Naptár

2012. március
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Anggun & Varga Viktor Visszhang (You and I)

11 hozzászólás Anggun & Varga Viktor Visszhang (You and I)

  • Dávid

    Nekem nem tetszik, nagyon erőltetett, és a magyar szöveg egyáltalán nem húzható rá az eredeti francia dalra. A franciák már túlzásba viszik, nem csak magyar, hanem még egy csomó más nemzetiségű énekessel is felénekeltetik, de szerintem a dal nem olyan jó, hogy ilyen nagy számot kellene belőle csinálni…. Mit gondoltok?

    • beeep

      szerintem is kifejezetten gáz így ez. és az is, hogy elrepült a bolgár válogatóra playbackelni, meg mindenfelé. pedig az eredetit szeretem, meg a klipjét is. nem kellene ez a felhajtás..

  • Robek

    én most szerettem meg igazán a dalt! Nagyon jó! Örülök, hogy sikerült valami jót ki hozni belőle! 🙂

  • m_sandor

    Nekem is bejön, bár azért az eredeti verzió a kedvencem, de Viktor hangja jól passzol Anggun-éhoz 🙂 Grat, és jó promotálási ötlet!

  • ktn01

    Valóban nem rossz a dal, így 2 magyar mondattal sem, de én ezt nem engedném meg. Sem azt, hogy egymás nemzeti döntőjében lépjenek fel a már kiválasztottak. Ez így nem fair a másikkal szemben. Ez nem annak a versenye, hogy kinek van jobb „reklám menedzsere”, hanem annak, hogy abban a 3 percben mennyire tudja hitelesen, jól előadni a dalt.
    Bocsánat, akit ezzel esetleg megsértek, de nekem az ugrott be, miközben hallgattam ezt a dalt, hogy a franciák biztos arra gondoltak, hogy „Na, adunk ennek az énekesnek két magyar mondatot, aztán had örüljenek. De aztán tessék ám nekünk sok pontot adni a szavazásnál!!!” És ugye, ezt nem csak velünk játsszák el……

  • Pitbull

    Jaj! Ezt most miért kellett? :-/

  • Dorka

    Én nem vagyok Euróvízió-promó ellenes, mert az esetek nagy többségében úgysem ez vagy csak ez számít, és ha vki meg tudja csinálni, akkor miért ne. Ráadásul ez még mindig a szimpatikusabb formája a promózásnak, mert nem ilyen bele-a-képedbe típus, és ha egy nyúlfarknyi figyelmet, de ad is más országok énekeseinek is és nemzeti nyelven énekelnek benne a francia mellett… az, hogy minden 2. nemzeti döntőbe elment Anggun haknizni, már kevésbé tetszett.

  • Zoey

    Na tessék, meg is lett a promóció eredménye, valakinek így tetszett meg a dal, nos, erre jó, hogy ennyi nyelven elkészítik a dalt. Nyugodtan csinálhatná más ország is, erre nem mondható, hogy nem fair. Nekem az eredeti is nagyon tetszik, egyik kedvenc idén, de is jó. Kíváncsi vagyok mindenesetre, hogy találkoztak-e egymással, mert manapság már simán meg tudják oldani, hogy küldönböző helyeken veszi fel a hangot, aztán összehúzzák. Gondolom itt is ez történt, főleg, hogy Anggun része egy az egyben ugyanaz, mint az eredetiben, tehát gondolom ő fel sem énekelte újra. Na de akkor még mindig nem értem, néhány hete, mikor kiderült, hogy Viktor elénekli vele ezt a dalt, minek örvendezett egy interjúban, hogy de jó, hogy megy az Eurovízióra, noha csak jövőre tervezte?!?