Moldova: Pasha Parfeny – Lautar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=096cm14DnWQ[/youtube]Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Beállt a sorba Moldova is, a döntőjüket ma 18:30-as kezdettel tartották meg. 21 produkciót ismerhettünk meg a közel 4 órás élő műsorban. Vendégelőadó volt a Sinplus (Svájc 2012). A végeredményt közösen határozta meg a szavazóközönség valamint egy zsűri. A közönség első helyezettje Cristina Croitoru és a Fight for love, a zsűrinél azonban Pasha Parfeny bizonyult a legjobbnak, és az összesítésben is ő kapta a legtöbb pontot. Így tehát a Lautar című dalt hallhatjuk majd Pasha Parfeny előadásában. Gratulálunk!

32 Comments

Na hát ez a dal engem idegesít 😀 Érdekes lesz ez az első elődöntő. Nem tudom eldönteni hogy ez a sok „vicces” dal jó nekünk mert ki fogunk tűnni vagy rossz mert ennyi ilyen tipusu dal között ki fognak minket röhögni hogy mit komolykodunk XD

Na ez az igazi katasztrófa 😀 A dallal semmi baj nem lenne, de az összkép nagyon gagyi. Ráadásul Pasha még csak énekelni se nagyon tud élőben. És hogy néz ki??? -.-”
Sikeresen az első középdöntő utolsó helyére érkezett be Moldova ezzel a dallal nálam. Még szerencse, hogy a svájciak előadták a dalukat (eddig az volt nálam az utolsó), na most már a moldáv.

okéé Moldova ismét bolondosra vette a figurát. Érthető, mert eddig elég jól bejött neki, DE: ez a dal nem nagy durranás úgy ahogy van gagyi az előadásmód. De sajnos minden bizonnyal döntősök lesznek. 🙁

Döntősök közül kiemelnék neked párat: Moldova 2011, Svédország 2011, Bulgária 2007, Finnország 2006, Oroszország 2003 (csak a legemlékezetesebbek a legsz*rabbak közül, magyarul megmondva)

Neeeeee! Adrian Ursu-ért “fáj a szívem”!!!Jó ok,gondoltam,hogy nem a “Be Yourself” fogja végülis képviselni Moldova-t,de akkor legalább valami igényes dal lett volna,ami megy….bah… 🙁

Nekem a dal maga tetszik (olyan pezsgő… nem tudom, kicsit quickstepre emlékeztet a zene), nem feltétlen tartanám paródiadalnak… ha nem lenne ott az előadás. Jesszus. Mintha egy pizsamás pasas beszabadult volna egy elcs.szett babaházba… ha vmivel elegánsabb és igényesebb lenne az előadás, máris nem tűnne ennyire gagyinak. Remélem, előveszik a jobbik eszüket májusig.

Bohócdal, amiből van egy pár az 1. elődöntőben.
Szerintem ez bőven előnyünkre válhat. Ami pedig a legjobb, valószínű hogy nem lesz párja a Compact Disconak. 😀

A moldáv dalról még annyit, hogy oké elmegy, voltak jobbak stb. de nem ő lesz a kedvencem. 35/23

Fényévekkel jobb, mint a tavalyi moldovai dal. A románoktól nem fogunk 12-t kapni. (De ha nem azt adnak, akkor adják vissza Erdélyt, és megbeszélve a dolog.)

Jó, így hogy most megnéztem a fellépését, így csalódtam benne, mert sem színpad, sem koreográfia, sem hang nincs ott, ahol lennie kéne, de hát ez Bakuban mind-mind máshogy lesz; komolyabb lesz. Tartom továbbra is, hogy 10. Jah, és nem nagyon tetszenek a dalban a változtatások az eredeti stúdióhoz képest.

Egy OK dal érdekes előadással, a moldáv mezőnyben az egyik legjobb volt. Az élő ének nem a legjobb, de hát kevés a tökéletes énekes. kb. 18-20/35

A dal nekem tetszik, de ez a színpadi produkció nevetséges és szinte élvezhetetlenné teszi számomra az egész dalt. Amikor éppen meglovagolja az egyik menyasszonynak vagy minek öltöztetett leányzót, na az egy tipikus WTF? pillanat.
Ja, és egy tehetséges stylist vagy varrónő is szükségeltetik. Sürgősen!

A zenei rész nem olyan rossz, de az előadásmód és az élő ének nem tetszik. Nálam a listámon az utolsó tízben tudom elképzelni első meghallgatás után.

Bocsi gyerekek, de én nagyon örülök, hogy ez nyert, nekem ez volt a kedvencem.:) De azt azért én is remélem, hogy az előadáson még fognak dolgozni egy kicsit, mert így kissé lerontja a dalt, ami szerintem nagyon jó és hangulatos 🙂

Nem olyan rossz ez a dal, nekem a népi elemek kimondottan tetszenek. Nekem is anno Nelly Ciobanau volt a kedvenc. Románia úgyis szavaz erre, ők meg rájuk…

olyan semmilyen,de annyira tudom hogy eurovízió végére meg fogom szeretnixD mert olyan…szerethető stílusú

Comments are closed.