatoktól, de egy dolog azért elvitathatatlan…ő TUD ÉNEKELNI, és ELŐADNI.

Sokkal rosszabbat vártam. Na nem azt mondom hogy ez hejdejó, de most 1 balladával több vagy kevesebb már mitszámít.
Úgyis olyan szinten elnyomják már egymást hogy “eltucatosodnak” a mezőnyben. 😀

Az elmúlt évtizedben csak tavaly mutatkozott tényleges szándék az Eurovízió megnyerésére a britektől. Nem értem, miért. Az egyik legtermékenyebb ország zeneileg a világon.

Emlékszem még 2009 végén mondták az észtek hogy lehet nem indulnak 2010-ben,mert mi van ha nyernek… xD Ez aztán az egészséges önbizalom,amúgy a britek simán tudnának nyerni akár minden évben,de jó nekik az is ha csak részt vesznek és az sem hatja meg őket ha az utolsó 5-ben vannak mindig.

Engem nagyon megfogott. Szerintem az egyik legjobb dal idén, első hallgatásra! Amikor hetekkel ezelőtt bemutatták az előadót, azt mondtam, te jó ég. De most, másképp látom, szerintem nagyon jó dal, jó dallammal, szép szöveggel. Mintha visszamennénk az időben vagy 40 évet, de nekem pont ettől jó. 🙂

Én is így gondolom, hogy ez az egyik legjobb ballada. Ettől a véleményemtől hirtelen még öregebbnek érzem magam, ezért örülök, hogy tőlem jóval fiatalabbnak is tetszik:)

Nekem tetszik. Nem lesz ugyan a kedvencem, de bent van a Top 15-ben nálam. Az öregúr egész jól énekel, kíváncsian várom az élő előadását is.

Nekem ez a dal tetszik, pedig rosszabbra számítottam. Nagyon klasszikus, szép íve van, az énekestől pedig ilyen idősen mestermunka ez a tiszta, erős hang és éneklés. A szövege is szép.

Ez egy szép dal egy jóhangú hapsitól.Néhány kilóval könnyebben és egy ma divatos, esetleg ősz, jól belőtt séróval jobb lenne az összhatás, de így sem rossz, a szám pedig ettől függetlenül jó.

Szerintem is jó dal. Élőben még nem hallottam énekelni, de ő még abból az évezredből származik, amikor csak az lehetett befutott énekes, aki tudott is énekelni, így menni fog neki élőben is;). Ha nem, akkor meg tévedtem.:P

Én nem ismerem őt régről, szüleim inkább, csodálkoztam mindenesetre, hogy őt indítja az Egyesült Királyság. Lassú megint, ennek nem örülök, de szép dallama van, és valóban tisztán, erősen énekel Humpeldinck. Csak nálam már ott gond van, hogy a rengeteg lassú dal elveszik egymás között.

Úgy látszik ennek a dalnak a tetszése az életkor függvénye is, mert nekem is tetszik és nem vagyok már tini. Szerintem kifejezetten kellemes, klasszikus hangzású Esc dal egy jó énekessel. Bár nagy eredményt nem jósolok neki, de üdítő színfolt lesz.

Szerintem sem rossz. 😀 És én most leszek 21 így én sem vagyok valami idős. xD Sokkal jobban bejön, mint vártam.

Én meg 17 vagyok. Nincs a kedvenceim között a dal (bár ez a kategória még alakulgat), de tetszik. Meg hát… a tavalyi katasztrófánál szinte bármi jobb 😀

Comments are closed.